Yeni sunucu karaköy kadar hype yakalayamadı peki sebebi nedir?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
gilgalath
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Karaköy

Yeni sunucu karaköy kadar hype yakalayamadı peki sebebi nedir?

Mesaj gönderen gilgalath »

Selam,

Geçmiş önerilerimde karaköy sunucusu açılmadan önce oluşabilecek çoğu sorunu anlatmıştım çoğu gerçekleşti, Ve yönetim hiç bir şekilde aksiyon almadı ve olanlar ortada...

1 Hafta önce sunucu duyurusu yapıyorsunuz oyun içi ile ilgili hiçbir açıklamanız yok bomboş bir kopyala-yapıştır metin ile sunucuyu haber veriyorsunuz ki orada yazılanlarda bile sunucu adı yanlış "Galata" yerine "Karaköy" yazmışsınız; Soruyorum size
Amacınız nedir? bizimle dalga mı geçiyorsunuz paraları koyup kaçacak mısınız nedir bu tavır yani.

Millet burada savaş veriyor yönetime sesini duyurabilmek için, Geçen karaköy sunucusunda şurda 100 tane konu açıldı 1ini bile dikkate alıp aksiyon almadınız, Milletle dalga geçiyorsunuz resmen böyle yapacaksanız hiç açmayın serveri en fazla 50 tane 100 tane oyuncu kazanırsınız bu şekilde onlarda inanın geçici olacaktır.

Ricam ve önerim şu; Lütfen güzel bir açıklama yapın örn; arkadaşlar sunucumuzda şu değişiklikler olacaktır önerilerinizi isteklerinizi dinledik gördük biliyoruz, aynı hataları tekrar yapmayacağız inanın bize demeniz bile biz oyuncular için ne kadar büyük bir lütuf olurdu. Oyunu direkt dümdüz açacaksanız kendi şahsım ve gördüklerim okuduklarım üzerinden gidersem eğer bir şey kazanamazsınız şahsen ben ve benim gibilerde hiç uğraşmaz o kadar para yatırmayla vs. oyuna gireceğimizi bile düşünmüyorum.
UMARIM BİZE DEĞER VERİYORSUNUZDUR VE BİZE BİR AÇIKLAMAYI ÇOK GÖRMEYECEK KADAR EGOLARINIZDAN ARINMIŞ TEMİZ BİR YÖNETİMSİNİZDİR DİYE UMUT EDİYORUM.
Gündüz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeni sunucu karaköy kadar hype yakalayamadı peki sebebi nedir?

Mesaj gönderen Gündüz »

Aynı Karaköy gibi açacaklarsa bu dünyadan ne kadar bihaber olduklarını gösterecek
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

hype yakalayamadı çünkü sebebi şu ; oyuncuyu ikna edemediler. yeni sunucuya ihtiyaç yok , yeni sunucu açılması için ortada mantıklı sebep yok.

karaköy açılırken oyuncuyu ikna ettiler , eö kopya ile dolmuş taşmış oynanamaz halde herkeste son seviye eşyalar var yeni sunucuda kopya olmayacak gelin burada tertemiz oynayın dediler bu neden oyuncular tarafından kabul gördü , herkesten tek tek binlerce eşya silemeyeceklerine göre en mantıklı çözüm yeni sunucuydu , karaköy açılması gerçekten elzemdi en azından bir soruna çözüm sağlıyordu

ama galatada bu yok , neden galatada sıfırdan başlayalım amele gibi yeniden char kasalım nedeni yok , galata açılması bir soruna çözüm mü sağlayacak ? hayır , şuan oyunun sorunlarından boss sorunu var mesela bu sorunun çözümü yeni sunucu mu , şuan oyunun mevcut sorunlarından 10 tane sorun sayarız birinin bile çözümü yeni sunucu değil hatta çözümüyle uzaktan yakından alakası yok
Kullanıcı avatarı
gilgalath
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen gilgalath »

hattihumayun yazdı: 04 Ara 2025 02:57 hype yakalayamadı çünkü sebebi şu ; oyuncuyu ikna edemediler. yeni sunucuya ihtiyaç yok , yeni sunucu açılması için ortada mantıklı sebep yok.

karaköy açılırken oyuncuyu ikna ettiler , eö kopya ile dolmuş taşmış oynanamaz halde herkeste son seviye eşyalar var yeni sunucuda kopya olmayacak gelin burada tertemiz oynayın dediler bu neden oyuncular tarafından kabul gördü , herkesten tek tek binlerce eşya silemeyeceklerine göre en mantıklı çözüm yeni sunucuydu , karaköy açılması gerçekten elzemdi en azından bir soruna çözüm sağlıyordu

ama galatada bu yok , neden galatada sıfırdan başlayalım amele gibi yeniden char kasalım nedeni yok , galata açılması bir soruna çözüm mü sağlayacak ? hayır , şuan oyunun sorunlarından boss sorunu var mesela bu sorunun çözümü yeni sunucu mu , şuan oyunun mevcut sorunlarından 10 tane sorun sayarız birinin bile çözümü yeni sunucu değil hatta çözümüyle uzaktan yakından alakası yok
Her mmorpg oyun bir yenilik getirmek zorunda malum bu yönetim asla bir güncelleme paketi yapacak kapasitede değil bu yüzden değirmenin dönmesi ve milletin para harcaması için sunucu açmak zorundalar .
Ayrıca karaköyde çok fazla tıkla üret var yani karaköyde kopya yok diyen kör olmalıdır ki canlı yayınla kanıtlanmış birşeydir karaköyde kopya olduğu ve geri sardığı. Ancak dediğim gibi oyunu dümdüz 1-59 arası açarlarsa kesinlikle oynanmaz çünkü bu direkt para tuzağıdır ağır tuzaktır karaköyde olan kopya galatada da olacak demektir o yüzden patchleri kesik kesik verip 1-49 49-59 şeklinde vermeleri lazım yani kısaca biraz çabalamaları lazım ancak o zaman yeni server açmanın oyuncu tarafı için mantığı olur yoksa senin dediğin gibi bir mantığı olmaz yeni sunucu açmanın
Kullanıcı avatarı
VascoDeGama
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen VascoDeGama »

Hype olmaması daha iyi, şunu unutmayalım Galata dan sonra yeni bir sunucu daha açılacak yani aslında Karaköy gibi ucu kapalı değil de bu sefer oyun yeni bir döneme giriyor. Galata çıktığında o hype kendiliğinden oluşacaktır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön