Aynı Pc de birden fazla karakter açmanın önüne geçildi sanırım çok sevindim.
- adimihatirla
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Aynı Pc de birden fazla karakter açmanın önüne geçildi sanırım çok sevindim.
Kopyanın önüne geçildi mi şimdi? Kopyayı hallederlerse bir de şu oyunda reel parayla materyal satanları tek tek banlamaları gerekir. Bunları yaparlarsa yeni sunucularda oynanabilir.
- zkocalioglu
- İskele Babası

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Asarın Evlatları
Re: Aynı Pc de birden fazla karakter açmanın önüne geçildi sanırım çok sevindim.
Artık girebilen yok oyuna girince zaten anlıyorsun, giren varsa da tespit edilir hemen. Geçmişte yapanları birikimlere yapcak bir şey yok tabi ama yeni sunucular çok daha adil olacaktır.Darkred61 yazdı: ↑14 Ara 2025 09:45 Hala 3 5 çar girenler var asıl onlara yapılmalı burda haksız kazanç sağlayanlar var bide ben hırsızlık yapmıyorum diyen kişiler asıl o programları kullanıp hırsızlık yapıp kendini hırsız değilmiş gibi gösterenler senden benden çalmıyo oyundan çalıyor aynı şey bu bide para ile satanlar o programları adam sandla 3 çar açıp holde kasar ex kasar onlara lafım yok ama diğer türlü 20 karakter açıp haksız kazanç sağlayanlar adamlar oyun için program yapıp saqtıyor siz sandla uğraşıyonuz burda
- zkocalioglu
- İskele Babası

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Asarın Evlatları
Gördüm, 3. Parti uygulama kullananların bilgileri bunlar ne bekliyorsun hocam? Ardından admin haber yayınladı.BLITZKRIEG yazdı: ↑14 Ara 2025 12:18zkocalioglu yazdı: ↑14 Ara 2025 12:12Artık girebilen yok oyuna girince zaten anlıyorsun, giren varsa da tespit edilir hemen. Geçmişte yapanları birikimlere yapcak bir şey yok tabi ama yeni sunucular çok daha adil olacaktır.Darkred61 yazdı: ↑14 Ara 2025 09:45 Hala 3 5 çar girenler var asıl onlara yapılmalı burda haksız kazanç sağlayanlar var bide ben hırsızlık yapmıyorum diyen kişiler asıl o programları kullanıp hırsızlık yapıp kendini hırsız değilmiş gibi gösterenler senden benden çalmıyo oyundan çalıyor aynı şey bu bide para ile satanlar o programları adam sandla 3 çar açıp holde kasar ex kasar onlara lafım yok ama diğer türlü 20 karakter açıp haksız kazanç sağlayanlar adamlar oyun için program yapıp saqtıyor siz sandla uğraşıyonuz burda
Selamlar,
Hocam forumda son zamanlarda dönen olaylardan haberiniz yok. Dün oyunun içinden geçen bir hile paylaşıldı. 2000e yakın hesabın login bilgileri paylaşıldı. Yapılan tek şey başlıklar ve mesajların silinmesi oldu.
Çok fazla şey bekliyorsunuz. Ancak malesef boşuna bekliyorsunuz. Halen adamı bulup bir dava açmaktan acizler.
- BLITZKRIEG
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Daha ne lazım? Adam login listesinden 3.parti kullananları filtreleyip yayınlayabiliyor demektir bu. LOGIN LİSTESİ OLUŞTURABİLİYOR DEMEKTİR BU. Gerçekten bunun ardını göremeyecek kadar kör müsünüz?zkocalioglu yazdı: ↑14 Ara 2025 12:29Gördüm, 3. Parti uygulama kullananların bilgileri bunlar ne bekliyorsun hocam? Ardından admin haber yayınladı.BLITZKRIEG yazdı: ↑14 Ara 2025 12:18zkocalioglu yazdı: ↑14 Ara 2025 12:12Artık girebilen yok oyuna girince zaten anlıyorsun, giren varsa da tespit edilir hemen. Geçmişte yapanları birikimlere yapcak bir şey yok tabi ama yeni sunucular çok daha adil olacaktır.Darkred61 yazdı: ↑14 Ara 2025 09:45 Hala 3 5 çar girenler var asıl onlara yapılmalı burda haksız kazanç sağlamadığıyanlar var bide ben hırsızlık yapmıyorum diyen kişiler asıl o programları kullanıp hırsızlık yapıp kendini hırsız değilmiş gibi gösterenler senden benden çalmıyo oyundan çalıyor aynı şey bu bide para ile satanlar o programları adam sandla 3 çar açıp holde kasar ex kasar onlara lafım yok ama diğer türlü 20 karakter açıp haksız kazanç sağlayanlar adamlar oyun için program yapıp saqtıyor siz sandla uğraşıyonuz burda
Selamlar,
Hocam forumda son zamanlarda dönen olaylardan haberiniz yok. Dün oyunun içinden geçen bir hile paylaşıldı. 2000e yakın hesabın login bilgileri paylaşıldı. Yapılan tek şey başlıklar ve mesajların silinmesi oldu.
Çok fazla şey bekliyorsunuz. Ancak malesef boşuna bekliyorsunuz. Halen adamı bulup bir dava açmaktan acizler.
Bence siz oynamaya devam edin. Hatta siz MUTLAKA devam edin de adamlar para kazansın silkeleye silkeleye.
It is always darkest before the dawn.