Aktif Hesabımın Silinmesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Giardiel
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gırgırına

Aktif Hesabımın Silinmesi

Mesaj gönderen Giardiel »

Sunucu: Tılsım
Karakter İsimleri: oGiardieLo - LöKasa

Benim gmail, hotmail ve direkt olarak telefon numaram üzerinden girdiğim üç adet hesabım ve her hesapta iki karakterim vardı. gmail de iki büyücü, hotmailde iki savaşçı, telefon numaram ile girdiğim hesabımda da bir şifa ve bir savaşçım vardı. Son zamanlarda gelen mail hesaplarına telefon numarası girilme zorunluluğundan dolayı benim gmail hesabımdaki büyücülerin olduğu hesaba telefon numaramı yazdıktan sonra bir süre sıkıntı olmadan 3 hesaptaki karakterlerimle oynamaya devam ederken şuanda tel. numaramı yazdığım zaman şifacı ve savaşçımın olduğu hesaba erişemiyorum kayıtlı değilsiniz uyarısı alıyorum. 1 hesabım tamamen devre dışı kalmış tarafıma da hiç bir bildirim mesaj gelmedi. Kaybolan karakterlerimin oyun içi isimleri oGiardieLo ve LöKasa emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum lütfen bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Lonca listesinden bakıldığı zaman karakterler aktif olarak listede gözükmekte. Buraya konu açmadan bir hafta önce de ikv site üzerinden destek talebinde de bulundum fakat tarafıma hiç bir dönüş gelmediği için buradan da sesimi duyurmaya çalışıyorum.
Kingman
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Aktif Hesabımın Silinmesi

Mesaj gönderen Kingman »

Merhaba aynı sorununa benzer bende de bir sorun var desteğe attım ama sonuç alamadım verdikleri cvp tekrar denemeniz oldu hesabıma giriş yapamıyorum telefon numaramı doğru giriyorum şifremi doğru giriyorum güvenlik kodunu doğru giriyorum ama oyuna girmiyor bu gibi sorun yaşayan var mı başka
Kullanıcı avatarı
KolsuzTyr
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Re: Aktif Hesabımın Silinmesi

Mesaj gönderen KolsuzTyr »

Evet, benim de başıma geldi ne yazık ki.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön