Herkese Selamun Aleyküm
Oyunu Yıllarca Oynamış ve herkes gibi bırakmış biri olarak bu yeni sunucu haberlerini gördükten sonra bende bir görüş ve önerimi yazmak istedim.
Forumdaki bir çok arkadaşın paylaşmış olduğu açıklamalar önerilerin çoğunu okudum ve en mantıklı olanlar ise
Karaköy Bosslarından düşen şaheser itemlerin çemberlitaş grub bölgesine taşınması fakat İkv yönetimin yaptığı açıklamalara bakarsak bu konuyu dikkate bile almamışlar.
Yani ne kadar zor bilmiyorum
Mademki bu seçenek olmuyor o zaman bütün oyuncuların fikrini ve önerisini alacak bi anket yapılsın.
Bazı oyuncular oyunun 49 da kalması yönünde
Bazıları İtemlerin Çemberlitaşa Aktarılması yönünde
Kimiside hiç fark etmez diyip beklemede .
Bunu okuyan herkes ikv destek bölümüne
Mesaj göndersin
Oyunun seviye sınırı
49 veya 59 da kalması için bir anket oluşturulmasını isteyelim.
Herkes Bunun üzerinde durup ikv talep gönderilse belki istediğimiz anket'i
Yaparlar.
YENİ SUNUCU 49 59 ANKET Herkes
-
Gündüz
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YENİ SUNUCU 49 59 ANKET Herkes
49 isteyen kim 2 kişi . Yeni sunucu isteyen kim 3 kişi . İkisini de istemiyoruz oyundan yeterince sıkıntı var önce onları düzeltsinler gidip yeni sunucuda oynamayın siz de
- Galette
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Nobility
49 isteyen 2 kişi mi ?
Yeni açılan sunuculardan birini 49 seviye yapsınlar bak bakalım eminönünde Karaköy de adam kalıyor mu
Yeni açılan sunuculardan birini 49 seviye yapsınlar bak bakalım eminönünde Karaköy de adam kalıyor mu
FERASET
zahH
zahH
Acaba iq seviyen ne yani bu eleman yanindaki arkadasiyla boyle bilmislikler yapiyor gecende bunun arkadasi sunucu bazli guncelleme getiremiyorlar demisti 2 gun sonra merana guncelleme geldi iste bunlar boyle bilmişşler
- AGRESIF
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
Yönetici kendi eliyle birinci ağızdan yazmış; bundan daha güçlü bir kanıt nasıl olabilir senin düşük iqnu ikna edebilmek için?