Hangi Sunucuda Başlayacaksınız?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Hangi Sunucuda Başlayacaksınız?

Mesaj gönderen Sufizm »

Yıllar oldu konu açmayalı. Yeni açılacak Galata ve Bab ı Ali sucularından hangisinde başlamayı düşünüyorsunuz?
xxHerricFatxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Re: Hangi Sunucuda Başlayacaksınız?

Mesaj gönderen xxHerricFatxx »

Bab-ı Ali de başlamayı düşünüyorum ya siz
Gündüz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Gündüz »

Sufizm yazdı: 12 Ara 2025 20:31 Yıllar oldu konu açmayalı. Yeni açılacak Galata ve Bab ı Ali sucularından hangisinde başlamayı düşünüyorsunuz?
Hiçbirinde
Kullanıcı avatarı
TheWesTSooNN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TheWesTSooNN »

Yönetime bitik bir oyun için para yedirmeye hiç gerek yok, eğer para istiyorlarsa yenilik getirerek bunu hak etmeleri gerekiyor. 400 tlye 3 ay oynamaya devam ederiz hiç problem değil, ama yerinde sayan bir oyuna tekrar yeniden başlayıp masraf yapmak tamamen saçmalık.
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen adimihatirla »

Kayda değer yenilik gelmediği sürece Eminönün'de oynarım ayda yılda bir giriyoruz zaten.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Oyuna harcanacak para 5500+3 ay plus olduğu sürece bu risk alınabilir. Galata'dan başlarız.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

geçen sene karaköyün açılışında oynamış biri olarak yeni sunucuların ilk 3-4 günü keyif veriyor , ilk 3-4 gün herkesin sığınak-migrat-yeraltı takıldığı dönemler , sonra herkes çt'yi halledip hızlıca karaköye geçiyor 50lv alaska çubuk asa basıyor , zaten karaköye geçince eski sunucuların tıpkısının aynısı oluyor bir anlamı kalmıyor karaköye geçtikten sonra yine aynı terane aynı tas aynı hamam bb komiser gruplarına gir sıra gelmesini tur dönmesini bekle :)

sonunu bildiğin filmi 50 defa izlemek gibi artık kabak tadı vermeye aynı şeyler mide bulandırmaya başladı , yeni sunucunun eski sunuculardan farklı olduğu kısım maks 3-4 gün sürüyor , 3-4 gün için çt kutu + 55 çekmeye değmez.
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Sufizm »

hattihumayun yazdı: 13 Ara 2025 21:23 geçen sene karaköyün açılışında oynamış biri olarak yeni sunucuların ilk 3-4 günü keyif veriyor , ilk 3-4 gün herkesin sığınak-migrat-yeraltı takıldığı dönemler , sonra herkes çt'yi halledip hızlıca karaköye geçiyor 50lv alaska çubuk asa basıyor , zaten karaköye geçince eski sunucuların tıpkısının aynısı oluyor bir anlamı kalmıyor karaköye geçtikten sonra yine aynı terane aynı tas aynı hamam bb komiser gruplarına gir sıra gelmesini tur dönmesini bekle :)

sonunu bildiğin filmi 50 defa izlemek gibi artık kabak tadı vermeye aynı şeyler mide bulandırmaya başladı , yeni sunucunun eski sunuculardan farklı olduğu kısım maks 3-4 gün sürüyor , 3-4 gün için çt kutu + 55 çekmeye değmez.
2 ay diyelim 2 ay sonra sarmıyor. Halley üretsen ne olur üretmesen ne olur. Emeğinin karşılığı olmayacak ama 2 ay için keyif verir. Zaten şirketin hedefi de bir kaç yılı daha karşılayacak miktarda gelir elde etmektir. Kaba taslak 250 kişi plus çekse ki emin değilim bu sayıdan yine 200 300 milyarlık bir getiri sağlar. Oyunun bağımlıları için bir kaç sene daha götürür. Lakin 20. Yıla özel oyunun fişi çekilmelidir.
bayj
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen bayj »

Merhabalar ben 2 sunucuda da başlamayı isterdim ama artık 30 oldum vereceğim vakit ve emeğin boşa gitmesini istemiyorum. Ticaret için maden arttırıcı, çt paket te çekerim ama okadar uğraşıp durup ardından birisi chata sınırsız maden yansıtmasına yada birilerinin kısa zamanda imkansız dizilim yapmalarına şahit olmak istemiyorum. Sanırım yönetim oyunu düzelttiğini bu sunucular da kanıtlarsa ilerleyen süreçlerde dönmeyi isterim bende.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön