ACİL DESTEK RİCA EDİYORUM - YANLIŞ SUNUCU AKTARIMI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
WusTy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Gentle Giants
Discord: https://discord.gg/m

ACİL DESTEK RİCA EDİYORUM - YANLIŞ SUNUCU AKTARIMI

Mesaj gönderen WusTy »

Sayın Yönetim,

Sanıyorum yanlış bir aktarım gerçekleştirdim. Teşkilat sunucusunda bulunan 1 adet karakterimi Kuklacı sunucusuna aktardım lakin o sunucu daha önceden kapanmış. Bu konuda tekrar aktarım sağlayabilmem adına desteğinizi rica ediyorum.

Ek olarak, şimdi gördüğüm kadarıyla oyuna giriş ekranı hariç her yerde kapatılmış olan sunucular halen görünmektedir.
Karışıklık olmaması adına bunları en azından oyuncular için görünmez hale getirebilir misiniz? Sonuç olarak oyuncuların kapatılan sunucularda bir veri veya işleme ihtiyacı olmayacak.
Özellikle sunucu aktarım ekranında aktarılan sunucu listesinde her birinin görünmesi normal fakat aktarılacak sunucular listesinde sadece kullanılabilir sunucuların görünmesi çok sağlıklı olacaktır. Henüz işlemler devam ederken bununda öncelikli olarak ayarlanması iyi olur. (Bendeniz bu hatayı yapanlardan biri olarak söylüyorum. :grinning: )
TILSIM (Since 2009)
EMİNÖNÜ (Since 2014)
KARAKÖY & BÂB-I ÂLİ (Since 2025)

Trevor / Harry / Gaius

Resim
Kullanıcı avatarı
Hunxemrehan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: ACİL DESTEK RİCA EDİYORUM - YANLIŞ SUNUCU AKTARIMI

Mesaj gönderen Hunxemrehan »

WusTy yazdı: 18 Ara 2025 14:14Ek olarak, şimdi gördüğüm kadarıyla oyuna giriş ekranı hariç her yerde kapatılmış olan sunucular halen görünmektedir.
Karışıklık olmaması adına bunları en azından oyuncular için görünmez hale getirebilir misiniz? Sonuç olarak oyuncuların kapatılan sunucularda bir veri veya işleme ihtiyacı olmayacak.
:grinning: )
Niye ihtiyacı olmasın yahu benim var ':) Ben oyunu bıraktıktan sonra Kuklacı kapanmış Beta çarım orda kaldı aktarmaya çalışıyorum. İnşallah aktarabilirim :unamused:
ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ematek
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

Purgotory'de paralel evrene geçmişsin
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali

Kullanıcı avatarı
WusTy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen WusTy »

Hunxemrehan yazdı: 18 Ara 2025 16:16
WusTy yazdı: 18 Ara 2025 14:14Ek olarak, şimdi gördüğüm kadarıyla oyuna giriş ekranı hariç her yerde kapatılmış olan sunucular halen görünmektedir.
:grinning: )
Niye ihtiyacı olmasın yahu benim var ':) Ben oyunu bıraktıktan sonra Kuklacı kapanmış Beta çarım orda kaldı aktarmaya çalışıyorum. İnşallah aktarabilirim :unamused:
Merhaba, doğru söylüyorsunuz hatta buna benzer şikayetleri başka konularda da okudum ve umarım sizlerde sonuca varan bir dönüş alabilirsiniz.
Fakat demek istediğim aslında fonksiyonel anlamda bunu yapamayacak olmanızdan kaynaklı. Zannedersem ancak destek ekibinin yardımıyla olabilecek bir aksiyon sizin bahsettiğiniz sorunlar. Ben mevcutta ki kullanıcıların benim gibi hata yapmamaları adına bu söylemde bulundum.
Tabii ki bunlar benim şahsi düşüncelerim yönetim her doğru olanı bilir ona göre aksiyon alır diye düşünüyorum.
TILSIM (Since 2009)
EMİNÖNÜ (Since 2014)

Trevor / Harry / Gaius

Resim
Kullanıcı avatarı
WusTy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen WusTy »

Merhaba,

Talebi yinelemek için paylaşıyorum.
Destek rica ediyorum.
TILSIM (Since 2009)
EMİNÖNÜ (Since 2014)

Trevor / Harry / Gaius

Resim
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ejedrogl »

Destek foruma yazman daha sağlıklı olabilir senin için. Buradan gözden kaçabilir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön