Merhabalar,
IKV serüvenime Beyazköşk betasıyla başlayan ve halihazırda eşsiz 2 adet kütükyaran reçetesine sahip bir oyuncu olarak 2019 da Karaköy'ün boss kaçırma ve gereksiz chat sohbetlerinden bunalarak oyunu bırakmıştım. Fakat geçen sene gelen Karaköy güncellemesi her şeyi 0 dan yapmamız için bizi ve ekibimizi tekrar heyecanlandırmıştı. Her ne kadar ilk sığınak,migrat,çemberlitaş ilerlemelerimiz bizi çok heyecanlandırsa da Karaköye giriş yaptığımızdan sonra alttan da gelen oyuncularla birlikte orada bir sıkışma ve yine istenmeyen chat sohbetleri ortaya çıkmıştı. Ben ve ekibim de tekrar oyunu bırakıp çekilmek zorunda kalmıştık.
Yeni sunucu duyurusunda her kısımda yazan ''Yeni Sürprizlere ve Duyurulara Hazır Olun'' mesajı bizi tekrar heyecanlandırdı ve değişen yönetimin artık oyuncuların en belirgin talebi olan Karaköy Bosslarının grup bölgesine taşınma isteğinin gerçekleşmesine olan inancımızı da arttırdı. Ayrıca yeni açılan bir sunucuda oyun ekonomisine en büyük katkısı kudret ve can iksirleri sağlayacaktır, Karaköy Bossları grup bölgesine taşınırsa insanlar çok fazla iksir içmekten çekinmeyecektir. Bu da oyun ekonomisini canlı tutup oyuna fon sağlayacaktır.
Bu minvalde IKV yönetiminden net talebimiz şudur ki; Eğer gerçekten bir aksiyon alınacaksa bunu lütfen bize önceden bildirin ki biz de oyunu bu sebeple bırakmış tüm oyuncuları geri çağırabilecek vakiti kendimizde bulabilelim.
Yeni sunucuda ve yeni sunucunun ilklerine imza atarken görüşmek üzere.
-oflu
Her Yerde Bahsedilen ''Yeni Sürprizlerre Hazır Olun'' Mesajı Hk.
- Swag
- İskele Babası

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Çorak Diyar Muhafızları
Re: Her Yerde Bahsedilen ''Yeni Sürprizlerre Hazır Olun'' Mesajı Hk.
Üsluba beklentiye bak devlet dairesine yazı yazmış sanki. Aynen kanka yeni yönetim(kesin yenidir) bossları kapalı bölgeye taşıyacakmış
Sürprizlerin o kadar köklü ve büyük olacağını düşünmüyorum, fikrimce etkinliklerle sınırlı olacaktır. Kıyamet takımı, maden topla gibi gibi. Bossların kapalı bölgeye alınması için yeni sunucu açmaya gerek yok. Bu değişikliği yapacak/yapabilecek biri olsa zaten yarın oyuna eklenir, bir hafta deneyin olmadı eski haline çeviririz denirdi.
Since 2008
Arkadaşın dediği gibi sürprizleri bi önceden söyleseniz de bizde eski dostlarımızı çağırsak ikna etsek ortam oluştursak aynısı olacaksa ne biz ne de eski oyuncular neden başlasın, ilk yapılacak işin kesinlikle kapalı bölgeye taşınması olacaktır.
- hattihumayun
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
bu yeni yönetim kolpasına da herkes inanmış yeni yönetim falan yok orti kimliğini gizledi sadece
türk telekom yeni yönetim nereden getirecek iş ilanı mı açtı ikv bilen oyunu yönetecek çekip çevirecek şu kadar maaşa çalışacak kopya yapıldı mı databaseden kopyaları silecek kopya yapanlara ban atıp sunucuyu da kopya tarihinden 5dk geri saracak adam arıyoruz diye
Ya topluluk yöneticisi getirseler okey'di bu iş. Oyun bir şekilde kendini çeviriyor, boss kaçıranlarla ilgilenen ara ara gözüküp iki üç etkinlik yapacak adam oyunu ayakta tutardı tek başına. Kimliğini açık etmesine de gerek yok.hattihumayun yazdı: ↑30 Kas 2025 18:08 bu yeni yönetim kolpasına da herkes inanmış yeni yönetim falan yok orti kimliğini gizledi sadecetürk telekom yeni yönetim nereden getirecek iş ilanı mı açtı ikv bilen oyunu yönetecek çekip çevirecek şu kadar maaşa çalışacak kopya yapıldı mı databaseden kopyaları silecek kopya yapanlara ban atıp sunucuyu da kopya tarihinden 5dk geri saracak adam arıyoruz diye