Büyük Sürpriz (!)
- hattihumayun
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
Büyük Sürpriz (!)
Her yerde büyük sürpriz büyük sürpriz diyordunuz muhteşem büyük sürpriz ölüm oyunu muydu
-
Gündüz
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Büyük Sürpriz (!)
Büyük sürprizi açıklıyorum çok ısrar ettiniz. Olüm oyunu galibine (oyunda 100m tane olan) 1 xenotim
- hattihumayun
- Cin Avcısı

yönetim oyunu detaylıca analiz etmiş sorunları listelemiş ortaya çıkarmış ve en büyük sorunun ölüm oyunu düzenlenmiyor oluşunda karar kılmış , galataya başlasam mı başlamasam mı diye ikilemde kalmıştım ama ölüm oyunu düzenlenecek olması açıkçası beni cezbetti 3 tane 5500 1 tane çt kutu çektim sabırsızlıkla galatanın açılacağı günü bekliyorum
Bence büyük sürpriz bu değildir. olmamalıda
Grp bölgesi olmalı karaköy bosları bu yönetim oyuncuların istedigine kulak veriyor. ınsallah yaparlar
Grp bölgesi olmalı karaköy bosları bu yönetim oyuncuların istedigine kulak veriyor. ınsallah yaparlar
49 a sabit patch gelmezse oynamayacağız. minimum 2-3 ay oyun 49 a sabit kalmalı sonra kk eklenmeli
- hattihumayun
- Cin Avcısı

dostum ne farklı launcherı alakası yok hele böyle eski bir oyun motoru için hiç alakası yok bu maplerin hepsi bir sunucunun içerisinde zaten filezilla gibi bir program belkide filezilladır. Oradan karaköyün haritasını yedekleyip çıkarınca launcher otomatik olarak güncelleniyor zaten ki buna gerek bile kalmadan karaköye giriş yaptığımız tekne vb. olan npclerin kodlarını iptal etmesi yeterli ondan sonra da 49 a sabitlerse maks leveli yeterli olacak yemin ederim tam çıldı-rma-lık bir yönetim bu kadar ucuz şeyleri yapabilirler 5 yaşındaki kuzenim bile yapar bunuhattihumayun yazdı: ↑04 Ara 2025 21:57sabit 49 ya da kademeli artış için farklı launcher farklı dosyalar lazım onu da yönetim 2 hafta gibi kısa sürede yapamaz belki ilerde
ya harbiden alt tarafı db'ye ufak bi query atacak oyun ayarlarının tutulduğu tabloda max_level kolonu vardır. 59'den 49'a çekecek.gilgalath yazdı: ↑04 Ara 2025 22:19dostum ne farklı launcherı alakası yok hele böyle eski bir oyun motoru için hiç alakası yok bu maplerin hepsi bir sunucunun içerisinde zaten filezilla gibi bir program belkide filezilladır. Oradan karaköyün haritasını yedekleyip çıkarınca launcher otomatik olarak güncelleniyor zaten ki buna gerek bile kalmadan karaköye giriş yaptığımız tekne vb. olan npclerin kodlarını iptal etmesi yeterli ondan sonra da 49 a sabitlerse maks leveli yeterli olacak yemin ederim tam çıldı-rma-lık bir yönetim bu kadar ucuz şeyleri yapabilirler 5 yaşındaki kuzenim bile yapar bunuhattihumayun yazdı: ↑04 Ara 2025 21:57sabit 49 ya da kademeli artış için farklı launcher farklı dosyalar lazım onu da yönetim 2 hafta gibi kısa sürede yapamaz belki ilerde
ya harbiden alt tarafı db'ye ufak bi query atacak oyun ayarlarının tutulduğu tabloda max_level kolonu vardır. 59'den 49'a çekecek.gilgalath yazdı: ↑04 Ara 2025 22:19dostum ne farklı launcherı alakası yok hele böyle eski bir oyun motoru için hiç alakası yok bu maplerin hepsi bir sunucunun içerisinde zaten filezilla gibi bir program belkide filezilladır. Oradan karaköyün haritasını yedekleyip çıkarınca launcher otomatik olarak güncelleniyor zaten ki buna gerek bile kalmadan karaköye giriş yaptığımız tekne vb. olan npclerin kodlarını iptal etmesi yeterli ondan sonra da 49 a sabitlerse maks leveli yeterli olacak yemin ederim tam çıldı-rma-lık bir yönetim bu kadar ucuz şeyleri yapabilirler 5 yaşındaki kuzenim bile yapar bunuhattihumayun yazdı: ↑04 Ara 2025 21:57sabit 49 ya da kademeli artış için farklı launcher farklı dosyalar lazım onu da yönetim 2 hafta gibi kısa sürede yapamaz belki ilerde