Yeni Sunucu, İçerikler, Kehanetler ve Tavsiyeler. Kısacası Oyuna Karşı Hissedilen Son Gönül Borcu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
desoildd
İskele Babası
İskele Babası

Re: Yeni Sunucu, İçerikler, Kehanetler ve Tavsiyeler. Kısacası Oyuna Karşı Hissedilen Son Gönül Borcu

Mesaj gönderen desoildd »

Adı üstünde oyun, zaten miladını çoktan doldurmuş, güncelleme almayacak bir oyun. Gir fareni kes 1 ay özlemini gider çık. Ne girilen bölgeler eski tadını veriyor ne düşen item eskisi gibi sevindiriyor. Çerçeveye uzaktan bakın, 3-5 tane lonca var hepsinin üstü dizili zaten bir yolunu bulup her türlü hile hurdayı da çözmüşler.

Hata bu oyunda reel ticaret yapanlarda. Adamın hileyle çoğalttığı materyali sana tanesi 200 TL den kitliyor. Bu kadar asa zırh emekle çıkmaz bir serverda 1 yılda.

Daha bugün Karaköy sunucusunda gördüm adamlar Galata Rats Club da kabadayıya girmiş ölmeden son vuruşta asansörü kullanıp yukarı çıkmaya çalışıyor. Nedeni nedir ne değildir hiç bilmiyorum ama bir hurda döndüğü çok bariz.

Neredeyse 30 senelik fizik motoru, geliştiren ekibin daha ilk deneyimleri o dönemde, yani kim bilir ne açıklar var.

Cidden boşa vakit tüketiyoruz oyunun oynanacak bir tarafı yok.

Bağımlı yaptılar iki materyale, tekeline geçiren kendini mafya sanıyor. Komünite zaten hırt dolu, efendi gibi anlaşabileceğin adam yok.

Onu yapsınlar bunu yapsınlardan ziyade, bir uzaktan baktığımda bu oyunu kurtaracak tek çözüm, bir stüdyo çıkar oyunun haklarını alır, yeniden güncel olarak yapar piyasaya sürer. MMO nun öldüğü bu dönemde de oyuncu bulmaya çalışır.

Böyle devam ederse de 1-2 server daha açılır, 2030 a doğru kapıya kilit vurulur hatıralarda kalır. Ki keşke öyle olsa da biz de şu döngüden kurtulsak
Kullanıcı avatarı
BeLCiKLixJoKeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Yeni Sunucu, İçerikler, Kehanetler ve Tavsiyeler. Kısacası Oyuna Karşı Hissedilen Son Gönül Borcu

Mesaj gönderen BeLCiKLixJoKeR »

Yeni bi açıklama bekliyor sanırım herkes bu kadar farklı konu açılması bana onu gösteriyor
BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor

https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

BeLCiKLixJoKeR yazdı: 30 Kas 2025 17:57 Yeni bi açıklama bekliyor sanırım herkes bu kadar farklı konu açılması bana onu gösteriyor
E insanlar gerçekten oyun oynamak ve bu bölgenin farklı olmasını istiyor. İsteyen var da bunu gerçekten yapabilecek yönetim var mı bunu görüp inanmak istiyorlar.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
BeLCiKLixJoKeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yayının genel olarak yeni sunucu ile ilgili olan kısmını sizler için kestim. Kaliteyi alttan seçebilirsiniz. Sizin de fikirlerinizi videonun altına bekliyoruz. İyi seyirler.

https://youtu.be/ZtVNnHnN1Qc
BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Psychological Counselor

Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Yeni sunucu 1 aylık zaman tüneli:

- Uzun zaman sonra yeniden karakter oluşturmanın ve geliştirmenin verdiği hafif rekabetli tatlı his
- Eski bölgelerde kasarken gelen bir müzik ile sanki çocukluğunun geçtiği mahallede dolaşıyormuş hissi ile kuvvetlenen heves
- Yavaş yavaş belli bölgelerde oluşan yığılmalarla hafif bir heves kırılması
- 49 olduktan sonra gelen ilk kim Kenan, Junon, Gaffar kesecek rekabetiyle tekrar bir heves
- Toksik yazışmaların başlaması ve yavaş yavaş karaköy'e girişlerin başlaması ile toksik rekabete giriş
- Karaköy'e geçişlerin hızlanmasıyla farkı açmaya başlayan lonca ekipleri
- Nispeten doğu şehirlerimizden dahil olan nispeten düşük eğitimli kitlenin kendisini göstermeye başlaması
- Eski sunuculardan husumetli tayfanın pişmiş soğanla ortama girişi
- Ve boss kaçırmalı, fake char'lı ana bacı kaymalı kaos dönemi

Hile hurda işlerine hiç girmiyorum. 1 ay vakit geçirmek isteyen 5500 + plus paketini alsın eğlenip çıksın.
desoildd
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen desoildd »

turkoxHAMSTER yazdı: 03 Ara 2025 16:46 -Nispeten doğu şehirlerimizden dahil olan nispeten düşük eğitimli kitlenin kendisini göstermeye başlaması
İşte en büyük sebep bu oyunun bitişindeki. Oyum kaderine terk edildikçe aklı başında insan kalmadı şu oyunda. Açık bölgeden sonra da lonca adı altında aşiret gibi çeteleşen bu hırtlar yüzünden kimse ısınamadı Karaköy’e ve herkes terketti. ‘Elin hırtıyla ne yüzü göz olacağım’ diyip bırakan arkadaşımı bilirim. En güzelini yapmıştı zamanında.
Kullanıcı avatarı
Swag
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Çorak Diyar Muhafızları

Mesaj gönderen Swag »

desoildd yazdı: 04 Ara 2025 14:56
turkoxHAMSTER yazdı: 03 Ara 2025 16:46 -Nispeten doğu şehirlerimizden dahil olan nispeten düşük eğitimli kitlenin kendisini göstermeye başlaması
İşte en büyük sebep bu oyunun bitişindeki. Oyum kaderine terk edildikçe aklı başında insan kalmadı şu oyunda. Açık bölgeden sonra da lonca adı altında aşiret gibi çeteleşen bu hırtlar yüzünden kimse ısınamadı Karaköy’e ve herkes terketti. ‘Elin hırtıyla ne yüzü göz olacağım’ diyip bırakan arkadaşımı bilirim. En güzelini yapmıştı zamanında.
Haha. Herkes oyuna bişeyler eklensin çıkarılsın istiyor bazen acımasız da davranıyorlar ama ben çok basit bişey isteyeceğim. Lonca ibaresi her yerde Aşiret olarak değiştirilsin rica ediyorum. Cuk oturur oyuna.
Kullanıcı avatarı
BeLCiKLixJoKeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

BeLCiKLixJoKeR yazdı: 03 Ara 2025 01:46 Yayının genel olarak yeni sunucu ile ilgili olan kısmını sizler için kestim. Kaliteyi alttan seçebilirsiniz. Sizin de fikirlerinizi videonun altına bekliyoruz. İyi seyirler.

https://youtu.be/ZtVNnHnN1Qc
B-)
BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Psychological Counselor

Kullanıcı avatarı
BeLCiKLixJoKeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sevgili yönetici,
Görüş/öneri kısmına bir bildirimde bulundum. İncelerseniz sevinirim.
iyi çalışmalar
BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Psychological Counselor

Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy

“Genel Etkileşim” sayfasına dön