Yüzde 90`ı bu oyunu ekmek teknesine çevirmiş tipler.Onlar artık kraliçeyi tek bilgisayarda 2 grup kesemeyecekler.Hali hazırda kurulmuş ve kesim yapan bir ekibin yanına 6 çar açıp kesim sırasına giremeyecekler.Her gbzye birer karakter park edip alttakini kestiği sırada üsttekinide tutamayacak.Her madene birer karakter bırakıp süreyle işgal edemeyecek.Büyük holde saatte başkasına sıra vermemek için yan karakterini arkada bekletip sıra ondan sonra benim yazamayacak.Uzun lafın kısası haksız kazanç elde edemeyecekleri için bu kadar feryat figan ağlıyorlar.Yarısıda fake forum hesabı gece 1:00dan Sabah 7:00a kadar sandbox açığı arayan tiplerin çerez çekerek patlattıgı forum hesapları.Eline sağlık ikv admin ortak kasa fikri dışında hiçbir şekilde bu tiplere geçit vermeyeceğine eminiz.
Not:Maximum 2 karakter isteyenlere lafım yok.
Dipnot:Bende 4 5 karakter aynı anda oynayan biriyim ancak bunu desteklemiyorum.
Sandbox bitti diye ağlayanların
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Sandbox bitti diye ağlayanların
Katılıyorum. Yakın zamanda win 11 pc ile çift çar açamadığım için win 10 a düşmüştüm. 2 çarla oynamak iyi oluyordu hem aktarım hem şifa ile asıl karakteri tutarken. En fazla 2 karakter açma belki olabilir ama asıl olması gereken tek karakterle oynamak. Çok oyunculu bir oyunda tek taklımak değilParlementxx yazdı: ↑16 Ara 2025 18:09 Yüzde 90`ı bu oyunu ekmek teknesine çevirmiş tipler.Onlar artık kraliçeyi tek bilgisayarda 2 grup kesemeyecekler.Hali hazırda kurulmuş ve kesim yapan bir ekibin yanına 6 çar açıp kesim sırasına giremeyecekler.Her gbzye birer karakter park edip alttakini kestiği sırada üsttekinide tutamayacak.Her madene birer karakter bırakıp süreyle işgal edemeyecek.Büyük holde saatte başkasına sıra vermemek için yan karakterini arkada bekletip sıra ondan sonra benim yazamayacak.Uzun lafın kısası haksız kazanç elde edemeyecekleri için bu kadar feryat figan ağlıyorlar.Yarısıda fake forum hesabı gece 1:00dan Sabah 7:00a kadar sandbox açığı arayan tiplerin çerez çekerek patlattıgı forum hesapları.Eline sağlık ikv admin ortak kasa fikri dışında hiçbir şekilde bu tiplere geçit vermeyeceğine eminiz.
Re: Sandbox bitti diye ağlayanların
Agzina sağlık mehmetcim seni seviyorum (zevk)Parlementxx yazdı: ↑16 Ara 2025 18:09 Yüzde 90`ı bu oyunu ekmek teknesine çevirmiş tipler.Onlar artık kraliçeyi tek bilgisayarda 2 grup kesemeyecekler.Hali hazırda kurulmuş ve kesim yapan bir ekibin yanına 6 çar açıp kesim sırasına giremeyecekler.Her gbzye birer karakter park edip alttakini kestiği sırada üsttekinide tutamayacak.Her madene birer karakter bırakıp süreyle işgal edemeyecek.Büyük holde saatte başkasına sıra vermemek için yan karakterini arkada bekletip sıra ondan sonra benim yazamayacak.Uzun lafın kısası haksız kazanç elde edemeyecekleri için bu kadar feryat figan ağlıyorlar.Yarısıda fake forum hesabı gece 1:00dan Sabah 7:00a kadar sandbox açığı arayan tiplerin çerez çekerek patlattıgı forum hesapları.Eline sağlık ikv admin ortak kasa fikri dışında hiçbir şekilde bu tiplere geçit vermeyeceğine eminiz.