Merhabalar arkadaşlar ,
Oyuna giriş yapamıyorum bir problem mı var acaba ? kullanıcı adı şifremi giriyorum tekrardan aynı ekrana atıyor
Oyuna Giriş HK.
Re: Oyuna Giriş HK.
ikv sitesinden girmeyi dene, doğrulama diye bı sey gelmıs ne zaman geldıyse yıllardır kullandıgım maıl hesabıma telefon dogrulaması istedi öyle girdim oyuna ancak
- xreastx1
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Histeri
Siteye giriş yapıyor problem yok ama oyuna giriş yapamıyorum tekradan şifre istiyor devamlı

- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Brothership Of Nobility
- Discord: recthaltouche
Bende bir problem yok doğrudan giriyor. Eğer daha önce hex-editor ile ikv.exe'yi değiştirdiysen ondan olabilir.
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
- xreastx1
- İri Fare Avcısı

Lighthouse yazdı: ↑13 Ara 2025 14:45
Bende bir problem yok doğrudan giriyor. Eğer daha önce hex-editor ile ikv.exe'yi değiştirdiysen ondan olabilir.
Yıllardan peki oyuna giriş yapmıyorum Pc' de Windows 8.1 işletim sistemi var bundan kaynaklı olabilir mi ? veya oyun klasörünü silip baştanmı indireyim

ben hex edıtor yapmıstım da aynı sorunu yasadım sıteden gırınce dogrulama kodu ıstedı oyle gırdı bende yenı bı sey sandım hex ile alakalı olabılır o zamanLighthouse yazdı: ↑13 Ara 2025 14:45
- xreastx1
- İri Fare Avcısı

oyunu kaldırdım tekrardan yükledim siteye giriş yaptım kod istedi onaylattırdım fakat gene aynı giriş yapamıyorum kullanıcı adı şifreyi girince tekrardan istiyorparisli yazdı: ↑13 Ara 2025 14:51ben hex edıtor yapmıstım da aynı sorunu yasadım sıteden gırınce dogrulama kodu ıstedı oyle gırdı bende yenı bı sey sandım hex ile alakalı olabılır o zamanLighthouse yazdı: ↑13 Ara 2025 14:45