ÖNERİ TAVSİYELERİ YÖNETİM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen scorper »

UMARIM SON KEZ YAZIYORUM ÖNERİLERİM DİKKATE ALINIR
Saygıdeğer yöneticiler ikv öneri olarakta ilettim madem önerileri dinleyecekmişsiniz bende 30 yaşında eski bir
oyuncunuz olarak bir çok öneri sunmak istiyorum umarım bu önerilerimi hayata geçirir ve oyun zevkini katlarsınız

Bakın yıllarca bu kopya olaylarını vs bilmeyen bazı insanlar olarak bu oyunu oynadık yeri geldi tılsım item olmadı
çemberlitaşa alınmadık

Oyun o kadar zorki bir reçeteye örneğin bir çeket veya silah üreteceksiniz dünya envayi çeşit maden bir şeyler
istiyor bir kere bu çok saçmaydı zaten üretimsizde karaköyden keserek silah ve zırhların ve her setin
düşmesi gerekiyordu belki kopya sayesinde daha iyi oldu oyunda kopya bile olsa hala devam ediyorlar
kopyayı savunduğumdan değil hayatta bilmem etmem kopya nedir ne değildir benim size burda önerim şudur

Madem bu olay engellenemiyor benim size önerim boslardan keserek düşürebileceğimiz şeyleri tamamlamak Örneğin

Karaköyün eksiklikleri olan mor takı setleri ve mor gözlükler

Örneğin deniz içinde deniz sularının örnek boğazın içinde geçen zorlu bir çemberlitaş gibi grup bölgesi
bu grup bölgesinden boslardan keserek düşürebileceğimiz item setleri

Bu yeniliği getirirseniz herkes bu grup bölgesi için girmesi gerekecek ve herkes ordaki setleri boslardan düşürüp
uğraşacak böylelikle bir şey üretmeyecek ve kendisi düşürecek

Örneğin gözlüğe hız artı hasar eklenebilir örnek hareket hızı ve maksimum hasar gibi veya hız artı elektirik

kolye yüzüklerde aynı şekilde olabilir.

Ve İKV Dükkana bununla ilgili şans arttırıcı ve ürün çeşitliliği getirilebilir

Örneğin şans arttırıcı İKV Karakter tipi değiştirme hakkı İkv akçe karşılığı bazı tılsımların alımı
Örneğin artı 5 yetenek gibi tek seferde yüklenen kasaya tek tıkla setlerin giyilebileceği bir sistem

örneğin fiziksel hasarsınız kasada elektirik setinin var yan yana koydunuz tek tıkla yetenek değiştirdikten

sonra hepsi anında giyiliyor böylelikle tek tek çeket pant ayak çıkarmak zorunda kalmıyorsunuz

Böylelikle oyunda madenler kopyalar iksirler kalsa bile yeni grup bölgesinde dışardan satış kapanacak ve ikv
dükkan sayesinde oyun kazanacak

örneğin can ikisirine millet alıştı npcden akçe karşılığı 250 adet şu kadar akçe olabilir ?

maden çekmeyi ve üretimi tamamen kaldırmalısınız çünkü maden hiç çıkmıyor insanlar maden savaşı verir olmaz

yukarıda dediğim olayı çemberlitaş gibi setlerin dizilebileceği ve ikv dükkana ürün çeşitliliği
getirirseniz inanın baya oyuna geri dönen çok olur hemde çok

Umarım önerilerim dikkate artık alınır yoksa ürün çeşitliliği getirilmez ve sürekli akçelere zam yapılırsa

kusura bakmayın ama önerilerimi dinlemiyorsunuz oyunda böyle etkinlik yeni şeylerle oyuna belli bir kısım girer

sonra yine normale döner beni hala heycanlandıran şey yok oyunda SEVGİLER.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön