2 Yeni sunucu
- AGRESIF
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
2 Yeni sunucu
Forumda yazılanlar takip edilmiş ve buna göre bir sunucu daha eklenmiş. Yönetimin forumu dikkate alıp bu doğrultuda adım atması şaşırtıcı. Devamını bekliyoruz.
-
Gündüz
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Re: 2 Yeni sunucu
Sunucu isteyen kim kanka ben göremedim . Her yer bug lag söven sayan dolu bos kaçırmaları cabası . Oyunda dolu sorun var ne sunucusu
- BLITZKRIEG
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Hile yapanlara bön bön bakan bir yönetim varken yeni sunucu, hatta iki yeni sunucu çook manasız bir şey ya
It is always darkest before the dawn.
- AGRESIF
- Antrepo Bekçisi

Bakarsan görebilirsin; ‘1 sunucu az, 2 yada 3 sunucu açılsın’ yazılan konular var.
Eminönü sunucusunun kalemi kırıldı, yakın bir tarihte kapatırlar eli kulağında..!
Aslında doğru söylüyorsun kapatmazlar hemen ön yargılı davrandım; o sunucu İKV nin tarihine gecti. Maden çekilmeyen, para kasılmayan tek sunucu artık. Böyle Tarihe geçen bir sunucuyu kapatmazlar
Kolay Seviye : Eminönü Sunucusu
Zor Seviya : Karaköy, Galata, BabıAli
Rahatlıkla seçenek sunabilirler o sunucuyu..
- AGRESIF
- Antrepo Bekçisi

Aynen PVP sunucu gibi düşün Eminönü'nüRayBey yazdı: ↑04 Ara 2025 17:55Aslında doğru söylüyorsun kapatmazlar hemen ön yargılı davrandım; o sunucu İKV nin tarihine gecti. Maden çekilmeyen, para kasılmayan tek sunucu artık. Böyle Tarihe geçen bir sunucuyu kapatmazlar
Kolay Seviye : Eminönü Sunucusu
Zor Seviya : Karaköy, Galata, BabıAli
Rahatlıkla seçenek sunabilirler o sunucuyu..