Karaköy Giriş Görevleri ( Öneri)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
RayBey
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Lonca: Riv Riv Etma

Karaköy Giriş Görevleri ( Öneri)

Mesaj gönderen RayBey »

Oyun artık bireysellikten çıktı.
Bu oyuna yeni başladın yada 3 5 yıl aradan sonra geri dönmek istedin ve tek başınasın arkadaşın yok. Tek başına Joun Görevine kadar gelebilirsin
Ama sıra Joun görevine geldiğinde arkadaşın yoksa yanlızsan ortalama 1 ay beklersin, bekledin joun görevini tamam hallettin sıra geldi Kaos görevine 1 veya 2 haftada onun için bekledin onuda yaptın varsayıyorum sıra geldi Çemberli Taş görevi (Tüm) onun için artık ne kadar beklersin bilmem.
Şimdi diyebilirsiniz çok abarttın, hayır abatmıyorum size yaşadıklarımı söylüyorum.
yanlız olduğumdan ve oyunda kimseyi tanımadığımdan , bölgeye yaz rica et desen Bütün oyuncular item düşürmek veya bos kesmek için Karaköye takıldığından, sende oraya giremediğinden dolayı itetişimde kuramıyorsun :D
ve sonuç ;
Joun görevi için 300 TL nakit , Kaos Görevi ve Tüm için 600 TL nakit vermek zorunda kalırsın benim gibi.

Yeni açılacak sunucularda da bir şey değişmez inanın alan başını gider, amatör oyuncular ya para verecek yada dilecek.

* Önerim ;
* Karaköy Giriş Görevlerinin basit olması
* Karaköy Giriş Görevleri sabit kalacaksa Dükkana Karaköy Giriş birşeyi koymanız. en azından 900 tl vermeyiz

“Genel Etkileşim” sayfasına dön