Bab-ı Ali & Galata Sunucuları Açıldı!
- amorpHis
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Rebelde
- Discord: gambochi
Re: Bab-ı Ali & Galata Sunucuları Açıldı!
Sonunda oyuncu kitlesini dinleyen bir yönetim ekibi, teşekkürler...
***AlexBaker***gambochi***gambochiXY***Sejeong***MİSENDA***
oyuna giremiyoruzki problem var
- Hiphopmylife31
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
ALZHEİMER
ııAKiFııYıLDıZıı
mayBe
xAKiFYıLDıZx
ıAKİFYILDIZ
AKiFııYıLDıZ
ALZHEIMER
https://kick.com/akifyildiz
ııAKiFııYıLDıZıı
mayBe
xAKiFYıLDıZx
ıAKİFYILDIZ
AKiFııYıLDıZ
ALZHEIMER
https://kick.com/akifyildiz
- Hunxemrehan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Sn. İKV Yönetim ekibi,
Öncelikle oyuncuların isteklerini, önerilerini dinleyip reaksiyon aldığınız için sizlere kendi adıma çok teşekkür ederim. Bir çok insanın 'hayatının oyunu' olan İstanbul Kıyamet Vakti'nin eriyip gitmesine müsaade etmeyeceğinize inancımız perçinlenmiş oldu. Forumda açılan onca konuya, oyunda ki aksiyonlara karşı manipülasyonlara gelmemeniz de taktire şayandı. Başarılarınızın devamını ve bu kurumsal hafızayla yolunuza devam etmenizi diliyorum.
Öncelikle oyuncuların isteklerini, önerilerini dinleyip reaksiyon aldığınız için sizlere kendi adıma çok teşekkür ederim. Bir çok insanın 'hayatının oyunu' olan İstanbul Kıyamet Vakti'nin eriyip gitmesine müsaade etmeyeceğinize inancımız perçinlenmiş oldu. Forumda açılan onca konuya, oyunda ki aksiyonlara karşı manipülasyonlara gelmemeniz de taktire şayandı. Başarılarınızın devamını ve bu kurumsal hafızayla yolunuza devam etmenizi diliyorum.
Biraz da övgü alalım. Öyle düz teşekkür olmaz. Yavaş yavaş olacak her şey. Bekleyin.BLITZKRIEG yazdı: ↑22 Ara 2025 15:22 Deneyim durduma eşyası ve Karaköy'ün kapalı olması mı!
Sizin allahınıza kurban hakikaten ya. Dün gelmediniz ama affettim ben kendi adıma.
- Orionxxxaiakos
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Elinize ve emeğinize sağlık,
Kopya problemiyle alakalı bir not göremedim, bilgisi olan var mı?
Kopya problemiyle alakalı bir not göremedim, bilgisi olan var mı?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Müthiş haber, emeği geçenlerin emeğine sağlık. Hayırlı olsun herkese. Son 5 yıllık yönetime alıştığımız için beklenti düşüktü ne yalan söyleyelim. Bu kadar kısa süre içerisinde bu kadar köklü değişiklikler yapılabildiğini görmek de umutlandırdı.
-
yusufoneal
- Salgın Koruyucusu

Desteğe yeni yazdım ancak admin buradan yetkiliyi yönlendirir diye bildirmek istiyorum +5 yetenek puanı ve kasa erişimi karakterimde etkinleşmedi bunun dışında 1 aylık exp artırıcı ve lonca lisansı da almıştım bunların etkin olup olmadığını anlayamadım umarım bu mağduriyet giderilir ve tabi bunlardan dolayı oyunu bir kaç kere alta alıp oyundan düştüğüm için de girişim kısıtlandı...
Karaköy bölgesi daha sonra açılacak mı? Eğer açılacaksa, başlamayı düşünmüyorum. Bilgisi olan var mı?