Merhaba,
Pazartesi günü sunuculara start verilecek bildiğiniz üzere fakat gelip baktığımızda yeni sunucuda elimizde değişiklik olarak ne var diye sorsanız... Koca bir hiç !
Yönetim forumda aktif olarak konuları inceliyor hatta yorum dahi yapıyor fakat özellikle yorum yaptığı konular ana sorunların hepsinden uzak olan konular.
Anlamıyorsunuz ama anlatmaya sormaya devam ediyorum. Oyuncuların huzurunu bozan tiplere fırsat vermeyecek bir sistemin duyurusunu ne zaman yapacaksınız ? Yeni sunucuda oynamak isteyen oyuncuların umudu bitmek üzere, tekrar bu kitleyi küstürürseniz toparlamak daha zor olacak.
Karaköy Boss problemlerine ne tür çözüm bulacaksınız ? Grup bölgesi çağrısına cevap verecek misiniz ? Açıklama bekliyoruz !
ZAMAN DARALIYOR NEDEN DUYURU YAPMIYORSUNUZ ?
- TheWesTSooNN
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
Re: ZAMAN DARALIYOR NEDEN DUYURU YAPMIYORSUNUZ ?
Bizler için en iyisini yapmaya çalıştıklarını biliyoruz, biraz sabredelim bakalım nasıl sürprizler olacak
WesTSooN
- ApolloBrown
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Klan parası kazanma seviyesini 25'den 55'e yükselttiler ya, ne nankörsünüz!!!
İroni içerir.
İroni içerir.
Anlıyorum,tamam sabredelim de sunucular Pazartesi açılıyor ben eşimi dostumu neye göre ikna edip oyuna çağıracağım ? Anlattıklarıma ikna olmuyor bir yapılacaklar duyurusu paylaşsalar biz de arkadaşlarımıza gönderip oyuna çağırırsak. IKVAdmin duy bizi !TheWesTSooNN yazdı: ↑18 Ara 2025 11:26 Bizler için en iyisini yapmaya çalıştıklarını biliyoruz, biraz sabredelim bakalım nasıl sürprizler olacak
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Brothership Of Nobility
- Discord: recthaltouche
En geç cuma duyuru yaparlar diye düşünüyorum.ofluuu yazdı: ↑18 Ara 2025 11:47Anlıyorum,tamam sabredelim de sunucular Pazartesi açılıyor ben eşimi dostumu neye göre ikna edip oyuna çağıracağım ? Anlattıklarıma ikna olmuyor bir yapılacaklar duyurusu paylaşsalar biz de arkadaşlarımıza gönderip oyuna çağırırsak. IKVAdmin duy bizi !TheWesTSooNN yazdı: ↑18 Ara 2025 11:26 Bizler için en iyisini yapmaya çalıştıklarını biliyoruz, biraz sabredelim bakalım nasıl sürprizler olacak
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
- adimihatirla
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Duyuru yapmıyorlar çünkü aslında hiçbir yenilik yok 
- Hunxemrehan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Vallahi ben de kararsızım başlama konusunda. Fakat başlasam bile, sırf nostalji olsun diye 49-50 ye kadar kasar bırakırım diye düşünüyorum.