Son öneri son çare

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Son öneri son çare

Mesaj gönderen scorper »

İkv eski oyuncusu olarak son önerimi son çareyi tekrar yazıyorum artık birdaha yazmayacağım

Önce İKV Dükkan önerisi

Öncelikle İkv dükkana mutlaka ürün çeşitliliğin gelmesi gerekiyor çünkü zam geldikçe alan olmayacak

Örnek: 1- İkv karakter tipi değiştirme: Bu özellik sayesinde ikv çarlarındaki eski tipi kötü olan çarların tiplerini
akçe karşılığı değiştirebileceğiz kullanan inanın çok olur bence olur ikvde çok çar var mutlaka tipini değiştirmek
isteyen olacaktır. Belli bir akçe karşılığı karakterlerimizin tip saç değişikliği yapılırsa ikv dükkanada katkısı
çok olur.

Örnek 2: +5 Yetenek gibi bir defa eklenebilen bir yetenek sistemi sistem şu tek tıkla setlerin giyilebilmesi

şöyle kasaya yan yana butonlu örneğin elektirik set ve fiziksel set değişiminde makine olduktan sonra kasaya

o elektirik setlerini yan yana koyup düğmeye bastıktan sonra direk çantaya aktarılıp giyilebilecek

ve böylelikle tek tek ayakkabıyı zırhı silahı çıkar tak yapmayacağız.

Böylelikle herkes bunu eklemek isteyecek ve ikv dükkandan herkes bunu hesabına alacak.

Örnek 3: Belli tılsımlar ve iksirler ikv dükkandan alınabilsin. Örneğin millet iksirlere alıştı bol bol içmeye şöyle bir
sistem olabilir m1 met 23 def 13 benzeri 2 3 lü tılsımlar ikv dükkana akçe karşılığı eklensin ve hasar iksirleri
can iksirleri kudret iksirleri örnek 250 adet can iksiri şu kadar akçe olsun alışverişte oyunda iksir takası vs yapılmasın

Örnek: 4: İkv yeni şans arttırıcılar hakir vb yada yeni gelecek grup bölgesi için şans arttırıcı olması lazım.

DİĞER ÖNEMLİ ÖNERİLER: İkv oyununa mutlaka çemberlitaş benzeri yeni zorlu bir grup bölgesi gelmeli ve bu grup bölgesinde
üretim asla olmamalı şöyle önceki reçeteler ve üretimlerde dünya maden şeyler istiyor bu çok saçma bir madenin başında
safı çıkacak diye sabahladık gene çıkmadığı oldu BUNA ÇÖZÜM şudur hem kopyacılara hem diğerlerine karşı
oyunu normal oynayacaklar bu grup bölgesine herkes 59 da girecek ve çemberlitaş gibi sadece bostan keserek item setlerini
düşürebileceğimiz bir sistem olacak bu sistem zorlu olacak ve düşmesi içinde ikv dükkandan şans arttırıcı alınacak

örneğin bu bölgede takı setleri ve gözlük setlerini tamamlayabileceğiz karaköyün eksiklikleri olan

takı setleri mor olacak içinde hem hasar hem hız olacak gözlükte öyle olacak yani sadece hız giy ateş edeceğin zamanda
hasar giy olmayacak ikisi bir arada olacak ve çarlar daha süper güzel olacak güçlü olacak.

Bu sayede herkes bu grup bölgesine girip oyununu oynayacak ve itemini düşürecek.

Böylelikle ikv dükkana yeni ürünlerle akçeyle ikv dükkan kazanacak dış oyuncular kazanmayacak ve yenilik sayesinde
herkes grup bölgesinde oyun oynayacak yine satışını yapmak isteyenler diğer karaköydeki işe yarayan şeyleri satmaya
ticaretini yapmaya devam edecekler çünkü bu bölge sadece mor takı setleri ve gözlük setleri olacağı için yine 59 level
olana kadar devam edilecek.

Bu öneriler hayata geçtiği takdirde ne kopya olsun ne makro olsun oyunu oynayan olacaktır. Bu sayede kp kasanlarında eli boşa düşecek o grup bölgesinden o bostan keserek düşürmek zorunda kalacaklardır.

Yine kp için birşeyler yapılabilir ama bunlara böyle yapılmalıki sisteme entegre olabilsinler mecburen oyunda
kopyada devam etse kpde devam etse bu sistem sayesinde kimse hile yapamayacaktır.

DEĞERLİ YÖNETİM ÖNERİLERİMİ DİKKATLE DİNLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM SEVGİ VE SAYGILARIMLAR
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Son öneri son çare

Mesaj gönderen faysbok »

Çağrı gibi tılsımların dükkandan alınmasına sıcak bakıyorum. Oyun içi bir şeyle almak mümkün değil artık ve kullanıcılar reel parayla satıyor sadece. Güvenip birinden satın almak zor.
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen scorper »

faysbok yazdı: 17 Ara 2025 09:19 Çağrı gibi tılsımların dükkandan alınmasına sıcak bakıyorum. Oyun içi bir şeyle almak mümkün değil artık ve kullanıcılar reel parayla satıyor sadece. Güvenip birinden satın almak zor.
Desteğiniz için teşekkür ederim kardeşim benim, bende öyle düşünüyorum madem reel parayla alınıyor bu işler ikv kazansın dükkana koysun söz bende fazla bile olsa alacağım akçeyle dükkandan 🙏
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen faysbok »

scorper yazdı: 17 Ara 2025 09:23
faysbok yazdı: 17 Ara 2025 09:19 Çağrı gibi tılsımların dükkandan alınmasına sıcak bakıyorum. Oyun içi bir şeyle almak mümkün değil artık ve kullanıcılar reel parayla satıyor sadece. Güvenip birinden satın almak zor.
Desteğiniz için teşekkür ederim kardeşim benim, bende öyle düşünüyorum madem reel parayla alınıyor bu işler ikv kazansın dükkana koysun söz bende fazla bile olsa alacağım akçeyle dükkandan 🙏
Kesinlikle güvenmediğim insanlarla ticaret zaten yapmıyorum. En azından satıcı belli olsun aldığımız ürün belli olsun. Bir dönem aldığımız madenden bile ban yiyenler oluyordu.
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen scorper »

faysbok yazdı: 17 Ara 2025 10:14
scorper yazdı: 17 Ara 2025 09:23
Kesinlikle güvenmediğim insanlarla ticaret zaten yapmıyorum. En azından satıcı belli olsun aldığımız ürün belli olsun. Bir dönem aldığımız madenden bile ban yiyenler oluyordu.
Bencede önerim hem güvenli hem ikv kazanacak diğer insanlarda karaköyde ticaret yapmaya devam edebilir en azından daha güvenli sistem
Kullanıcı avatarı
xamento
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xamento »

Emek vererek yazdığın yazıyı okudum ve. 1 tane mantıklı öneri göremedim. Bir işe yarayabilir en ufak bir şey yok. Çok saçmalamışsın. Lighthouse ın önerisinin en azından bir mantığı var ve mantıklı sebebleri. Sen de o da yok. Boşa açılmış bir başlık.
INQUISITOR
InquisitoR
Xament

Barış yapmak için önce savaşılmalı. Bu yüzden Barışın ensesindeki sıcak nefesim.
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen scorper »

xamento yazdı: 17 Ara 2025 11:08 Emek vererek yazdığın yazıyı okudum ve. 1 tane mantıklı öneri göremedim. Bir işe yarayabilir en ufak bir şey yok. Çok saçmalamışsın. Lighthouse ın önerisinin en azından bir mantığı var ve mantıklı sebebleri. Sen de o da yok. Boşa açılmış bir başlık.
Bu senin görüşün kardeşim görüşüne saygı duyuyorum ne diyimki :)
bayj
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen bayj »

Yeni ürünler ile ilgili desteğe yazdığımda planları arasında olduklarını söylemişlerdi gelir mutlaka karaköy bosslarına uyarlamalı bir artırıcı özellikle iyi olur
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen scorper »

bayj yazdı: 17 Ara 2025 12:05 Yeni ürünler ile ilgili desteğe yazdığımda planları arasında olduklarını söylemişlerdi gelir mutlaka karaköy bosslarına uyarlamalı bir artırıcı özellikle iyi olur
Teşekkürler kardeşim
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen scorper »

scorper yazdı: 17 Ara 2025 12:19
bayj yazdı: 17 Ara 2025 12:05 Yeni ürünler ile ilgili desteğe yazdığımda planları arasında olduklarını söylemişlerdi gelir mutlaka karaköy bosslarına uyarlamalı bir artırıcı özellikle iyi olur
Teşekkürler kardeşim
EYV

“Genel Etkileşim” sayfasına dön