İKV ADMİN ACİL BAK ARTIK ACİL !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
makale34
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Karaköy

İKV ADMİN ACİL BAK ARTIK ACİL !!

Mesaj gönderen makale34 »

lafı uzatmadan. ( Tüm oyuncular karaköydeki bosları grp bölgesinde kesmek istiyor çemberli taşa çekin şu bosları )

+ ikinci bi çemberli koyun slotların hp yükseltin yine razıyız yeterki grp bölgesi yapın !!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
rembrandt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İKV ADMİN ACİL BAK ARTIK ACİL !!

Mesaj gönderen rembrandt »

meteorit 2 (III) tılsımınında eski değerlerine dönmesi iyi olur
APARTMAN LAMBASININ BİLE FARK ETMEDİĞİ İNSANLARLA UĞRAŞIYORUZ ...
Kullanıcı avatarı
makale34
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

rembrandt yazdı: 04 Ara 2025 16:42 meteorit 2 (III) tılsımınında eski değerlerine dönmesi iyi olur
öncelikli olarak grp bölgesine çekilmeli boslar tılsım sonraki iş

( Bos kaçırılmasından bos bulamamaktan yıldık artık ) yok video çek yok desteğe at abi düzelmeli bu sistem
Kullanıcı avatarı
VascoDeGama
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen VascoDeGama »

Oyunun en çok oyuncu kaybettiği dönem çt sonrasıydı bu gün dediğin gibi bir şey olsa kalan üç beş oyuncu da bırakır 2-3 lonca kendi kendine gelişir çt yaparak. Şuan bile oyunda kimse kimseye çt de yardım etmiyor bir grup fazla gelişirken bir grup hiç gelişemiyor dediğin gibi olursa ne olacak?
Kullanıcı avatarı
makale34
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

VascoDeGama yazdı: 04 Ara 2025 17:17 Oyunun en çok oyuncu kaybettiği dönem çt sonrasıydı bu gün dediğin gibi bir şey olsa kalan üç beş oyuncu da bırakır 2-3 lonca kendi kendine gelişir çt yaparak. Şuan bile oyunda kimse kimseye çt de yardım etmiyor bir grup fazla gelişirken bir grup hiç gelişemiyor dediğin gibi olursa ne olacak?
niye sende bir loncaya girip gelişebilirsin ?. ben senin oyunu oynadıgınıda sanmıyorum bu arada.

Karaköyde grpa girmeden nasıl bos kesmeyi planlıyorsun ki bu arada nara atıp kaçırılmadığını farz ediyorum
Kullanıcı avatarı
ofluuu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ofluuu »

Bugün yayımlanan duyuruyla gördük ki IKV yönetimi oyuncuların isteklerine kulaklarını kapatmış durumda. Ne yazık ki ne yazık !

Ben gerekirse Hakir'e 4 saat yol gidip ulaşmak istiyorum ama Karaköydeki nara atan klansız bir hırt ile bossum kaçacak mı endişesiyle oyunu oynamak istemiyorum. Bossu kaçıranı video çek at diyorsunuz fakat bu hırtlar o kadar organizeler ki siz 1 çarı banlatana kadar 5-6 tane daha alttan çar kasıp getirtiyorlar.

Oyunda bir yığılma olmayacak ki 2 sunucu açma gereksinimi duyuyorsunuz. Karaköy sunucusu gibi bir oyuncu talebi kesinlikle bu sefer olmayacak çünkü kimle konuşsam neden başlayayım ki ? sorusunu soruyor ve buna cevap vermek imkansız.

Her şeyi aynı yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz bunu artık anlayın ve oyuncuların sesini dinleyin. Oyuncuların Grup Bölgesi talebine gerçekci bir çözüm bulursanız ben size 100 oyuncuyu geri getirmeyi vaad ediyorum.
Kullanıcı avatarı
VascoDeGama
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen VascoDeGama »

makale34 yazdı: 04 Ara 2025 17:33
VascoDeGama yazdı: 04 Ara 2025 17:17 Oyunun en çok oyuncu kaybettiği dönem çt sonrasıydı bu gün dediğin gibi bir şey olsa kalan üç beş oyuncu da bırakır 2-3 lonca kendi kendine gelişir çt yaparak. Şuan bile oyunda kimse kimseye çt de yardım etmiyor bir grup fazla gelişirken bir grup hiç gelişemiyor dediğin gibi olursa ne olacak?
niye sende bir loncaya girip gelişebilirsin ?. ben senin oyunu oynadıgınıda sanmıyorum bu arada.

Karaköyde grpa girmeden nasıl bos kesmeyi planlıyorsun ki bu arada nara atıp kaçırılmadığını farz ediyorum
Bir loncadayım ve ne çt gruplarına girebiliyorum ne de bb gibi gruplara 55 oldum kaldım oyuna para yatırmadığım için y2 m1 yok makro kullanmadığım için de fazlasıyla uzun zaman alıyor para kasmam. Eğer her şey grup bölgesine geçerse bir kaç loncanın tekelinde oyun daha da çürür gider benim tezimin bir dayanak noktası var o da geçmişte yaşanmış olması. Varsayım üzerinden konuşmuyorum. Oyuna da 2009 da başlamış biri olarak geçmişle bu gün arasındaki farkı gayet iyi görebiliyorum. Oyunun böyle küçülmesinin sebebi bireysel hiç bir oyuncunun kendi başına kendi öz becerisiyle gelişememesi. Hidralar geldiği zamandan bu yana hep bir ''yardım'' sözkonusu eskiden birbirine denk insanlar yardım değil dayanışma ile meran keserlerdi hidralar geldi yardım kelimesi hayatımıza girdi, kimse sevmiyor arkadaş bu yardım olayını ihtiyaç da olmasın çünkü 150 oyuncu loncalı gelişmiş oyuncu ise 300 tane de bireysel oyuncu var kimsenin haberi olmadığı kendi başına dolaşan bu adamların oyun deneyimi üzerine kimse yatırım yapmıyor daha sonra bu 300 kişi bıraktığında 150 kişi kendi kendine eğleniyor. Bütün bunlar yetmezmiş gibi bir de grup bölgeleri zorlaştırılmış eskiden ejder asa ile gaffar kesiliyordu şimdi kıyamet asa ile bile kesemezsin mükemmel bir grubun yoksa bu nedir arkadaş sığınak miğrat kolaydı güneş asa ile yapılıyordu şimdi mümkün değil. Böyle olunca birbirine denk gelişmeye çalışan kişiler grup kurup gelişemiyorlar.
Senin boss kaçırmadan dolayı beklentilerini anlıyorum ancak bunun yolu eğer dediğin gibi olacaksa grup bölgelerinin kapasitesinin arttırılıp dropların gerekirse azaltılıp kolay hale getirilmesi ve kk bosslarının da buraya dahil edilmesi olabilir.
Kullanıcı avatarı
makale34
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

ofluuu yazdı: 04 Ara 2025 17:37 Bugün yayımlanan duyuruyla gördük ki IKV yönetimi oyuncuların isteklerine kulaklarını kapatmış durumda. Ne yazık ki ne yazık !

Ben gerekirse Hakir'e 4 saat yol gidip ulaşmak istiyorum ama Karaköydeki nara atan klansız bir hırt ile bossum kaçacak mı endişesiyle oyunu oynamak istemiyorum. Bossu kaçıranı video çek at diyorsunuz fakat bu hırtlar o kadar organizeler ki siz 1 çarı banlatana kadar 5-6 tane daha alttan çar kasıp getirtiyorlar.

Oyunda bir yığılma olmayacak ki 2 sunucu açma gereksinimi duyuyorsunuz. Karaköy sunucusu gibi bir oyuncu talebi kesinlikle bu sefer olmayacak çünkü kimle konuşsam neden başlayayım ki ? sorusunu soruyor ve buna cevap vermek imkansız.

Her şeyi aynı yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz bunu artık anlayın ve oyuncuların sesini dinleyin. Oyuncuların Grup Bölgesi talebine gerçekci bir çözüm bulursanız ben size 100 oyuncuyu geri getirmeyi vaad ediyorum.

Bizde bunu istiyoruz . biz değil tüm oyuncular bunu istiyor. Grp bölgesi olmadan olmaz. Millet bıktı usandı. arkadaşlarım yeni sunucu dedigimde, oynasak ne olacak 1 2 tane kertenkele gelip yine kaçırıcak bosları diyor haklılar . millet klansız klan savaşı dönmüyor. eskisi gibi herkesin klanda oldugu sıkılınca 1 2 saat pk attıgı bir durum yok. illa loncadan cık klana gir vs yönetimin bunları görmesi lazım

“Genel Etkileşim” sayfasına dön