8 boss koskoca yeni sunucuya yeter mi? Sürekli aynı hatayı yapmak...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ApolloBrown
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

8 boss koskoca yeni sunucuya yeter mi? Sürekli aynı hatayı yapmak...

Mesaj gönderen ApolloBrown »

1 hakir, 1 kraliçe tırtıl, 1 yüce komiser, 1 büyük büyücü, 4 GBZ (hakirdekini unutmayın) ile yeni sunucuların yetinebileceğini düşünen var mı? Yüzlerce binlerce insanı 8 tane yaratığa mahkum etmek hangi aklın ürünüdür? Karaköy sunucusundan sonra kimse akıllanmadı sanırım.

Ya boss sayısı arttırılacak ya boss uyanma süresi azaltılacak ya da bosslardan şaheser veya reçete düşürülmesi kaldırılıp meteor bölgesi gibi sadece görev gereği bir kez kesilmesi sağlanacak. Diğer türlü oyunun sürdürülebilir olmasının imkanı yok.

Bu veya buna benzer kararlar alınmadığı sürece yeni sunucuda emek, zaman harcamanın hiçbir mantığı yok.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy

Re: 8 boss koskoca yeni sunucuya yeter mi? Sürekli aynı hatayı yapmak...

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bence de mesela baştaki Milislerin kenar kısma bile boss yerleştirilebilir. Çünkü başka türlü bu iş çözülmeyecek.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
ApolloBrown
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

TOLGARDA yazdı: 08 Ara 2025 20:54 Bence de mesela baştaki Milislerin kenar kısma bile boss yerleştirilebilir. Çünkü başka türlü bu iş çözülmeyecek.

Canlanma süreleri yarı yarıya azaltılsa ve dediğin gibi müsait yerlere boss eklense çok güzel olur. Böylece oyun bölgenin belli bir kısmına da toplanmamış olur.
Kullanıcı avatarı
Empatie
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: CAZFIG
Discord: BayBarlas

Mesaj gönderen Empatie »

Ben boss sayısının arttırılıp her yerin boss doldurulmasından ziyade şöyle bir değişiklik öneriyorum;

Boss'tan düşen reçeteler alışverişe açık olsun. Üretim için gereken boss materyallerinin belli slotlardan az oranla düşme ihtimalleri olsun. Böylece hem oyuncuları slotlara dağıtmış olunur, hem oyuncuların sadece madencilikle değil farmla da para kazanabilmesi sağlanır, hem de boss kesmek oyuncu için bir zorunluluk olmamış olur.
2015 - 2021 Sancak
IHeRaI - IeReSBoSSI

2024 - Karaköy
Barlas-|BaRLaSI"

İKV Topluluk Discord Kanalı : https://discord.gg/8W5QmFU
Kullanıcı avatarı
RIPPER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen RIPPER »

Sonuna kadar katılıyorum, haklı bir öneri/ eleştiri.
> RIPPER
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
Kullanıcı avatarı
ApolloBrown
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

RIPPER yazdı: 10 Ara 2025 00:54 Sonuna kadar katılıyorum, haklı bir öneri/ eleştiri.
Klan savaşı, klan parası gibi konulardan çok daha önemli olan bir konu. Umarım bir çözüm getirirler.
offalena
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen offalena »

yanlış hatırlamıyorsam karaköy eklentisi ilk geldiğinde çemberlitaş bölgesi hem açık bölge olarak vardı hem de grup bölgesi olarak. bunun yerine çok daha fazla alternatif düşünülebilir ama oyunda geliştirici olmadığı için ve bu işlem daha önce yapıldığına göre elde örnek olması açısından yapılabilirliği fazla diye düşünüyorum. hem bireysel oynamak isteyen oyuncular faydalanır hem de rahatça boss kesmek isteyen gruplar. fakat mekaniklere hakim değilim, hakir full itemle 6 kişilik bir grupla kesilebilecek seviyede mi yoksa zorluğu birkaç grup kesmeye göre mi ayarlanmış?
Resim
Gündüz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Gündüz »

offalena yazdı: 13 Ara 2025 09:32 yanlış hatırlamıyorsam karaköy eklentisi ilk geldiğinde çemberlitaş bölgesi hem açık bölge olarak vardı hem de grup bölgesi olarak. bunun yerine çok daha fazla alternatif düşünülebilir ama oyunda geliştirici olmadığı için ve bu işlem daha önce yapıldığına göre elde örnek olması açısından yapılabilirliği fazla diye düşünüyorum. hem bireysel oynamak isteyen oyuncular faydalanır hem de rahatça boss kesmek isteyen gruplar. fakat mekaniklere hakim değilim, hakir full itemle 6 kişilik bir grupla kesilebilecek seviyede mi yoksa zorluğu birkaç grup kesmeye göre mi ayarlanmış?
Oyunun sıkıntısı bu hakir tek grup kesilmiyor.diğerleri kesiliyor
Kullanıcı avatarı
ApolloBrown
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Gündüz yazdı: 13 Ara 2025 12:34
offalena yazdı: 13 Ara 2025 09:32 yanlış hatırlamıyorsam karaköy eklentisi ilk geldiğinde çemberlitaş bölgesi hem açık bölge olarak vardı hem de grup bölgesi olarak. bunun yerine çok daha fazla alternatif düşünülebilir ama oyunda geliştirici olmadığı için ve bu işlem daha önce yapıldığına göre elde örnek olması açısından yapılabilirliği fazla diye düşünüyorum. hem bireysel oynamak isteyen oyuncular faydalanır hem de rahatça boss kesmek isteyen gruplar. fakat mekaniklere hakim değilim, hakir full itemle 6 kişilik bir grupla kesilebilecek seviyede mi yoksa zorluğu birkaç grup kesmeye göre mi ayarlanmış?
Oyunun sıkıntısı bu hakir tek grup kesilmiyor.diğerleri kesiliyor
Tek grup kesilir hale gelse ne olur ki? 10 dakikada canlanıyor. Geriye kalan yüzlerce insan ne yapacak? Ifliss görev gereği bir kez kesilince yatıyordu. Şimdi defalarca kesilmesi gerekiyordu.

Eskiden yaşanan problemlerin hepsi yaşanacak. Hep beraber göreceğiz.
Kullanıcı avatarı
ApolloBrown
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Yeni sunucuların açılmasına günler kala bu başlıktaki problemin çözülme ihtimali beni heyecanlandırıyor. Özellikle de IKVAdmin'in yaptığı yeni açıklamalardan sonra...

Umarım geçmişteki gibi tüm sunucuyu 8 bossa mahkum etmek durumunda kalmazlar. Bu problemin çözümü oyundaki problemlerin en az %75'inin çözümü demektir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön