OYUN BİTİYOR !
-
Gündüz
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: OYUN BİTİYOR !
Admin sunucuları açma sorunları çöz
Dostum mühendis olduğunu söylüyorsun ama olgun davranmıyorsun oyun içini kinle doldurmuş oyunda tabiri yerindeyse bölgeleri işgal ederek arsa sahibi olduğunuzu sandınız ve elinizden alındı diye kötüye süren psikolojik başlıklar açıyorsunuz.
- zkocalioglu
- İskele Babası

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Asarın Evlatları
Ben aksini düşünüyorum sürekli aynı konu açılıyor. Yönetim durduk yere mevcut düzeni bozup bu kadar risk almazdı. İlerleyen dönemlerde yeni oyuncuların gelmesini tetikleyecek gelişmeler olacağını düşünüyorum. Bu kadar yaygara çıkarmaya gerek yok.
-
Gündüz
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
yecs kanka şu oyunu komple silebilir misin bütün çarları da sil mümkünse
-
DogrucuDavut
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Karaköy
"Bu hile değil yetenek" kısmına patladım askljdaskldjhas
Başlığa alternatif olarak önerim "Ekmek Kapımızs Bitiyor" olabilir, Sadece öneri.
Başlığa alternatif olarak önerim "Ekmek Kapımızs Bitiyor" olabilir, Sadece öneri.
Destekliyorum. Yeni sunucu gelecek beklentisiyle şu an Karaköy boş ki bu normal bir durum.Lighthouse yazdı: ↑16 Ara 2025 17:33 Bitmiyor aksine kademeli geçişi yaparlarsa İKV Yüzyılı başlıyor..
Tuhaf ve ben odaklı bir bakış açısı. Sırf siz makro açıp çoklu hesapla boss kesin diye betadan beri aynı sunucuda kastığım hesaplarımı sizin için mi aktaracağım başka sunuculara.yeCs yazdı: ↑16 Ara 2025 17:20Boss kesmek istiyorsanız boş bir sunucuya gidebilirsiniz mesela. Birçok sunucuda tüm boss'lar boş boş duruyor. 6 kişilik bir ekip kurarsınız ; karakterleri bir sunucuya aktarırsınız. Orada bol bol Boss kesersiniz. Sorun çözülmüş olur.faysbok yazdı: ↑16 Ara 2025 16:58Olay sadece grup bölgesi değil. Karaköyde x bi bossu adam gasp edip tek başına keserken bunları nasıl çözmeyi öneriyorsunuz? İyi getirileri olmadığı gibi başkalarının vaktini gasp eden bir sisteme dönüşüyor bu durumda.yeCs yazdı: ↑16 Ara 2025 16:51Bilmeyene fırsat vermek isteyen adamlar olacağı gibi ; " kimsenin amatörlüğünü çekemem , 2 saat vaktimi ayırdığım bölgeden ; 1 adamın iş bilmezliği yüzünden elim boş ayrılamam " diyen insanlar da olacaktır.faysbok yazdı: ↑16 Ara 2025 16:35 Oynamayı bilmiyorlar diye gruba alınmasınlar ve oynayacağı olan varsa oynamasın mı?
Bossları tek başına grup kurup kesenler gasp etsin bu mu doğrusu?
Çıkarlarınıza zıt düşünce bazı şeyler hemen kuru kuruya edebiyat başladı herkeste. Bu oyun sadece oynamayı bilenlerin oyunu değil. Oyunu oynamak isteyen herkesin. Sizin söyleminize göre oyun sadece oynamayı bilenlere hizmet etsin istiyorsunuz. Bilmeyeni veya fırsat verilmeyeni oyuna çekmek yerine oyun "bizim oynamak istediğimiz" haliyle kalsın diyorsunuz.
İkisine de fırsat sunmak gerekiyor. Çoklu giriş izni olunca ; isteyen adam tek karakterle giriyor ; isteyen adam 2 karakterle giriyor. Fırsat eşitliği sunulmuş oluyor.
" Çoklu giriş zorunlu olmalı , tek karakterle oyuna giriş yapılamamalı " demiyor ki kimse.
" İsteyen tek karakterle girsin ; isteyen 3 karakterle girsin " diyoruz.
Veya bize " Çoklu karakterle oynamak isteyenler ; X sunucusunda oynayabilir " deseler ben tüm karakterlerimi o sunucuya taşıyabilirim.
İyi forumlar dilerim.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR