Hala giren gördüm en azından düzgün oyunculara 2 3 hesap girilmesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Hala giren gördüm en azından düzgün oyunculara 2 3 hesap girilmesi

Mesaj gönderen scorper »

Ben gördüm hala giren var en azından hırsızlık yapmayan kendi alışverişini kendi yapabilecek 2 3 hesap girilmesi sistemi açın adam hala giriyor ??
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Freestyla
Discord: Realistgangsta

Re: Hala giren gördüm en azından düzgün oyunculara 2 3 hesap girilmesi

Mesaj gönderen Gangbangg »

Yapılan birşey geri alınmaz kardeş , boşuna sürekli konu açıp durmaa . Hakaızlık ortada işte adam 10 karakter açıp boslara yatıyor gir bak sunucuya mesela herkes işte gbz ye son hs , bbye son hs diyor güzel olan bu . Sen item aktarıcaksın diye geri dönülmez .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yapılan birşey geri alınmaz kardeş , boşuna sürekli konu açıp durmaa . Hakaızlık ortada işte adam 10 karakter açıp boslara yatıyor gir bak sunucuya mesela herkes işte gbz ye son hs , bbye son hs diyor güzel olan bu . Sen item aktarıcaksın diye geri dönülmez .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen scorper »

Gangbangg yazdı: 14 Ara 2025 13:51 Yapılan birşey geri alınmaz kardeş , boşuna sürekli konu açıp durmaa . Hakaızlık ortada işte adam 10 karakter açıp boslara yatıyor gir bak sunucuya mesela herkes işte gbz ye son hs , bbye son hs diyor güzel olan bu . Sen item aktarıcaksın diye geri dönülmez .
Kardeşim senin kafan çalışmıyormu ? dostum ben makro bilmem hile bilmem tamam herkese engellensin o zaman gizliden girenlere lafın ne olacak ? adamlar şu an seviniyor tek benim diye makro kp kasıyor ? onlara lafın ne olacak bunu kim engelleyecek ????
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

İllaki önlemini alıcaklar , bu kadar şeyi yapan yönetim almıcakmı zannediyorsun ? Bırak da 10 yıl sonra birşeyler geliyor birşeyler yapıyolar teşekkür edin .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön