Aynı Pc de birden fazla karakter açmanın önüne geçildi sanırım çok sevindim.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Re: Aynı Pc de birden fazla karakter açmanın önüne geçildi sanırım çok sevindim.

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Tamamen saçmalık. Tek başına çar kasanlar nasıl kasacak? Görevleri nasıl yapacak? Kesimlerde grup sayısı tam çıkmadığında çift çar açıp gruba yardım edenler nasıl yardım edecek? Boss kalkmasını beklerken yandan başka çarla nasıl takılınacak? Tamamen saçmalıktan ibaret.
parisli
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Aynı Pc de birden fazla karakter açmanın önüne geçildi sanırım çok sevindim.

Mesaj gönderen parisli »

uzun suredır oyunda tekım pek kımseyı de tanımıyorum ve karakterlerim arasında nasıl aktarım yapacagım acaba? ortak depo da yok ? bırınden rıca etsem su an; oyunda bı degerı yok verecegım seylerın ama ona bıle göz dıkecek bı oyuncu kıtlesı var.
TestereNecmi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ahbap

Mesaj gönderen TestereNecmi »

parisli yazdı: 12 Ara 2025 11:02 uzun suredır oyunda tekım pek kımseyı de tanımıyorum ve karakterlerim arasında nasıl aktarım yapacagım acaba? ortak depo da yok ? bırınden rıca etsem su an; oyunda bı degerı yok verecegım seylerın ama ona bıle göz dıkecek bı oyuncu kıtlesı var.
Başka bir konuya cevaben yazmıştım burayada yazmak istedim. Benimde en çok zorlandığım şey aktarım olayı,bunun için hesaba tanımlı ekstra kasa getirmeleri lazım. Örnek büyücü ile kasarken şifacı itemi düştü onu ortak kasaya koyucam,ve şifacıya girdiğimde ortak kasadan alabilicem. Bir hesapta maksimum 4 karakter olduğunu düşünürsek o hesapta bulunan her karakterin erişebileceği bir ortak kasa şart oğlu şart bence. Kabadayı moduna geç kısmının olduğu yere ortak kasa sekmesi koyulup oradan erişilebilir
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

Oyuna girmeyi denedim sb engellenmiş bknz;

Resim
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Kullanıcı avatarı
buse1
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Paha Biçilmez

Mesaj gönderen buse1 »

manyak53 yazdı: 12 Ara 2025 10:02 Aynı bilgisayar ile birden fazla karakter açmanın önüne geçildi ise bu oyunda şuan ilerleme var diyebilirim. anlık olarak sandbox gibi 2. parti uygulamaların çalışmadığı bilgisi alındı. Eğer böyle ise bu oyuna emek harcanıyor diyebilirim ve çok sevindiğimi belirtmek isterim.

Acaba buna sevindiğin nokta ne tek karekterle kim oynamışki sen de dahil ?
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

buse1 yazdı: 12 Ara 2025 11:50
manyak53 yazdı: 12 Ara 2025 10:02 Aynı bilgisayar ile birden fazla karakter açmanın önüne geçildi ise bu oyunda şuan ilerleme var diyebilirim. anlık olarak sandbox gibi 2. parti uygulamaların çalışmadığı bilgisi alındı. Eğer böyle ise bu oyuna emek harcanıyor diyebilirim ve çok sevindiğimi belirtmek isterim.

Acaba buna sevindiğin nokta ne tek karekterle kim oynamışki sen de dahil ?
Karaköy saçmalığından önce çoğu kişi böyle oynuyordu. Grup bölgelerinde çift çar oynayana sövüyorlardı.
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Sufizm »

Tek karakter oynanmalı. Ha oyun sanki kalabalıkmış gibi gözükmez o ayrı :')
Kullanıcı avatarı
Hypatiaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Hypatiaa »

CHAPPIE yazdı: 12 Ara 2025 11:00 Tamamen saçmalık. Tek başına çar kasanlar nasıl kasacak? Görevleri nasıl yapacak? Kesimlerde grup sayısı tam çıkmadığında çift çar açıp gruba yardım edenler nasıl yardım edecek? Boss kalkmasını beklerken yandan başka çarla nasıl takılınacak? Tamamen saçmalıktan ibaret.
+1
Ve bir kurabiye varsa, onu paylaşmak hayatı güzelleştirir...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön