Reçeteler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Hunxemrehan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Reçeteler

Mesaj gönderen Hunxemrehan »

Bildiğiniz üzere Karaköy bölgesinin gelmesi üzerine oyuncuların zorlanmaması için az bir maliyetle üretilebilen mor asa reçeteleri eklenmişti.

Örn: Alaska Modeli Berosus İcadı Fluorid Örgü (Asa)

[Fluorid] x20
[Skandium] x1
[Mavi Jhon] x1
[Anthemis] x1
[Yapıştırıcı] x5

Fakat oyunun erken ve orta safhalarında böyle reçeteler bulunmamakta. Ben diyorum ki eğer imkan dahilinde ise Demirci Rüstem'den aldığımız Ejder Asa, Ashab-ı Keyf, Ecel Getiren ve Latif gibi silahların reçetelerinde bir iyileştirmeye gidilebilir mi?

Örn: Ejder Asa Reçetesi

[Topaz] x20
[Alexandrite] x1
[Akik] x1
[Menekşe Elmas] x1
[Karbon] x5

Bu şekilde hem bu silahlar çöp olmaktan çıkar ve oyuncular bu silahları üretmeye teşvik edilir. Hem sığınak, Migrat ve Çemberlitaş gibi bölgelerde oyuncular daha rahat eder.

Reçetelerde ki madenlere takılmayın sadece denk örnek olması için sallamasyon yazılmıştır. Düşüncelerinizi merak ediyorum...
Resim
Kullanıcı avatarı
mrtcNVN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Karaköy
Lonca: Green Card

Re: Reçeteler

Mesaj gönderen mrtcNVN »

Ben de katılıyorum sana. Sarı itemler ile grup bölgesi girmektense, en azından Demirci Rüstem'deki reçeteleri az madenle kolayca geçici olarak üretip bölgeyi daha rahat yapmak güzel olurdu.
En son mrtcNVN tarafından 20 Ara 2025 22:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Hiphopmylife31
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Re: Reçeteler

Mesaj gönderen Hiphopmylife31 »

Hunxemrehan yazdı: 20 Ara 2025 22:00 Bildiğiniz üzere Karaköy bölgesinin gelmesi üzerine oyuncuların zorlanmaması için az bir maliyetle üretilebilen mor asa reçeteleri eklenmişti.

Örn: Alaska Modeli Berosus İcadı Fluorid Örgü (Asa)

[Fluorid] x20
[Skandium] x1
[Mavi Jhon] x1
[Anthemis] x1
[Yapıştırıcı] x5

Fakat oyunun erken ve orta safhalarında böyle reçeteler bulunmamakta. Ben diyorum ki eğer imkan dahilinde ise Demirci Rüstem'den aldığımız Ejder Asa, Ashab-ı Keyf, Ecel Getiren ve Latif gibi silahların reçetelerinde bir iyileştirmeye gidilebilir mi?

Örn: Ejder Asa Reçetesi

[Topaz] x20
[Alexandrite] x1
[Akik] x1
[Menekşe Elmas] x1
[Karbon] x5

Bu şekilde hem bu silahlar çöp olmaktan çıkar ve oyuncular bu silahları üretmeye teşvik edilir. Hem sığınak, Migrat ve Çemberlitaş gibi bölgelerde oyuncular daha rahat eder.

Reçetelerde ki madenlere takılmayın sadece denk örnek olması için sallamasyon yazılmıştır. Düşüncelerinizi merak ediyorum...
+1
ALZHEİMER
ııAKiFııYıLDıZıı
mayBe
xAKiFYıLDıZx
ıAKİFYILDIZ
AKiFııYıLDıZ
ALZHEIMER
https://kick.com/akifyildiz
Kullanıcı avatarı
GaffarBEY
FareAdam Düşmanı