isteyenler yazabilir..
istemeyenler yazmasın lütfen
Önceden olduğu gibi bu sene Yılbaşında da yüzde 50 indirim bekleyenler buraya !!
Re: Önceden olduğu gibi bu sene Yılbaşında da yüzde 50 indirim bekleyenler buraya !!
Bu saatten sonra akçe indirimi zor çünkü oran olarak yine aşağıda kaldılar. Maksimum ürün indirimi gelir
Re: Önceden olduğu gibi bu sene Yılbaşında da yüzde 50 indirim bekleyenler buraya !!
Uzun zamandır, fiyatlara indirim gelmiyor.
-
toutestalle
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
İnşallah zam gelmez.
adamlar zaten birkaç yüz bin kazanmak için sunucu acıyorlar bu da diyor ki indirim yapsana hangi oyunda 400 tl 3 ay oynayabiliyorsun? Knight Online Premium olmuş 1200tl hem de her ay. Ha onun 3 katını kazanıyorsun ayrı. Vereceğiniz 400 tl onu da ağabeeyy sunucu geliyah indiriimm diyorsunuz. Ucuz bile akçe ben 600 700 bekliyorum.
sen öyle san kardeşim oyun ucuz geliyorsa pahalı oyun oyna.paran cok ki ucuz görüyorsun neyse cok şeyler yazardım ama .Sufizm yazdı: ↑11 Ara 2025 07:56 adamlar zaten birkaç yüz bin kazanmak için sunucu acıyorlar bu da diyor ki indirim yapsana hangi oyunda 400 tl 3 ay oynayabiliyorsun? Knight Online Premium olmuş 1200tl hem de her ay. Ha onun 3 katını kazanıyorsun ayrı. Vereceğiniz 400 tl onu da ağabeeyy sunucu geliyah indiriimm diyorsunuz. Ucuz bile akçe ben 600 700 bekliyorum.
“Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım lafmı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye.” Hz.Mevlâna Hz.
Pahalı bir oyun zaten oynuyorum. Aylık 1500₺ itemlerin teki en az 20 bin ₺hage84 yazdı: ↑12 Ara 2025 21:36sen öyle san kardeşim oyun ucuz geliyorsa pahalı oyun oyna.paran cok ki ucuz görüyorsun neyse cok şeyler yazardım ama .Sufizm yazdı: ↑11 Ara 2025 07:56 adamlar zaten birkaç yüz bin kazanmak için sunucu acıyorlar bu da diyor ki indirim yapsana hangi oyunda 400 tl 3 ay oynayabiliyorsun? Knight Online Premium olmuş 1200tl hem de her ay. Ha onun 3 katını kazanıyorsun ayrı. Vereceğiniz 400 tl onu da ağabeeyy sunucu geliyah indiriimm diyorsunuz. Ucuz bile akçe ben 600 700 bekliyorum.
“Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım lafmı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye.” Hz.Mevlâna Hz.
400₺ vereyim 3 ay sağa sola depar atayım diye oyun mu olur. Kim geliştirecek sana oyunu