Açılacak olan 2 yeni sunucu mantıksız

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Healing45
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Açılacak olan 2 yeni sunucu mantıksız

Mesaj gönderen Healing45 »

Zaten 1 sunucuyu dolduracak kitle yok bırakın 1 sunucuda dolu insanlar iç içe birlik beraberlik oynasın 2. Sunucu kitle kaybettirecektir mesela ben Galata’da oynama isteğim gelmişken 2. Bi sunucu duyunca isteğim kalmadı yeni yönetim hiç bir yerde duyuru yok nerden çıkardınız bu ekibi ? Biz neferler yıllardır sizin ve çevrenizin Gm olmasından sıkıldık içimizden seçin artk
IıIFazLıBeyIıI
BaSiLiSk
GrimsiPembe
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Re: Açılacak olan 2 yeni sunucu mantıksız

Mesaj gönderen hattihumayun »

forumdaki elemanlar yönetimi boş yere gaza getirdi , her yer dolup taşacak 10 bin kişi galataya başlayacak tek sunucu yetmez diyip ortalığı aleve verdiler , bir tane sunucunun dolması için gerekli user sayısı 200 desen oyuna başlayacak 5500+çt kutu çekip harcama yapacak tekrar char kasmak için binbir zahmete girecek 400 kişi var mı ? varsa nerede bu 400 kişi sessiz sedasız bir yerde pusup bekliyorlar mı yönetim kamyonlarla ithal oyuncu mu getirecek forumda konu açan yanıt yazan bile 3-5 kişi var onlarda aynı nickler

oyundaki kitle eö ve karaköy olarak ikiye ayrılmış durumdalar kolay oyun ve zor oyun olmak üzere , eödekiler zaten pvp oynamak isteyenler onlar karaköye bile gelmedi galataya niye gelsinler , hatta şuan eö oyuncu sayısı karaköyü geçmiş durumda eö çok kalabalık çekiyor kk ise kalabalık

“Genel Etkileşim” sayfasına dön