Selamlar,
Yeni açılacak 2 sunucu duyurusunda yeni yönetimden bahsettiniz. Bu yeni yönetim tam olarak nerede ne yapıyor, forumda hızlı destek kapalı, boss kaçıranları videoya çekip şikayet edeceğiz fakat İKV'nin resmi sayfasına giremiyoruz ve oyun ile bağlantımız kesiliyor, hiçbir şekilde destek kısmından ticket gönderemiyoruz.
-Yeni yönetim kim, neden var olan sunucuların boğuştuğu sorunları görmezden gelerek yeni bir sunucu açıyor?
-İnsanları sıfırdan başlatıp zaten bitmiş bir oyun üzerinden para kazanmayı mı hedefliyorsunuz?
-Chat kanalında küfrler havada uçuşurken defalarca şikayet ettiğimiz kişiler neden haftalardır hala ceza almıyor?
-İkvAdmin denen şahıs neden forumda oyuncuların konusuna cevap vermeyip hala hayalet modunda takılıyor?
-Sohbet kanalında argo kelime kullanmamamıza rağmen neden yazmamıza izin vermiyor, bunu neden düzeltmiyorsunuz?
-Neden yeni etkinlikleri sadece yeni sunucularda düzenliyorsunuz? Amacınız sadece akçeden para kazanmak mı?
Yönetim olarak bizlere samimiyetinizi göstermek zorundasınız. Aksi halde hiç kimse o yeni açtığınız sunuculara gelip oyunu ayakta tutmak istemez. Mesajımın tez zamanda muhatabına ulaşması dileği ile..
Güncel durum ve yeni yönetim açıklaması hk.
Güncel durum ve yeni yönetim açıklaması hk.
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
xWesTSooNx
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
xWesTSooNx
Re: Güncel durum ve yeni yönetim açıklaması hk.
Güzel bir noktaya değinilmiş, insanlar interaktif yönetimi seviyor ve daha çok benimsiyor. Bu yüzden IKVAdmin düzenli olarak forumlarda konulara cevap vermeli ve insanların beklentilerine bir şekilde yaklaşmalı. Eminim çok yoğundur ama günde 20-30 dk insanların forumlardaki sorularına cevaplar vermek arka planda yapılacak değişikliklerden aşağı yukarı aynı öneme sahip bence.
Tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum ki ; IKVAdmin bizlerin sorularına ne kadar iyi cevap verebilirse biz de bu duruma göre eski arkadaşlarımızı oyuna çağırmaya ve oyun ekonomisine o kadar katkıda bulunmayı düşünüyoruz. Şuanda ne yazık ki kimseye ''gel bak bir şeyler değişecek'' deyip çağıramıyorum.
Tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum ki ; IKVAdmin bizlerin sorularına ne kadar iyi cevap verebilirse biz de bu duruma göre eski arkadaşlarımızı oyuna çağırmaya ve oyun ekonomisine o kadar katkıda bulunmayı düşünüyoruz. Şuanda ne yazık ki kimseye ''gel bak bir şeyler değişecek'' deyip çağıramıyorum.
- WeDneS
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İhtiyarlar Kulübü
Düzeleceğini sanmam umarım yanılmış olurum.
İKV resmi sitesine girince oyundan atma sorunu ve tekrar girmeyi denediğimizde sunucu listesinin gelmeme hatası devam ediyor.
Yeni sunucularda başlamak için HİÇBİR SEBEP yok. Aynı tas aynı hamam mantığı ile kimse yeniden çar kasmak istemez, yapacağınız 4-5 etkinlik oyuncu çekmek için asla yeterli değil.
Destek kısmında boss sabote edenlere edilen şikayetlere hala geri dönüş yok, ilgisizlik devam ediyor.
Chat kanalı için somut bir adım aylardır atılmıyor , selam bile veremiyoruz oyunda.
En yüksek lonca seviyesi hala 49, bunu 59 yapmak için ne bekliyorsunuz bilmiyoruz.
Sarsılmaz ve kutup rüzgarı yeteneğinde yürüme, koşma bugu hala devam ediyor.
Bunların düzeleceği ile ilgili bir bilgi vermenizi istiyoruz.
Yeni sunucularda başlamak için HİÇBİR SEBEP yok. Aynı tas aynı hamam mantığı ile kimse yeniden çar kasmak istemez, yapacağınız 4-5 etkinlik oyuncu çekmek için asla yeterli değil.
Destek kısmında boss sabote edenlere edilen şikayetlere hala geri dönüş yok, ilgisizlik devam ediyor.
Chat kanalı için somut bir adım aylardır atılmıyor , selam bile veremiyoruz oyunda.
En yüksek lonca seviyesi hala 49, bunu 59 yapmak için ne bekliyorsunuz bilmiyoruz.
Sarsılmaz ve kutup rüzgarı yeteneğinde yürüme, koşma bugu hala devam ediyor.
Bunların düzeleceği ile ilgili bir bilgi vermenizi istiyoruz.
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
xWesTSooNx
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
xWesTSooNx