Birazda Sert eleştiri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Birazda Sert eleştiri

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Şu oyuncuların masum isteklerini görmezden gelen sevgili Orti, herkesin bildiği çok güzel bir laf vardır yapamıyorsan bırak git!
Yıllarca yattığınız yerden Türk Telekomun ekmeğini yediniz katkınız olmadığı halde, tazminatınızda birikmiştir ondan mı ayrılmıyorsunuz ?
Biraz gururunuz olsun, kapatın şu oyunu kökten herkes kurtulsun yada yapamıyorsanız destek almaya çalışın. Sadece web tasarım ile olacak iş değil bu. Buradaki kitlenin hiç biri çocuk değil artık koca koca insanlar ama siz hala karşınızda çocuk var gibi yada eski İKV aşkı olan insanlar var gibi davranıyorsunuz :D yapmayın dahada kötü gözüküyorsunuz.
Kimse sizden şahaserler yaratmanızı beklemiyor oyuncuların istekleri o kadar masum ki ve diğer olabilecek isteklere göre basit ki ama hala sözde milletin derdi 2. sunucununda açılması ölüm oyunlarınında gelmesiymiş gibi çok gülünç açıklamalar :D
E tabi Türk Telekomda arada baskı yapıyordur napıyorsunuz siz ne faydanız var bize gibisinden efendim 2 yeni sunucu açıyorum görün nasıl para gelecek :D tabi doğal olarak bu saatten sonra çıkarsak nerede iş buluruz korkusuda vardır. Buradaki hiç bir insan saygısını bozmadan yorumlar sitemler etti bende onların biraz diğer tarafından konuşmak istedim.
Konu kalkarsa anlaşılır arkadaşlar konulara bakıp bakmadığı, dahada net anlarsınız bir şeyleri yapamadıklarını..
Kullanıcı avatarı
yavuzsavage
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Outcast

Re: Birazda Sert eleştiri

Mesaj gönderen yavuzsavage »

Katılıyorum, uzun zamandır forumdan takip ediyordum olan biteni. Google Search'de ''İkv'' diye aratınca bile oyunun web sitesine erişim sağlanmıyor ne yazık ki :') .Orti'nin sunucuları Nerull gitmeden önce bile kapatmak istediği, oyunla uğraşmak istemediği gibi şeyler duymuştum.Şimdi de yeni sunucularla hiçbir şey aynı tadı vermeyecek ki 2-3 kişi yine kafasına göre oyunun sunucularını açıp kapatabiliyor.Biraz daha malzeme çıkar onlara da. :thinking_face:
Resim
Kullanıcı avatarı
gilgalath
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen gilgalath »

Adam 1-49 a sabitleyemiyor oyunu. Milletin isteklerini görmezden geliyor artık bir heyecaanım yok sanırım yeni sunucudaki arkadaşlara başalarılar dileyip başka mmoya geçeceğim AOC çıkıyor bu ay
Kullanıcı avatarı
Thestory
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Thestory »

Panel yüzünden kimliğini gizlemek zorunda kalan sayın Orti, lütfen biraz samimi ol. Etkinlik yapıyorsan bunu tüm sunucularda eş zamanlı olarak yap ki amacının tamamen yeni sunuculardan para kazanmak olmadığını anlayalım. Karaköy sunucusundaki emekleri tek hareket ile heba ettiniz, aynısını burada yapmayacağınız ne malum? Saklanarak değil oyuncular ile iç içe ol ki samimiyetine inanalım.
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII

xWesTSooNx

“Genel Etkileşim” sayfasına dön