Sunucuların açılmasına az kala durum güncellemesi hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ofluuu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Sunucuların açılmasına az kala durum güncellemesi hk.

Mesaj gönderen ofluuu »

Merhabalar,

Özellikle IKVAdmin'in son zamanlarda gerek forumda gerek duyurular kısmında eski yönetime nazaran daha aktif olması beni fazlasıyla mutlu etti.

Fakat sunucuların açılmasına neredeyse 1 haftadan daha kısa süre kaldı fakat hala boss kaçırılma ve karaköy bosslarının grup bölgesine alınması hakkında bir açıklama ya da duyuru alamadık. Ayrıca yeni klan parası sistemi ve getirilecek yeni klan parasıyla alınacak itemler hakkında da pek bir şey göremedik.

IKVAdmin bu konu nezdinde cevap verebilirse çok seviniriz. Karaköy boss düzenlemesi hakkında özellikle '' Evet, oldu artık herkes huzurlu bir şekilde oynayabilecek '' dediğiniz bir güncelleme gelecek mi bu konu hakkında spoiler olmadan birkaç şey söylerseniz çok seviniriz.
oflu
xoflux
QFLU

Beyazköşk ( 2006-2018 )
Karaköy (2024)
Galata ( OFLU )
Gündüz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sunucuların açılmasına az kala durum güncellemesi hk.

Mesaj gönderen Gündüz »

Ne zaman huzurlu oynadın en son bu oyunu
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

açılmasına 1 hafta kalmış hala grup bölgesi bekliyor , 1 haftada kim sana şipşak grup bölgesi dizayn etsin kardeşim :grin:

Resim
Kullanıcı avatarı
ofluuu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ofluuu »

hattihumayun yazdı: 14 Ara 2025 17:30 açılmasına 1 hafta kalmış hala grup bölgesi bekliyor , 1 haftada kim sana şipşak grup bölgesi dizayn etsin kardeşim :grin:

Resim
Dostum, kimse grup bölgesi dizaynı ya da ana hikayeye uygun bir yer beklemiyor. Çemberlitaşın aynısın kopyalanacak meteora farklı giriş konulacak ( açık bölgenin yapıldığı zaman gibi ) içerisine de bol bol karaköydeki farelerden fanatiklerden atarsın yolu zorlaştırırsın çemberlitaş bosslarının olduğu yerlere de karaköy bosslarını koyarsın oldu bitti. Bunu yapmak emin ol 1 saati geçmez.
oflu
xoflux
QFLU

Beyazköşk ( 2006-2018 )
Karaköy (2024)
Galata ( OFLU )
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sufizm »

ofluuu yazdı: 14 Ara 2025 17:43
hattihumayun yazdı: 14 Ara 2025 17:30 açılmasına 1 hafta kalmış hala grup bölgesi bekliyor , 1 haftada kim sana şipşak grup bölgesi dizayn etsin kardeşim :grin:

Resim
Dostum, kimse grup bölgesi dizaynı ya da ana hikayeye uygun bir yer beklemiyor. Çemberlitaşın aynısın kopyalanacak meteora farklı giriş konulacak ( açık bölgenin yapıldığı zaman gibi ) içerisine de bol bol karaköydeki farelerden fanatiklerden atarsın yolu zorlaştırırsın çemberlitaş bosslarının olduğu yerlere de karaköy bosslarını koyarsın oldu bitti. Bunu yapmak emin ol 1 saati geçmez.
iyi de sen yeni dizayn olmayan heyecansız bir yeri neden oynayasın ki? Amaç nedir yani 2 saat boyunca fare keseyim hakiri keseyim cıkayım mı? Gerçekten bu kadar düz mantık mmorpg olabilir mi? Bir de sana kim bölge geliştirecek ki gorgar bile yok :')
Kullanıcı avatarı
ofluuu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ofluuu »

Sufizm yazdı: 14 Ara 2025 17:50
ofluuu yazdı: 14 Ara 2025 17:43

Resim
iyi de sen yeni dizayn olmayan heyecansız bir yeri neden oynayasın ki? Amaç nedir yani 2 saat boyunca fare keseyim hakiri keseyim cıkayım mı? Gerçekten bu kadar düz mantık mmorpg olabilir mi? Bir de sana kim bölge geliştirecek ki gorgar bile yok :')

Karaköyde oynadınız mı bilmiyorum. Karaköyde ilk gaffarı biz kestik ve karaköye ilk girişi yaptık. Oyun o ana kadar çok güzeldi sonra da Karaköye yığılmalar başladı ve bosslar kaçırılmaya sabote edilmeye başlandı. Emin ol bir hrtla boss başında münakaşaya gireceğime 2 saat yol çeker gider hakiri 100 tane de iksir içsem kafam rahat keser çıkarım. Bu sadece benim isteğim değil genel toplumun isteği çünkü genellikle ülkenin doğusunda olan bu hrtlar batıda nispeten kendilerinden daha iyi durumda olan insanları oyundan kaçırtıp tüm oyun ekonomisini kendine akmasını sağlıyor. Kimse bana bölge geliştirmesin ola bölgeyi kopyalasın içine 1-2 tane var olan slotun kodunu kopyalayıp yapıştırsın başka bir şeye gerek yok. Ayrıca grup bölgesinde iksir tüketimi oyun ekonomisini de doğrudan destekleyecektir.
oflu
xoflux
QFLU

Beyazköşk ( 2006-2018 )
Karaköy (2024)
Galata ( OFLU )
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

ofluuu yazdı: 14 Ara 2025 15:18 Merhabalar,

Özellikle IKVAdmin'in son zamanlarda gerek forumda gerek duyurular kısmında eski yönetime nazaran daha aktif olması beni fazlasıyla mutlu etti.

Fakat sunucuların açılmasına neredeyse 1 haftadan daha kısa süre kaldı fakat hala boss kaçırılma ve karaköy bosslarının grup bölgesine alınması hakkında bir açıklama ya da duyuru alamadık. Ayrıca yeni klan parası sistemi ve getirilecek yeni klan parasıyla alınacak itemler hakkında da pek bir şey göremedik.

IKVAdmin bu konu nezdinde cevap verebilirse çok seviniriz. Karaköy boss düzenlemesi hakkında özellikle '' Evet, oldu artık herkes huzurlu bir şekilde oynayabilecek '' dediğiniz bir güncelleme gelecek mi bu konu hakkında spoiler olmadan birkaç şey söylerseniz çok seviniriz.
Selamlar,

Yöneticilerin çabaları takdire şayan. Ancak tek bir adama karşı önlem alamıyorlar. Müthiş bir acizlik.

Söz konusu yazılımın gösterildiği o videoyu izlediğim an bitti bu oyun benim için. Halen daha oynamaya devam edenlere de saygı falan duymuyorum. Düpedüz saçmalık nitekim.
It is always darkest before the dawn.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön