Ben bu oyunu 2007 yılından beri ; dönem dönem bırakarak oynuyorum.
O dönemlerde 8.sınıf öğrencisiyken OKS'ye hazırlanan bir çocuk olduğum için harçlıklarımdan biriktirdiğim paralarla ancak bir hesabıma plus alabiliyordum.
Şimdi bilgisayar mühendisi oldum ; 30 yaşı devireli birkaç yıl oldu. Allah'a şükür maddi durumum iyi seviyede. Çocukluğumdan bu yana tutkuyla oynadığım tek oyun bu. Müzikler olsun , EÖ bölgesindeki yaşanmışlıklar olsun , bir sürü eski dostu ve çocukluğumu hatırlatıyor bana. Aylık 5-10 bin lira para harcamak istiyorum bu oyuna fakat harcayabileceğim bir alan yok.
Oyunda en az 10 tane içlerinde full karakterler olan hesaplarım var ; bunlara genelde plus alırım sırf oyuna katkı sağlamak için. Yani ayda 1 saat bile girmediğim hesabımda bile mutlaka en az 5k akçe bulunur. 3 aylık plusumu da yüklerim.
Birçok hesabımda 30 + parlak silah var ; hatta bir hesabımda 100+ parlak silah var. Artık silah parlatmak zevk vermiyor.
Oyunda akçe harcayabileceğimiz bir alan olmalı. Bana en mantıklı gelen şey ; bölgelere göre çift efsunlu item düşme ihtimalini arttıran bir paket.
Aynı Sığınak Şans Arttırıcı / Migrat Şans Arttırıcı gibi EÖ Şans Arttırıcı , Meteor Şans Arttırıcı , Ada Şans Arttırıcı, Yeraltı Şans Arttırıcı , HOL şans arttırıcı ve Karaköy şans arttırıcı gibi.
Lütfen yönetim ekibi bunu düşünsün. Mesela aktif oynadığım bir diğer oyun eFootball ; her hafta pazartesi ve perşembe yeni oyuncular geliyor. Bu oyuncuları almak için ortalama haftada 100-150 dolar para harcıyorum. Keşke İKV'ye de aylık 200 dolar para harcayabilsem. Cidden çok istiyorum ama plus'tan başka alabileceğim bir şey yok. Birilerine hediye vermek de cazip gelmiyor pek. Bir heyecan oluşturması lazım verdiğin/harcadığın paranın.
Yönetim lütfen sesimi duy.
Akçe Harcayabileceğimiz Yeni Şeyler Lazım !
- yeCs
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Re: Akçe Harcayabileceğimiz Yeni Şeyler Lazım !
Hocam ben bu yaştan sonra yeni oyuna başlayamam maalesef. İlgimi çekmiyor. Asla oyun seven bir insan olmadım. PS5 ve Xbox Series X var evimde. Bunlarla sadece eski adı ile PES , yeni adı ile Efootball oynuyorum.
Eskiden çapraz platform yoktu , bazı arkadaşlarda PS5 , bazılarında Xbox olduğu için iki cihazdan da aldım ; arkadaşlarla maç atıyorduk ama oyundaki momentum artık çok can sıkmaya başladığı için bıraktım. Cihazları da, bir daha isteyene kadar kuzenlerime verdim. Mesela 5 yıllık GamePass üyeliği almıştım Xbox'u alınca, baya iyi bir kampanya yapmışlardı , bi ümit başka oyunlara sararım dedim ama asla zevk alamadım.
Sadece efootball'da futbolcu paketleri açıyordum ama o da sarmamaya başladı. Büyük ihtimalle birkaç yıl boyunca oynamayacağım. En azından ülkemize server gelene kadar. Gidip İtalya sunucusu üzerinden maç yapmak işkence oluyor.
Benim oyun dünyasında tutunacağım tek dal İKV ; bu oyundan aşırı zevk alıyorum. Yani çocukken maç yaptığım mahallede top oynuyormuşum gibi bir his oluyor İKV'ye girince. Yoksa oyunda bir şey yaptığımdan değil. Zaten VS'ler de hiç zevk vermez bana. Yeni karakter açıp kasmak , ticaret yapmak , item düşürmek gibi şeyler zevk veriyor. Saçma sapan itemlerin setini dizmek gibi...
İKV'de bölgelere göre efsunlu item düşürme şansını arttırmak , bunun için bir paketi markete koymak zor olmasa gerek. Benim gibi adamlar da çıkacaktır. İKV yönetimi para kazanır , biz de zevk alırız.

pratik bir şeyler getirebilirler kendilerini yormadan ama tabi bunun için önce adam gibi bir sunucu açmaları oyuncuları dinlemeleri lazım ki oyuncuda parasını harcasın
+1yeCs yazdı: ↑11 Ara 2025 22:45 Ben bu oyunu 2007 yılından beri ; dönem dönem bırakarak oynuyorum.
O dönemlerde 8.sınıf öğrencisiyken OKS'ye hazırlanan bir çocuk olduğum için harçlıklarımdan biriktirdiğim paralarla ancak bir hesabıma plus alabiliyordum.
Şimdi bilgisayar mühendisi oldum ; 30 yaşı devireli birkaç yıl oldu. Allah'a şükür maddi durumum iyi seviyede. Çocukluğumdan bu yana tutkuyla oynadığım tek oyun bu. Müzikler olsun , EÖ bölgesindeki yaşanmışlıklar olsun , bir sürü eski dostu ve çocukluğumu hatırlatıyor bana. Aylık 5-10 bin lira para harcamak istiyorum bu oyuna fakat harcayabileceğim bir alan yok.
Oyunda en az 10 tane içlerinde full karakterler olan hesaplarım var ; bunlara genelde plus alırım sırf oyuna katkı sağlamak için. Yani ayda 1 saat bile girmediğim hesabımda bile mutlaka en az 5k akçe bulunur. 3 aylık plusumu da yüklerim.
Birçok hesabımda 30 + parlak silah var ; hatta bir hesabımda 100+ parlak silah var. Artık silah parlatmak zevk vermiyor.
Oyunda akçe harcayabileceğimiz bir alan olmalı. Bana en mantıklı gelen şey ; bölgelere göre çift efsunlu item düşme ihtimalini arttıran bir paket.
Aynı Sığınak Şans Arttırıcı / Migrat Şans Arttırıcı gibi EÖ Şans Arttırıcı , Meteor Şans Arttırıcı , Ada Şans Arttırıcı, Yeraltı Şans Arttırıcı , HOL şans arttırıcı ve Karaköy şans arttırıcı gibi.
Lütfen yönetim ekibi bunu düşünsün. Mesela aktif oynadığım bir diğer oyun eFootball ; her hafta pazartesi ve perşembe yeni oyuncular geliyor. Bu oyuncuları almak için ortalama haftada 100-150 dolar para harcıyorum. Keşke İKV'ye de aylık 200 dolar para harcayabilsem. Cidden çok istiyorum ama plus'tan başka alabileceğim bir şey yok. Birilerine hediye vermek de cazip gelmiyor pek. Bir heyecan oluşturması lazım verdiğin/harcadığın paranın.
Yönetim lütfen sesimi duy.
bununla ilgili bende görüş öneri olarak mesaj yollamıştım önerimin ilgili birime paylaşılacağını belirtmişlerdi.
bunla ilgili bir düzenleme zaten gelir işin ucunda para kazanma olduğu içinde. ve kopyalı char satın almak yerine oyun bu dükkan sistemini gerçekten karaköye göre uyarlarsa seve seve dükkana para basmaktan keyif alırım sırf yılların hatrına..
bunla ilgili bir düzenleme zaten gelir işin ucunda para kazanma olduğu içinde. ve kopyalı char satın almak yerine oyun bu dükkan sistemini gerçekten karaköye göre uyarlarsa seve seve dükkana para basmaktan keyif alırım sırf yılların hatrına..
- Empatie
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Day of Death
- Discord: BayBarlas
Bence çok mantıklı bir konu olmuş bu konuya değinilmesi lazım.
Akçe, oyun içerisinde daha aktif kullanılabilmeli. Hatta keşke akçe üzerinden yürüyen bir pazar sistemi olsa da bir ekonomi oluşsa. Oyunculara akçe kazanma şansı da verilse.
Akçe, oyun içerisinde daha aktif kullanılabilmeli. Hatta keşke akçe üzerinden yürüyen bir pazar sistemi olsa da bir ekonomi oluşsa. Oyunculara akçe kazanma şansı da verilse.
2015 - 2021 Sancak
IHeRaI - IeReSBoSSI
2024 - Karaköy
Barlas-|BaRLaSI"
İKV Topluluk Discord Kanalı : https://discord.gg/8W5QmFU
IHeRaI - IeReSBoSSI
2024 - Karaköy
Barlas-|BaRLaSI"
İKV Topluluk Discord Kanalı : https://discord.gg/8W5QmFU