Client Sistemi Önerisi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
husoxbjk01
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Client Sistemi Önerisi

Mesaj gönderen husoxbjk01 »

Herkese merhabalar, Sandbox olayını tamamen ortadan kaldırmanızın asıl amacı nedir kardeşim aktarım yapmak istiyoruz yapamıyoruz. Oyunda güvenilir birini bulmak zor , arkadaşlarımız sürekli aktif değiller bunca sorun varken sandbox'un ön planda olması saçmalıktan başka birşey değil. Kesinlikle düzenleme getirilmeli en kötü olasılıkla client sınırı getirilmeli 1 bilgisayardan 2 client açılması gibi. Kopyayı düzeltemeyip , Hilecileri engelleyemeyip direkt sandbox olayını kapatmak kadar düşüncesiz bi davranış yok. Şimdiye kadarki yönetim bile sandbox kullanıldığını bildiği halde kapatmamıştı çünkü sandboxsuz hırsızlıklar olacak buda oyun düzenini tamamen bozacak.
Kullanıcı avatarı
RayBey
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Lonca: Riv Riv Etma

Re: Client Sistemi Önerisi

Mesaj gönderen RayBey »

Belki Süprizlerden biri Ortak kasadır.
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Re: Client Sistemi Önerisi

Mesaj gönderen yeCs »

husoxbjk01 yazdı: 16 Ara 2025 19:55 Herkese merhabalar, Sandbox olayını tamamen ortadan kaldırmanızın asıl amacı nedir kardeşim aktarım yapmak istiyoruz yapamıyoruz. Oyunda güvenilir birini bulmak zor , arkadaşlarımız sürekli aktif değiller bunca sorun varken sandbox'un ön planda olması saçmalıktan başka birşey değil. Kesinlikle düzenleme getirilmeli en kötü olasılıkla client sınırı getirilmeli 1 bilgisayardan 2 client açılması gibi. Kopyayı düzeltemeyip , Hilecileri engelleyemeyip direkt sandbox olayını kapatmak kadar düşüncesiz bi davranış yok. Şimdiye kadarki yönetim bile sandbox kullanıldığını bildiği halde kapatmamıştı çünkü sandboxsuz hırsızlıklar olacak buda oyun düzenini tamamen bozacak.
Sonuna kadar haklısın. Bir item üretmek için 3 tane laptopu yan yana koyup aktarım yapıyorum. Saçmalıktan başka bir şey değil. Sonra masanın üstünde üç laptop kalıyor, hanımdan azar işitiyoruz senin arkanı toplamak zorunda mıyım, aldığın şeyleri kaldır diye :d

Uğraştığımız şeye bak :d
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön