Oyuncular olarak İtem ve Materyal düşürme oranına "Buff" istiyoruz.
Oranlar 100'de 1'mi?
BOSS Dropları Hk.
- hiphopmoruk
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Full Premium Quality
- Discord: akifyildiztv
- hiphopmoruk
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: BOSS Dropları Hk.
Dengelenmesi gereken karakterlerin hasar ve can değer dengesinden hiç bahsetmiyorum bile.
- hattihumayun
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Anka
gorgar karaköy genişleme paketinin ömrünün uzun olması oyuncuların full sete ulaşması oyunu bitirmesi zor olsun diye böyle yapıldığını söylemişti , hatta forumdaki mesajlarında matematiksel olarak çok zor demişti sonuçta belirli drop rate var ve drop rate'i bizzat o ayarladı matematiksel dediğine göre epey düşüktürhiphopmoruk yazdı: ↑30 Kas 2025 03:59 Oyuncular olarak İtem ve Materyal düşürme oranına "Buff" istiyoruz.
Oranlar 100'de 1'mi?
- hiphopmoruk
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Ben komple bufflasın demiyorum, matematiksel bir oranı varsa oynanması da mümkündür diye düşünüyorum ufak buff istiyoruz.hattihumayun yazdı: ↑30 Kas 2025 04:32gorgar karaköy genişleme paketinin ömrünün uzun olması oyuncuların full sete ulaşması oyunu bitirmesi zor olsun diye böyle yapıldığını söylemişti , hatta forumdaki mesajlarında matematiksel olarak çok zor demişti sonuçta belirli drop rate var ve drop rate'i bizzat o ayarladı matematiksel dediğine göre epey düşüktürhiphopmoruk yazdı: ↑30 Kas 2025 03:59 Oyuncular olarak İtem ve Materyal düşürme oranına "Buff" istiyoruz.
Oranlar 100'de 1'mi?
Kürşad Bey son güncelleme olduğu için doğru bir yaklaşımla kurgulamış orası doğru, fakat öngörülemeyen şey hala Karaköy’de bile kopyanın mümkün olması.hattihumayun yazdı: ↑30 Kas 2025 04:32gorgar karaköy genişleme paketinin ömrünün uzun olması oyuncuların full sete ulaşması oyunu bitirmesi zor olsun diye böyle yapıldığını söylemişti , hatta forumdaki mesajlarında matematiksel olarak çok zor demişti sonuçta belirli drop rate var ve drop rate'i bizzat o ayarladı matematiksel dediğine göre epey düşüktürhiphopmoruk yazdı: ↑30 Kas 2025 03:59 Oyuncular olarak İtem ve Materyal düşürme oranına "Buff" istiyoruz.
Oranlar 100'de 1'mi?
Karaköy açılırken oyunculara vaad edilen temiz başlangıç, eşit şartlar ve hilesiz bir sunucuydu. Hiçbiri tutmadı.
Galata da aynı olacak, millet akçe harcasın diye bir hype la açılacak 1 yıl içinde de her yerde full tılsımlı full karakterler göreceğiz.
180 tane bor çektim 60+60 artırıcı ile 1 tane painite vermedi. Peki eldiven ayakkabı üretecek bolluğu nereden buluyor bazı oyuncular ?
-
Gündüz
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar gidip de oynamayın yaş 30 abi hayatımız maden çekmekle geçti. Harbiden nasıl bir kafa var sizde maden çekiyorsun çıkmıyor ki safı. Bos kesiyorsun o da boş kaçıran kaçırana
- hiphopmoruk
- Şarapçı'nın Sırdaşı

İşte onu anlatmaya çalışıyorum bende, örnek veriyorum 1'er ay sarraf madenlerine belirli bir yüzde ile buff gelsin buda belirtilsin daha sonra da nerf gelsin lokman bufflansın meseladesoildd yazdı: ↑30 Kas 2025 11:30Kürşad Bey son güncelleme olduğu için doğru bir yaklaşımla kurgulamış orası doğru, fakat öngörülemeyen şey hala Karaköy’de bile kopyanın mümkün olması.hattihumayun yazdı: ↑30 Kas 2025 04:32gorgar karaköy genişleme paketinin ömrünün uzun olması oyuncuların full sete ulaşması oyunu bitirmesi zor olsun diye böyle yapıldığını söylemişti , hatta forumdaki mesajlarında matematiksel olarak çok zor demişti sonuçta belirli drop rate var ve drop rate'i bizzat o ayarladı matematiksel dediğine göre epey düşüktürhiphopmoruk yazdı: ↑30 Kas 2025 03:59 Oyuncular olarak İtem ve Materyal düşürme oranına "Buff" istiyoruz.
Oranlar 100'de 1'mi?
Karaköy açılırken oyunculara vaad edilen temiz başlangıç, eşit şartlar ve hilesiz bir sunucuydu. Hiçbiri tutmadı.
Galata da aynı olacak, millet akçe harcasın diye bir hype la açılacak 1 yıl içinde de her yerde full tılsımlı full karakterler göreceğiz.
180 tane bor çektim 60+60 artırıcı ile 1 tane painite vermedi. Peki eldiven ayakkabı üretecek bolluğu nereden buluyor bazı oyuncular ?
- hiphopmoruk
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Kapalı bölgeye alınmalı diye düşünüyorum veya hiddet sıfırlanma olayına bir el atılmalı