Galata sunucu için Lonca arayan arkadaşlar içeri. Bol akçe harcayacağız loncaya

Loncanız hakkındaki tüm bilgilendirmeleri ve duyurularınızı buradan yapabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
gilgalath
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Karaköy

Galata sunucu için Lonca arayan arkadaşlar içeri. Bol akçe harcayacağız loncaya

Mesaj gönderen gilgalath »

Selam,

Exp arttırıcısından tut Madenci-Sarraf-Lokman arttırıcıları kenan junon arttırıcıları aktif olan loncamıza alım yapılacaktır.
(Lonca adına ilk ay hiçbir akçe vb. ürün için para toplanmayacak tamamen ÜCRETSİZ)

Karaköy sunucusundaki "Dedeler-Unity of Cosmos" loncasının lideriydim yaklaşık 2 ay faal olduk zaten sonrasın olanlar yüzünden oyunu bırakmıştık.

Kriterlerimiz: Galata sunucusunda AKTİF OYNAYACAK, , Küfürsüz, Millete salça olmayacak,Kendini bilen oyunu bilen kişiler olmak zorunludur. Yeni başlayan arkadaşlar için Discordumuzda rehber paylaşılacaktır...

Kimler loncamız için uygun değil:
Hile arayan soran kullanan kişiler kesinlikle alınmayacaktır.
Küfürcü,Boss kaçırmaya çalışan oyunun huzurunu bozan kişiler alınmayacaktır.

Loncamızın adı şuan gizlidir gelmek isteyenler için DC: koudelkax ekleyebilirler discorddan sunucu açılmadan 1 hafta önce discord aktif olacak.
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Re: Galata sunucu için Lonca arayan arkadaşlar içeri. Bol akçe harcayacağız loncaya

Mesaj gönderen Sufizm »

ben dedeler ve cosmos loncasının adını 1 yıl önceye göre pek iyi hatırlamıyorum. sıkıntılı bir çok kişi vardı.
Kullanıcı avatarı
IDorianGray
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Galata sunucu için Lonca arayan arkadaşlar içeri. Bol akçe harcayacağız loncaya

Mesaj gönderen IDorianGray »

Sufizm yazdı: 15 Ara 2025 13:32 ben dedeler ve cosmos loncasının adını 1 yıl önceye göre pek iyi hatırlamıyorum. sıkıntılı bir çok kişi vardı.
Her loncada olabiliyor öyle kişiler biz doğumlarından yana tanımıyoruz herkesi. Sıkıntılı olanlar için discordda odamız vardı gerekli şikayet video gördüğümüzde tekmeyi basardık. ilk 3 ayına kefil olurum loncanın sonrası için bilgim yok devrettik loncayı çünkü.

“Loncalar” sayfasına dön