Merhabalar,
Günlerce buradan bas bas bağırdık ama bir tek bizim sesimiz duyulmadı. IKVAdmin'i forumda aktif olarak takip ediyorum sadece sohbet kısmındaki yorumlara cevap veriyor bu yüzden de bizi görmezden geldiğini düşünüyorum.
Bir konudaki yorumunda ''yapamayacağımız şeyi duyurmamak için tüm adımları tamamlayınca duyurucaz'' minvalinde bir açıklama yaptı. Sanki bugüne kadar her konuda dakik olunmuş gibi bu açıklamayı geciktirerek var olan heyecanı iyice azalttılar ve sunucunun açılmasına 2 gün kalmasına rağmen kimsede heves kalmadı.
Defalara kez söyledim artık son kez yazıyorum; Boss problemlerine kalıcı çözüm sağlamadıkça 1 ay sonra 20 kişiyle sunucuda etkinlik yapar birbirinizi yersiniz. Çıkın bir açıklama yapın en azından ''planımız bu, bunu yapmak için çabalıcağız'' deyin.
Not: Aylık rutin bakım belirtilen saat aralığını geçip daha fazla sürdü ve kimse bunu dert etmedi siz yapamayacağınız şeyi de yaparım deyin kimse dert etmiyor bunu sadece bize bir şey söyleyin !
ÇOK GEÇ KALINDI
ÇOK GEÇ KALINDI
oflu
xoflux
QFLU
Beyazköşk ( 2006-2018 )
Karaköy (2024)
Galata ( OFLU )
xoflux
QFLU
Beyazköşk ( 2006-2018 )
Karaköy (2024)
Galata ( OFLU )
- AGRESIF
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ÇOK GEÇ KALINDI
Oyunda bariz bir kopya varken ve bunun fixlendiğine dair herhangi bir açıklama yapılmamışken, sunucuda zaten pek kimse oynamaz. Oyunun şu anki en büyük sorunu kopya.
- Erronblack
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: La Grande Meran
Günlük 1000 kişi civarı girilen bi oyuna (tahminim) iki yeni sunucu ekleyip her birinin 70k-70k kişi olmasını mı bekliyosun? Chat-bug-boss kaçırma- hile her noktaya çözüm bulsalar 20 olmasında güzel hatrına 50 olsun kanka
Kim bu heyecanla bekleyenler ya? Eö oyuncusunun çoğu 1-2 saat savaşıp çıkıyo hocam. Baştan gereksiz yere çar kasmadır osudur busudur kasmayı mantıksız bulan ve zamanı olmayan daha çoktur diye düşünüyorum..
Kim bu heyecanla bekleyenler ya? Eö oyuncusunun çoğu 1-2 saat savaşıp çıkıyo hocam. Baştan gereksiz yere çar kasmadır osudur busudur kasmayı mantıksız bulan ve zamanı olmayan daha çoktur diye düşünüyorum..
AnkarasızNamık
- hattihumayun
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Anka
kardeşim forumda bile sadece sen ve arkadaşın var yeni sunucuyu bekleyen açılış saatini merak eden heyecandan yerinde duramayan kalbi çıkacak gibi olan toplam 2 kişisiniz , yani 2 kişi dışında kimsede heyecan falan yok
Boş yere Heyecanlı olmayin Hatta Başlamayın bile Yeni Sunucuya İyi duyuru Bı yenilikleri Olsa Mutlaka Bir Açıklama Yaparlardı Son günde Bir Açıklama Gelmezse Yeni Sunucuya Tenezzül etmeyin Eminönü yada Karaköy de Takılın
Kaç kişi kaçErronblack yazdı: ↑19 Ara 2025 18:22 Günlük 1000 kişi civarı girilen bi oyuna (tahminim) iki yeni sunucu ekleyip her birinin 70k-70k kişi olmasını mı bekliyosun? Chat-bug-boss kaçırma- hile her noktaya çözüm bulsalar 20 olmasında güzel hatrına 50 olsun kanka![]()
Bir 0 fazla yazmışsın hocam 100 vardır yoktur oda yarısı multiydi.
- Hunxemrehan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Bugüne kadar hiç bir gelişme olmasaydı dahi girip oynayacaktınız bu oyunu. Yine kopyayla yaşamaya, klan savaşı kisvesi altında birbirinize sövmeye devam edecektiniz. Şu benim boss'umu kaçırdı, şu benim bug'larımı kesti diye video alıp nereye şikayet edeceğinizi şaşıracaktınız yine. Ne fark ediyor ki? Oyunla az biraz ilgilenilmesi hemen şişirdi koltuk altlarınızı. Kimse ben kimim diye sormuyor kendine. Herkes size hesap verecek, bi açıklama yapacak, sizi pohpohlayacak. 3 kuruşluk akçe aldınız diye sadece bu oyunda var olan şişirilmiş egolarınızı tatmin edecek. İnsanlar gerekli gördüklerinde çıkıp açıklama yapıyor. Ama yok, bu tatmin etmiyor. Bir açıklama gelmiyorsa bitmemiş, yolunda gitmemiş şeyler vardır ya da sürpriz olarak saklanması gerekiyordur. Bu kadar darlamayın kardeşim, oyun çıktığında girer bakarsın beğenmezsen "yok kardeşim bunlar da becerememiş." dersin, bizim gibi bırakır oynamazsın. Ama siz hem şikayet ediyorsunuz hem oynamaya devam ediyorsunuz.
Doğru bir yorum hiçbir kelimesine itirazım yok. Biz atılan kıvılcım ateşinin devamını talep ettik sadece.Hunxemrehan yazdı: ↑19 Ara 2025 20:06 Bugüne kadar hiç bir gelişme olmasaydı dahi girip oynayacaktınız bu oyunu. Yine kopyayla yaşamaya, klan savaşı kisvesi altında birbirinize sövmeye devam edecektiniz. Şu benim boss'umu kaçırdı, şu benim bug'larımı kesti diye video alıp nereye şikayet edeceğinizi şaşıracaktınız yine. Ne fark ediyor ki? Oyunla az biraz ilgilenilmesi hemen şişirdi koltuk altlarınızı. Kimse ben kimim diye sormuyor kendine. Herkes size hesap verecek, bi açıklama yapacak, sizi pohpohlayacak. 3 kuruşluk akçe aldınız diye sadece bu oyunda var olan şişirilmiş egolarınızı tatmin edecek. İnsanlar gerekli gördüklerinde çıkıp açıklama yapıyor. Ama yok, bu tatmin etmiyor. Bir açıklama gelmiyorsa bitmemiş, yolunda gitmemiş şeyler vardır ya da sürpriz olarak saklanması gerekiyordur. Bu kadar darlamayın kardeşim, oyun çıktığında girer bakarsın beğenmezsen "yok kardeşim bunlar da becerememiş." dersin, bizim gibi bırakır oynamazsın. Ama siz hem şikayet ediyorsunuz hem oynamaya devam ediyorsunuz.
oflu
xoflux
QFLU
Beyazköşk ( 2006-2018 )
Karaköy (2024)
Galata ( OFLU )
xoflux
QFLU
Beyazköşk ( 2006-2018 )
Karaköy (2024)
Galata ( OFLU )