Önceden olduğu gibi bu sene Yılbaşında da yüzde 50 indirim bekleyenler buraya !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
hage84
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Önceden olduğu gibi bu sene Yılbaşında da yüzde 50 indirim bekleyenler buraya !!

Mesaj gönderen hage84 »

isteyenler yazabilir..
istemeyenler yazmasın lütfen
Kullanıcı avatarı
nathan01
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Önceden olduğu gibi bu sene Yılbaşında da yüzde 50 indirim bekleyenler buraya !!

Mesaj gönderen nathan01 »

İstemiyoruz
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy

Re: Önceden olduğu gibi bu sene Yılbaşında da yüzde 50 indirim bekleyenler buraya !!

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bu saatten sonra akçe indirimi zor çünkü oran olarak yine aşağıda kaldılar. Maksimum ürün indirimi gelir
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen scorper »

hage84 yazdı: 09 Ara 2025 23:25 isteyenler yazabilir..
istemeyenler yazmasın lütfen
Silah parlatmaya gelsin
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ejedrogl »

Uzun zamandır, fiyatlara indirim gelmiyor.
toutestalle
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen toutestalle »

İnşallah zam gelmez.
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sufizm »

adamlar zaten birkaç yüz bin kazanmak için sunucu acıyorlar bu da diyor ki indirim yapsana hangi oyunda 400 tl 3 ay oynayabiliyorsun? Knight Online Premium olmuş 1200tl hem de her ay. Ha onun 3 katını kazanıyorsun ayrı. Vereceğiniz 400 tl onu da ağabeeyy sunucu geliyah indiriimm diyorsunuz. Ucuz bile akçe ben 600 700 bekliyorum.
hage84
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen hage84 »

Sufizm yazdı: 11 Ara 2025 07:56 adamlar zaten birkaç yüz bin kazanmak için sunucu acıyorlar bu da diyor ki indirim yapsana hangi oyunda 400 tl 3 ay oynayabiliyorsun? Knight Online Premium olmuş 1200tl hem de her ay. Ha onun 3 katını kazanıyorsun ayrı. Vereceğiniz 400 tl onu da ağabeeyy sunucu geliyah indiriimm diyorsunuz. Ucuz bile akçe ben 600 700 bekliyorum.
sen öyle san kardeşim oyun ucuz geliyorsa pahalı oyun oyna.paran cok ki ucuz görüyorsun neyse cok şeyler yazardım ama .

“Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım lafmı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye.” Hz.Mevlâna Hz.
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sufizm »

hage84 yazdı: 12 Ara 2025 21:36
Sufizm yazdı: 11 Ara 2025 07:56 adamlar zaten birkaç yüz bin kazanmak için sunucu acıyorlar bu da diyor ki indirim yapsana hangi oyunda 400 tl 3 ay oynayabiliyorsun? Knight Online Premium olmuş 1200tl hem de her ay. Ha onun 3 katını kazanıyorsun ayrı. Vereceğiniz 400 tl onu da ağabeeyy sunucu geliyah indiriimm diyorsunuz. Ucuz bile akçe ben 600 700 bekliyorum.
sen öyle san kardeşim oyun ucuz geliyorsa pahalı oyun oyna.paran cok ki ucuz görüyorsun neyse cok şeyler yazardım ama .

“Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım lafmı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye.” Hz.Mevlâna Hz.
Pahalı bir oyun zaten oynuyorum. Aylık 1500₺ itemlerin teki en az 20 bin ₺
400₺ vereyim 3 ay sağa sola depar atayım diye oyun mu olur. Kim geliştirecek sana oyunu

“Genel Etkileşim” sayfasına dön