Karakterler Arası İtem Transferi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Empatie
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos
Lonca: Day of Death
Discord: BayBarlas

Re: Karakterler Arası İtem Transferi

Mesaj gönderen Empatie »

buse1 yazdı: 13 Ara 2025 15:05
Punisherxx33 yazdı: 13 Ara 2025 15:02
buse1 yazdı: 13 Ara 2025 13:30 Arkadaşınız eşiniz dostunuz yoksa sıfırdan karekter açmayın zaten . Sonra sağa sola pm atarak şu göreve yardım diye yazarsınız.
arkadaşın olsa da olmasa da o yazıyı mecbur yazıyorsun zaten neyin tribi bu
Hiçbir mecburiyetim yok kendim açıp kasabiliyordum ama şimdi minnetli iş olacak .
Sandboxie kullanamasan da bilgisayarına sanal bilgisayar kurarak 2 hesap açabilirsin. Bence yönetimin esneklik tanıdığı ve engelleyemeyeceği nokta burası. Tabi ki kasalar arası aktarımın gelmesi çok daha iyi olur ama gelmiyorsa sanal makine yolunu düşünebilirsin. 2 hatta gpu ve ram'in yeterliyse 3 karaktere kadar açabilirsin.
2015 - 2021 Sancak
IHeRaI - IeReSBoSSI

2024 - Karaköy
Barlas-|BaRLaSI"

İKV Topluluk Discord Kanalı : https://discord.gg/8W5QmFU
Kullanıcı avatarı
buse1
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Paha Biçilmez

Mesaj gönderen buse1 »

Punisherxx33 yazdı: 13 Ara 2025 15:14
buse1 yazdı: 13 Ara 2025 13:30 Arkadaşınız eşiniz dostunuz yoksa sıfırdan karekter açmayın zaten . Sonra sağa sola pm atarak şu göreve yardım diye yazarsınız.
Hiçbir mecburiyetim yok kendim açıp kasabiliyordum ama şimdi minnetli iş olacak .
Mecburiyetin var maalesef
Kusura bakma hiçbir mecbureyetim yok tek başıma yaptığım şeyi bir kaç kişiye yazmanın ne anlamaı var.
Kullanıcı avatarı
KENSHI3
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KENSHI3 »

Empatie yazdı: 13 Ara 2025 15:16
Sandboxie kullanamasan da bilgisayarına sanal bilgisayar kurarak 2 hesap açabilirsin. Bence yönetimin esneklik tanıdığı ve engelleyemeyeceği nokta burası. Tabi ki kasalar arası aktarımın gelmesi çok daha iyi olur ama gelmiyorsa sanal makine yolunu düşünebilirsin. 2 hatta gpu ve ram'in yeterliyse 3 karaktere kadar açabilirsin.
Sanal makine kaldırmayan bir bilgisayarı olanlar ne yapacak en değerli materyalları seçip kalanları düzenli olarak çöpe mi atacak? Daha iyi bir bilgisayarı olanlar bu oyunu oynamaz diye tahmin ediyorum piyasada bir sürü sorunsuz oyun var.
Kullanıcı avatarı
Empatie
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Day of Death
Discord: BayBarlas

Mesaj gönderen Empatie »

KENSHI3 yazdı: 13 Ara 2025 16:09
Empatie yazdı: 13 Ara 2025 15:16
Sanal makine kaldırmayan bir bilgisayarı olanlar ne yapacak en değerli materyalları seçip kalanları düzenli olarak çöpe mi atacak? Daha iyi bir bilgisayarı olanlar bu oyunu oynamaz diye tahmin ediyorum piyasada bir sürü sorunsuz oyun var.
Yıl 2026 olacak ve hala sanal makine kaldırmayan bilgisayar muhabbeti yapıyorsak vay halimize. Al sana söyleyryim. Aylık düşük bi meblağ karşılığı hosting sitelerinden VDS kiralayarak sanal makinr kullanabilirsin. O da mı olmadı, itemlerini hazırlar iyi bilgisayarı olan bir internet kafeye gider aktarımını yaparsın. Çözmek isteyen bir şekilde çözer. Durup şikayet etmek sadece bahane arayanların işi.
2015 - 2021 Sancak
IHeRaI - IeReSBoSSI

2024 - Karaköy
Barlas-|BaRLaSI"

İKV Topluluk Discord Kanalı : https://discord.gg/8W5QmFU
Punisherxx33
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Punisherxx33 »

buse1 yazdı: 13 Ara 2025 15:51
Punisherxx33 yazdı: 13 Ara 2025 15:14
Mecburiyetin var maalesef
Kusura bakma hiçbir mecbureyetim yok tek başıma yaptığım şeyi bir kaç kişiye yazmanın ne anlamaı var.
Maalesef kenan'ı veya gaffar'ı tek başına yapamıyorsun
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen scorper »

yeCs yazdı: 12 Ara 2025 14:42 Sandboxie gibi programların engellenmesi iyi olmuş da ; şimdi birçok karakterim vardı benim ; malum kasa sınırlı ; atıyorum A karakterindeki Kardelenleri B karakterime nasıl alacağım?

Birilerine mi yalvarmak lazım yine? " Müsait misin aktarım yapabilir miyiz? " diye.

Bu çok saçma. Yerine alternatif bir şeyler gerekiyor.
Katılıyorum

“Genel Etkileşim” sayfasına dön