Yani çok saçma ben çift çarla oynuyorum ki bu yıllardır sandboxla olan bir şey ben çift çarla hile yapmıyorum kimseye güvenmediğim için alışverişimi aktarımımı kendim yapıyordum
Kaldı ki zengin olanlar 2 3 tane bilgisayarla yine çift çarla oynayabilirler ? bunun önüne geçilemeyeceği için niye engelledinizki saçma değilmi ? ben şu an mesela oyundan soğudum ben aktarımımı kime güvenip yapacağım ?
Haksızmıyım bilgisayarı fazla olanlar gene aynı şeyin laciverti ?
Çift çarı geri açın nedenmi ? cevap konuda okuyun.
- scorper
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çift çarı geri açın nedenmi ? cevap konuda okuyun.
Bu arada güvensiz programlardan bahsetmiyorum milletin çarı çalınmış heralde normal herkesin kullandığı güvenilir programı kullanıp bos ve alışveriş aktarımı yaptığımız program diğerinden bilgim yok benim demek istediğim biz normal oyuncular olarak kullandığımız çift çarlarımızla kendi alışverişimizi oyun içi birine vermeden aktardığımız ve bos kesimlerinde yardımcı olabilecek şeyden bahsediyorum hile makro vs onları bilmeyiz demek istediğim bu kalktıysa 2 3 tane bilgisayarı olanda yapabilir bunu ???scorper yazdı: ↑14 Ara 2025 01:01 Yani çok saçma ben çift çarla oynuyorum ki bu yıllardır sandboxla olan bir şey ben çift çarla hile yapmıyorum kimseye güvenmediğim için alışverişimi aktarımımı kendim yapıyordum
Kaldı ki zengin olanlar 2 3 tane bilgisayarla yine çift çarla oynayabilirler ? bunun önüne geçilemeyeceği için niye engelledinizki saçma değilmi ? ben şu an mesela oyundan soğudum ben aktarımımı kime güvenip yapacağım ?
Haksızmıyım bilgisayarı fazla olanlar gene aynı şeyin laciverti ?
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
haksızsın
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
- scorper
- Demirci Çırağı

Tamam her görüşe saygım var yönetimede saygılıyım ama en azından oyun belki 3 sınıf için 3 hesap açılabilir yönetime böyle bir öneri sunayım varıpta 10 hesap açmıyozki biz makrocumuyuz
- hattihumayun
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Anka
ben seni haklı buldum kardeşim , önerilerin çok mantıklı forumda paylaşmaya devam et , bildiğim kadarıyla türk telekom ceosu da forumu takip ediyor önerilerini beğenirse kadrolu product manager olarak iş teklifi yapabilir best regards
- scorper
- Demirci Çırağı

https://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?t=175479hattihumayun yazdı: ↑14 Ara 2025 02:49 ben seni haklı buldum kardeşim , önerilerin çok mantıklı forumda paylaşmaya devam et , bildiğim kadarıyla türk telekom ceosu da forumu takip ediyor önerilerini beğenirse kadrolu product manager olarak iş teklifi yapabilir best regards![]()
BU ÖNERİMİDE DESTEKLER YORUM ATARSAN SEVİNİRİM
- Externorum
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
3. parti yazılımlarla multi client açılması kesinlikle engellenmeli ama adında 2 geçen bir oyunun private serverları bile, 3. parti yazılımlarla multi client girişe engel olup; sadece kendi izin verdiği kadar client açmasına izin veriyor. Bir zahmet İKV'de buna engel olup, bir bilgisayardan 3 client açılacak şekilde ayarlasın oyunu. İKV uzun süre önce tek client oynanma özelliği kaybetti, 3. parti programlar ile 12-24 çar açmaya engel olunsun da; oyun kendi özelliği olarak 3 çar açmaya izin versin.
Sancak | KADIOĞLU | Türk İstihbarat Teşkilatı | TiTxKüRŞaT
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Katılmıyorum tek karakter ile giriş yapılmalı. Aktarım içinde bir dostun yoksa zaten oynama. Bir tank yapıyor bir şifa bir büyü enotim kasıyor. Neden ayrı ayrı herkesin kasabileceği şekile olmuyorda sandların tekelinde? Yok abi büyüysen büyü şifa isen şifa kas.
- Gangbangg
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Freestyla
- Discord: Realistgangsta
Arkadaşlar bırakın bu işi sandbox isteyen herkes her bosa 1 karakter koymak için istiyor . Gördük karaköyde hakirde 5 grup varsa 5 karakter oynadıklarını kandırmayalım birbirimizi . Açılmasın sandbox olayı ter temiz tek karakter devam . Ne çok mağdura yattınız anlamadım . Ülkede ki mağduriyet gibi burdaki mapduriyet bitmiyor .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "