Sandbox bitti diye ağlayanların

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Sandbox bitti diye ağlayanların

Mesaj gönderen Parlementxx »

Yüzde 90`ı bu oyunu ekmek teknesine çevirmiş tipler.Onlar artık kraliçeyi tek bilgisayarda 2 grup kesemeyecekler.Hali hazırda kurulmuş ve kesim yapan bir ekibin yanına 6 çar açıp kesim sırasına giremeyecekler.Her gbzye birer karakter park edip alttakini kestiği sırada üsttekinide tutamayacak.Her madene birer karakter bırakıp süreyle işgal edemeyecek.Büyük holde saatte başkasına sıra vermemek için yan karakterini arkada bekletip sıra ondan sonra benim yazamayacak.Uzun lafın kısası haksız kazanç elde edemeyecekleri için bu kadar feryat figan ağlıyorlar.Yarısıda fake forum hesabı gece 1:00dan Sabah 7:00a kadar sandbox açığı arayan tiplerin çerez çekerek patlattıgı forum hesapları.Eline sağlık ikv admin ortak kasa fikri dışında hiçbir şekilde bu tiplere geçit vermeyeceğine eminiz.
Not:Maximum 2 karakter isteyenlere lafım yok.
Dipnot:Bende 4 5 karakter aynı anda oynayan biriyim ancak bunu desteklemiyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
Hiboz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Re: Sandbox bitti diye ağlayanların

Mesaj gönderen Hiboz »

Parlementxx yazdı: 16 Ara 2025 18:09 Yüzde 90`ı bu oyunu ekmek teknesine çevirmiş tipler.Onlar artık kraliçeyi tek bilgisayarda 2 grup kesemeyecekler.Hali hazırda kurulmuş ve kesim yapan bir ekibin yanına 6 çar açıp kesim sırasına giremeyecekler.Her gbzye birer karakter park edip alttakini kestiği sırada üsttekinide tutamayacak.Her madene birer karakter bırakıp süreyle işgal edemeyecek.Büyük holde saatte başkasına sıra vermemek için yan karakterini arkada bekletip sıra ondan sonra benim yazamayacak.Uzun lafın kısası haksız kazanç elde edemeyecekleri için bu kadar feryat figan ağlıyorlar.Yarısıda fake forum hesabı gece 1:00dan Sabah 7:00a kadar sandbox açığı arayan tiplerin çerez çekerek patlattıgı forum hesapları.Eline sağlık ikv admin ortak kasa fikri dışında hiçbir şekilde bu tiplere geçit vermeyeceğine eminiz.
Katılıyorum. Yakın zamanda win 11 pc ile çift çar açamadığım için win 10 a düşmüştüm. 2 çarla oynamak iyi oluyordu hem aktarım hem şifa ile asıl karakteri tutarken. En fazla 2 karakter açma belki olabilir ama asıl olması gereken tek karakterle oynamak. Çok oyunculu bir oyunda tek taklımak değil
Kargasa12
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Sandbox bitti diye ağlayanların

Mesaj gönderen Kargasa12 »

Parlementxx yazdı: 16 Ara 2025 18:09 Yüzde 90`ı bu oyunu ekmek teknesine çevirmiş tipler.Onlar artık kraliçeyi tek bilgisayarda 2 grup kesemeyecekler.Hali hazırda kurulmuş ve kesim yapan bir ekibin yanına 6 çar açıp kesim sırasına giremeyecekler.Her gbzye birer karakter park edip alttakini kestiği sırada üsttekinide tutamayacak.Her madene birer karakter bırakıp süreyle işgal edemeyecek.Büyük holde saatte başkasına sıra vermemek için yan karakterini arkada bekletip sıra ondan sonra benim yazamayacak.Uzun lafın kısası haksız kazanç elde edemeyecekleri için bu kadar feryat figan ağlıyorlar.Yarısıda fake forum hesabı gece 1:00dan Sabah 7:00a kadar sandbox açığı arayan tiplerin çerez çekerek patlattıgı forum hesapları.Eline sağlık ikv admin ortak kasa fikri dışında hiçbir şekilde bu tiplere geçit vermeyeceğine eminiz.
Agzina sağlık mehmetcim seni seviyorum (zevk) 😉

“Genel Etkileşim” sayfasına dön