Sandboxie gibi programların engellenmesi iyi olmuş da ; şimdi birçok karakterim vardı benim ; malum kasa sınırlı ; atıyorum A karakterindeki Kardelenleri B karakterime nasıl alacağım?
Birilerine mi yalvarmak lazım yine? " Müsait misin aktarım yapabilir miyiz? " diye.
Bu çok saçma. Yerine alternatif bir şeyler gerekiyor.
Karakterler Arası İtem Transferi
- Externorum
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Re: Karakterler Arası İtem Transferi
Oyun hiçbir program ya da dosyalar ile oynamadan en azından 2, en fazla 3 karakter açmasına kendisinin izin vermesi gerekir. Sandboxie kullanarak 12 çar açmanın, sağa sola çekmenin önüne geçer, aynı zamanda karakterler arası aktarımın ve şifacı gibi kasılması zor olan karakterlerin kasılmasına olanak sağlar.
Sancak | KADIOĞLU | Türk İstihbarat Teşkilatı | TiTxKüRŞaT
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Bunca zaman oynayıp hala aktarım yapacak birini bile tanımıyorsan zaten bu oyunu oynamanın bi anlamı yok.Oyun 25 leveldan seni ekip çalışmasına zorluyor.

- yeCs
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Aktarım yapacak birilerini tanıyorum da ; ben her gün bir çok reçete satın alıyorum. Bu adamlarla sürekli 20-30 tane reçete mi aktaracağım. Çok mantıksız değil mi?Parlementxx yazdı: ↑12 Ara 2025 16:26 Bunca zaman oynayıp hala aktarım yapacak birini bile tanımıyorsan zaten bu oyunu oynamanın bi anlamı yok.Oyun 25 leveldan seni ekip çalışmasına zorluyor.

Arkadaşınız eşiniz dostunuz yoksa sıfırdan karekter açmayın zaten . Sonra sağa sola pm atarak şu göreve yardım diye yazarsınız.
Arkadaşların yorumlarından şunu anlıyorum,
bir oyuncu bireysel oynamak isterse, bu oyun onlara göre değil. başka bir oyun tercih etsinler.
bir oyuncu bireysel oynamak isterse, bu oyun onlara göre değil. başka bir oyun tercih etsinler.
-
yusufoneal
- Acemi Savaşçı

O zaman bu arkadaşların tümüne sormak lazım doğduğunuzdan beri ikv arkadaş ortamı ile beraber misiniz? Milletin keyfinin kahyası mısınız ki tek başına olamayacağı konusunda bu kadar kararlısınız. Kaldı ki hırsızlık vb olaylardan bahsetmiyorum bile kimse kimseye güvenmek zorunda değil kimse de kimsenin vaktini çalmak zorunda değil, bir kişi kendi eşyalarını kendi karakterleri arasında tek başına aktarabilmeli bu kadar basit.
-
Punisherxx33
- Salgın Koruyucusu

Hiçbir mecburiyetim yok kendim açıp kasabiliyordum ama şimdi minnetli iş olacak .Punisherxx33 yazdı: ↑13 Ara 2025 15:02arkadaşın olsa da olmasa da o yazıyı mecbur yazıyorsun zaten neyin tribi bu
-
Punisherxx33
- Salgın Koruyucusu

Mecburiyetin var maalesefbuse1 yazdı: ↑13 Ara 2025 15:05Hiçbir mecburiyetim yok kendim açıp kasabiliyordum ama şimdi minnetli iş olacak .Punisherxx33 yazdı: ↑13 Ara 2025 15:02arkadaşın olsa da olmasa da o yazıyı mecbur yazıyorsun zaten neyin tribi bu