ElVeda ikv Atatürkçüxbüyücü

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
89ufuk89
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ElVeda ikv Atatürkçüxbüyücü

Mesaj gönderen 89ufuk89 »

oyunu bırakıyorum fazla uzatmaya gerek yok belkı yazın gerı donerım benı seven ve sevmeyenlere sevgiler ve saygılar Warrock oynucam artık ... ordakı çarımın ismi xpit10x goren pm atsın her neyse sızı sevıyorum belkı yazın gerı donerım yazın lonca alımını denıcem katılan olmazsa hiç oynamıcam bana desteq veren Gecelerinyargıcl=alican a çarlarımı verıyorum artık çarlarımda o olucak bazen gırer bakarım noluo oyuna dıe neyse ıı oyunlar bb bu arada sbsye gırecekler sızede onerım bırakmayı eger annenız beynınızın etını yemıosa sorun yoktur bb
Atatürkçüxbüyücü Şukimiye Ufukxufuk Diseasexufuk

Diseasexufuk çalındı 4 ay oldu kimse konusup alış verıs etmesın

Ne mutlu TÜRKÜM diyene !!!
Savascixhalill
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: ElVeda ikv Atatürkçüxbüyücü

Mesaj gönderen Savascixhalill »

oyunu bırakıyorum fazla uzatmaya gerek yok belkı yazın gerı donerım benı seven ve sevmeyenlere sevgiler ve saygılar Warrock oynucam artık ... ordakı çarımın ismi xpit10x goren pm atsın her neyse sızı sevıyorum belkı yazın gerı donerım yazın lonca alımını denıcem katılan olmazsa hiç oynamıcam bana desteq veren Gecelerinyargıcl=alican a çarlarımı verıyorum artık çarlarımda o olucak bazen gırer bakarım noluo oyuna dıe neyse ıı oyunlar bb bu arada sbsye gırecekler sızede onerım bırakmayı eger annenız beynınızın etını yemıosa sorun yoktur bb

:) :) :) benimde bırakma sebebim beni deli ediyor . simdi oyundayım adamın teki bana küfür edior vsde bende ona ediorum adam benden güçlü beni kesio küfürlerin üstüne dahada sinirlenip ona dalıyorum ve ardından adamı kestikten sonra biyere kaçıp oyunun tadını alamıorum tabiki sonra oyunu kapatıp küfür etmeye baslıyorum ve Saatede bakıorum 1de girdigim oyuna taaaa 4te çıkmısım . sizede öneririm bu oyunu bırakmayı yoksa sizide içinize çeker ve bagımlılık yapar aynı sigara baglımlısı gibi yapan sey be . hım galiba yanılmıyorsam bundan 2-3 kez daha eski forumda veda açmıstım ama 1 kaç gün dayanamayıp oyuna geri dönmüstüm bunda çok sükür tam bıraka bildim bidahada dönesim yok :D bazılarına belki yazın dönerim dedim ama yazın dönsem gene bagımlı yapar beni bu yüzden ayda 3 kez giricem .
Kullanıcı avatarı
forum96
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen forum96 »

istanbul kıyamet vakti bir parazitten kurtuldu sonunda inş bütün parazitlerin sonu böyle olur böyle insanlar azaltıkça insanlık kardeşlik yardımlaşma ögreniliyo sizin gibilerle oyun cekilmiyodu inş başka oyunda mutlu olursun
Kullanıcı avatarı
89ufuk89
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen 89ufuk89 »

edit...
Atatürkçüxbüyücü Şukimiye Ufukxufuk Diseasexufuk

Diseasexufuk çalındı 4 ay oldu kimse konusup alış verıs etmesın

Ne mutlu TÜRKÜM diyene !!!

“Genel Sohbet” sayfasına dön