ElVeda ikv Atatürkçüxbüyücü
ElVeda ikv Atatürkçüxbüyücü
oyunu bırakıyorum fazla uzatmaya gerek yok belkı yazın gerı donerım benı seven ve sevmeyenlere sevgiler ve saygılar Warrock oynucam artık ... ordakı çarımın ismi xpit10x goren pm atsın her neyse sızı sevıyorum belkı yazın gerı donerım yazın lonca alımını denıcem katılan olmazsa hiç oynamıcam bana desteq veren Gecelerinyargıcl=alican a çarlarımı verıyorum artık çarlarımda o olucak bazen gırer bakarım noluo oyuna dıe neyse ıı oyunlar bb bu arada sbsye gırecekler sızede onerım bırakmayı eger annenız beynınızın etını yemıosa sorun yoktur bb
Atatürkçüxbüyücü Şukimiye Ufukxufuk Diseasexufuk
Diseasexufuk çalındı 4 ay oldu kimse konusup alış verıs etmesın
Ne mutlu TÜRKÜM diyene !!!
-
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Re: ElVeda ikv Atatürkçüxbüyücü
oyunu bırakıyorum fazla uzatmaya gerek yok belkı yazın gerı donerım benı seven ve sevmeyenlere sevgiler ve saygılar Warrock oynucam artık ... ordakı çarımın ismi xpit10x goren pm atsın her neyse sızı sevıyorum belkı yazın gerı donerım yazın lonca alımını denıcem katılan olmazsa hiç oynamıcam bana desteq veren Gecelerinyargıcl=alican a çarlarımı verıyorum artık çarlarımda o olucak bazen gırer bakarım noluo oyuna dıe neyse ıı oyunlar bb bu arada sbsye gırecekler sızede onerım bırakmayı eger annenız beynınızın etını yemıosa sorun yoktur bb
- forum96
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
istanbul kıyamet vakti bir parazitten kurtuldu sonunda inş bütün parazitlerin sonu böyle olur böyle insanlar azaltıkça insanlık kardeşlik yardımlaşma ögreniliyo sizin gibilerle oyun cekilmiyodu inş başka oyunda mutlu olursun
edit...
Atatürkçüxbüyücü Şukimiye Ufukxufuk Diseasexufuk