Tek Karakterle Oynamanın Dezavantajları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Tek Karakterle Oynamanın Dezavantajları

Mesaj gönderen yeCs »

Aklınıza gelen Dezavantajları yazın ;
Oyunda herkesin en az 3-5 hesabı var. Kiminin 20+ hesabı var.

Ben bir çok hesabıma sürekli plus yüklüyordum. EÖ sunucusunda ; 1 hesabımla EÖ bölgesinde ; bir hesabımla KK bölgesinde ; bir hesabımla yer altında oturup item arayıp bölgede sohbet ediyordum.

Ayrıca birçok karakterimle boş labirent ; yeraltı gibi bölgelerde düşük sv efsunlu item kasıyordum.

Dünden bu yana tek hesapla giriş yaptığımda oyun akmıyor. Hıza alışmışız ; pencereden pencereye geçişe alışmışız , sohbete ; item kasmaya ; alışveriş yapmaya alışmışız... Şimdi labirent bölgesinde item kasarken ; acaba KK'de aradığım itemi satan birileri var mıdır diye KK'ye geçiyorum. Bölgeden item arıyorum ama satan yok ; boş boş oturup item satan birinin çıkmasını beklemek çok saçma.

Ama labirent bölgesine geçince de insanın bölgeden item arayası geliyor. İkisini birden yapmaya alıştığım için oyun çok yavan gelmeye başladı.

İkisi de ayrı ayrı zevk vermiyor. Bu saatten sonra birden fazla hesaba plus yüklemek de enayilik zaten. Madem hesaptan çıkıp tekrar giriş yapacağım, tek hesaptaki 4 karakteri farklı farklı bölgelere koyup onlara giriş yapmak daha mantıklı.

Oyunun gelirlerinin en az yüzde 60-70 oranında azalacağını düşünüyorum. Bence çok büyük stratejik hata yaptılar, gelir kaybı olunca oyunun da fişini çekeler.
Resim
GezdimGordum
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Tek Karakterle Oynamanın Dezavantajları

Mesaj gönderen GezdimGordum »

2 haftadır bir heves üzerine açtığım şifacı karakterime, 59 seviye olan büyücü hesabım üzerinden yardım ediyordum. Görevleri , mini bossları vs olsun girdiğim saatlerde birilerini bulmak zor. Bugün itibariyle şifacı olayı da zorlaştı ve tadı kaçtı. Saat gecenin 3ü ve ben meranda oturmuş muhafız görevi için birinin gelip yardım etmesini umuyorum.

Evet çift karakter olayını kaldırmaları bosslara fazlaca karakter açıp meşgul eden, otomatik slot kasan, kp kasanlar için iyi oldu fakat; bizim gibi kendi halinde takılan oyuncular için gerçekten sıkıntılı bir duruma dönüştü.

Eminönü sunucusunda meran şehrinde bekliyorum. Bunu hangi geliştirici, hangi admin yaptıysa gelsin benim meran görevlerini yapsın teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Fabre
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Fabre »

Selamlar.

Keşke çift karakterden önce forum oylamasında sahte hesaplar tarafından verilen oylara müdahale edilseydi.

Bir yukarıdaki arkadaşın söylemine katılıyorum evet 40 karakter açıp tırtılı rehin almanın önüne geçmek adına doğru bir hamle fakat;

aktarımlarını yapan, karakter geliştirme sürecinde olup kendi hesabından destek alan oyuncular için durum pek iç açıcı değil.

Benim karakterde labirentte kaldı, antik mızrak görevine yardım bekliyorum :grinning:
Kullanıcı avatarı
Externorum
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Mesaj gönderen Externorum »

Adında 2 geçen bir oyunun private serverları bile, 3. parti yazılımlarla multi client girişe engel olup; sadece kendi izin verdiği kadar client açmasına izin veriyor. Bir zahmet İKV'de buna engel olup, bir bilgisayardan 3 client açılacak şekilde ayarlasın oyunu. İKV uzun süre önce tek client oynanma özelliği kaybetti, 3. parti programlar ile 12-24 çar açmaya engel olunsun da; oyun kendi özelliği olarak 3 çar açmaya izin versin.
Sancak | KADIOĞLU | Türk İstihbarat Teşkilatı | TiTxKüRŞaT
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön