Aynı Pc de birden fazla karakter açmanın önüne geçildi sanırım çok sevindim.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Aynı Pc de birden fazla karakter açmanın önüne geçildi sanırım çok sevindim.

Mesaj gönderen VicTorY »

Belki yeni oyunculara çok yabancı geliyor ama eskiden herkes tek karakterle oynuyordu sunucunun tanınmış güvenilir kişilerinden aktarım konusunda ricacı olunuyordu güzel günlerdi özellikle eminönü bölgesinde bankacı ve eski handan bölgesinde kalabalıklar olurdu meteorda babı ali bölgesinde vaay ne günlerdi.

Bir kişi tek başına 2-3 tane karakteri açıp oyun oynamasının mantığı veya amacı ne olabilir ki? Sadece kolaylık sağladığı konular var demek ile olmaz KP kasımı hileli makrolar vs bunların hepsinin kaynağı kolaya kaçmak zaten.
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kargasa12
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Aynı Pc de birden fazla karakter açmanın önüne geçildi sanırım çok sevindim.

Mesaj gönderen Kargasa12 »

IKVAdmin yazdı: 12 Ara 2025 16:38 :)

ahahahha GM Kapat etti herkesi .
adamsın adam ! ! :D
SonunaKadar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sonuna Kadar

Mesaj gönderen SonunaKadar »

Ozaman savaşlarda desenize arzlar karşımızda TİTREYECEK B-) :') :')
*Sonuna Kadar Loncası* Beyazköşk
HastaRuh
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HastaRuh »

mükemmel bir gelişme tebrik ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Gangbangg »

Kökten temizlik sandbox kullanalara . 15 yıldır bir materyal aktarıcak arkadaşın yoksa oyunda eger , kendi sohbet kişiselligini sorgulaman gerek . İnsan çevre edinir demi ??
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "

“Genel Etkileşim” sayfasına dön