Domuzun dediği gibi Umut Burada mı?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Hamunaptra

Domuzun dediği gibi Umut Burada mı?

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

Merhaba arkadaşlar, hepimiz biliyoruz ki Karaköy eklentisi bu oyunun temeline uzun vadede dinamit koydu lakin görmediğimiz veya göremediğimiz bir nokta var.
Bu oyun Grup Bölgeleri sonrasında bu hale geldi ve sürekli tekraren aynı hatalar yapıldı.
Migrat, Sığınaklarla beraber Oyunu tek tip tek çeşide indirdiler.
Devamında Çt
Yetmedi bu sefer herkese açık Gb yaptılar KK ile...
Zamanında Plussuz girilmeyen sunucular birer birer kapatıldı.
Tekrar KK başa sarıldı.
Ama çözüm bu değil! oyuncular sizden tek tip sadece ofans sadece buz veya meteorit yeteneğini kullanıp yüksek hasar verip 5 haneli hasar sayısını görmek istemiyor !
Adil rekabet istiyor. Makro vs program kullanan ne idüğü belirsizlerle aynı oyunu paylaşmak istemiyor.
Sadece item veya efsunlarla değil akılla oynayıp zevk almak istiyor.
Ama siz inatla Gb devam ediyorsunuz...
Farklı sunucular açıp neyi amaçlıyorlar bilmiyorum.
Bildiğim bir şey varsa bu da çözüm olmayacak...
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Re: Domuzun dediği gibi Umut Burada mı?

Mesaj gönderen Lighthouse »

02ARMA02 yazdı: 16 Ara 2025 12:04 Merhaba arkadaşlar, hepimiz biliyoruz ki Karaköy eklentisi bu oyunun temeline uzun vadede dinamit koydu lakin görmediğimiz veya göremediğimiz bir nokta var.
Bu oyun Grup Bölgeleri sonrasında bu hale geldi ve sürekli tekraren aynı hatalar yapıldı.
Migrat, Sığınaklarla beraber Oyunu tek tip tek çeşide indirdiler.
Devamında Çt
Yetmedi bu sefer herkese açık Gb yaptılar KK ile...
Zamanında Plussuz girilmeyen sunucular birer birer kapatıldı.
Tekrar KK başa sarıldı.
Ama çözüm bu değil! oyuncular sizden tek tip sadece ofans sadece buz veya meteorit yeteneğini kullanıp yüksek hasar verip 5 haneli hasar sayısını görmek istemiyor !
Adil rekabet istiyor. Makro vs program kullanan ne idüğü belirsizlerle aynı oyunu paylaşmak istemiyor.
Sadece item veya efsunlarla değil akılla oynayıp zevk almak istiyor.
Ama siz inatla Gb devam ediyorsunuz...
Farklı sunucular açıp neyi amaçlıyorlar bilmiyorum.
Bildiğim bir şey varsa bu da çözüm olmayacak...
Bu tarz oyunlarda raid-dungeon tarzı bir yapı olmadan; işlem gücü doğrultusunda dediğini gerçekleştirilecek bir senaryo mümkün değil. gb'lerle oyun 2018'e kadar sorunsuz oynandı. Problem karaköy ile zuhur etti senin istediğin senaryo ile..
ama grup bölgeleri daha da minimize edilebilir. solo-dungeon vb. tarzında
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Bu tarz oyunlarda raid-dungeon tarzı bir yapı olmadan; işlem gücü doğrultusunda dediğini gerçekleştirilecek bir senaryo mümkün değil. gb'lerle oyun 2018'e kadar sorunsuz oynandı. Problem karaköy ile zuhur etti senin istediğin senaryo ile..
[/quote]

Hayır alakası yok ; 2018e kadar sorunsuz oynanmadı.
Meran, Sancak, tılsım oyuncu bile yoktu oyunlarda sadece oyuna hatır gönül için devam edenler eö teşkilat köşk sunucularına kaçtı kopya olayı patlayınca kalanlarda devam etmedi.
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

02ARMA02 yazdı: 16 Ara 2025 13:12 Bu tarz oyunlarda raid-dungeon tarzı bir yapı olmadan; işlem gücü doğrultusunda dediğini gerçekleştirilecek bir senaryo mümkün değil. gb'lerle oyun 2018'e kadar sorunsuz oynandı. Problem karaköy ile zuhur etti senin istediğin senaryo ile..
Meran, Sancak, tılsım oyuncu bile yoktu oyunlarda sadece oyuna hatır gönül için devam edenler eö teşkilat köşk sunucularına kaçtı kopya olayı patlayınca kalanlarda devam etmedi.
[/quote]

Dostum meran ilk boşalan sunucuydu çünkü; meranda oynayanlar Çemberlitaş zamanı bile bıraktı.
Meran oyuncusuysan sana hak veriyorum.
Teşkilat zaten pingden oynanmıyor en başta fişi çekilmeliydi.
Sancak hakkında hiçbir fikrim yok...
Beyaz Köşk, Eminönü kadar hakimiyetini sürdürdü en azından pandeminin sonuna kadar

Kuklacı oyuncusu olduğum için ordan söyliyim 2017'e kadar kuklacıda oynadım. Sonra orada da ana-bacı kavgası başlayınca Eminönüne geçtim. Karaköy gelince yine Kuklacıda oynadık sonra kopya-vb patlayınca pandemide eö'de oynadım. En son da karaköyde.

Yani Meran, Sancak ve Teşkilat çok önceden kapatılması yada birleştirilmesi gereken sunuculardı. Çünkü zaten oradaki hype bitmişti.
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ZIPKIN »

gblerle oyun 2018'e kadar sorunsuz bir şekilde oynanmadı dostum. aksine oyundaki en büyük problem olan(bence) çeşitliliğin sona erişi, grup bölgeleri ile başladı. özellikle de çemberlitaş ile oyundaki herkes eldiveninden zırhına kadar aynı itemi giymeye başlayınca oyun öldü bana göre. sonrasında gelen büyük hol bölgesi de oyuncuların grup bölgesi mantığından bıkması sonucu açık bölge olarak tasarlandı ama mantık olarak bir grup bölgesinden tamamen farksızdı bana göre.

oyunu 10 yıldan uzun bir süredir oynamıyorum. benim bu oyuna dönüşüm ancak 39 ya da 49(gblerin olmadığı, savaşçıların tüm gruba sakınma açabildiği dönem) seviye sunucu açılmasıyla mümkün olabilir ki mevcut koşullar altında bu çok da mümkün görünmüyor. ama özellikle 49 seviye(bahsettiğim gibi) bir sunucunun açılmasını çok isterdim.
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Lighthouse yazdı: 16 Ara 2025 13:24
02ARMA02 yazdı: 16 Ara 2025 13:12 Bu tarz oyunlarda raid-dungeon tarzı bir yapı olmadan; işlem gücü doğrultusunda dediğini gerçekleştirilecek bir senaryo mümkün değil. gb'lerle oyun 2018'e kadar sorunsuz oynandı. Problem karaköy ile zuhur etti senin istediğin senaryo ile..
Dostum meran ilk boşalan sunucuydu çünkü; meranda oynayanlar Çemberlitaş zamanı bile bıraktı.
Meran oyuncusuysan sana hak veriyorum.
Teşkilat zaten pingden oynanmıyor en başta fişi çekilmeliydi.
Sancak hakkında hiçbir fikrim yok...
Beyaz Köşk, Eminönü kadar hakimiyetini sürdürdü en azından pandeminin sonuna kadar

Kuklacı oyuncusu olduğum için ordan söyliyim 2017'e kadar kuklacıda oynadım. Sonra orada da ana-bacı kavgası başlayınca Eminönüne geçtim. Karaköy gelince yine Kuklacıda oynadık sonra kopya-vb patlayınca pandemide eö'de oynadım. En son da karaköyde.

Yani Meran, Sancak ve Teşkilat çok önceden kapatılması yada birleştirilmesi gereken sunuculardı. Çünkü zaten oradaki hype bitmişti.

[/quote]
Kısmen katılıyorum haklısın.
Evet meran oyuncusuydum.
Arkadaş gerekeni aşağıda yazmış benim demek istediğim de arkadaşın dediği gibi tek dizilim
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

ZIPKIN yazdı: 16 Ara 2025 13:49 gblerle oyun 2018'e kadar sorunsuz bir şekilde oynanmadı dostum. aksine oyundaki en büyük problem olan(bence) çeşitliliğin sona erişi, grup bölgeleri ile başladı. özellikle de çemberlitaş ile oyundaki herkes eldiveninden zırhına kadar aynı itemi giymeye başlayınca oyun öldü bana göre. sonrasında gelen büyük hol bölgesi de oyuncuların grup bölgesi mantığından bıkması sonucu açık bölge olarak tasarlandı ama mantık olarak bir grup bölgesinden tamamen farksızdı bana göre.

oyunu 10 yıldan uzun bir süredir oynamıyorum. benim bu oyuna dönüşüm ancak 39 ya da 49(gblerin olmadığı, savaşçıların tüm gruba sakınma açabildiği dönem) seviye sunucu açılmasıyla mümkün olabilir ki mevcut koşullar altında bu çok da mümkün görünmüyor. ama özellikle 49 seviye(bahsettiğim gibi) bir sunucunun açılmasını çok isterdim.
Altına imza atıyorum kesinlikle 👍
Demek istediğim tam olarak bu işte...
...COMANDANTE...

... Semsûr...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön