Galata Sunucusu Tahmini User Sayısı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka

Galata Sunucusu Tahmini User Sayısı

Mesaj gönderen hattihumayun »

Yönetim galatada kimlerin oynacağını düşünüyor ? Hedef kitle kimler acaba sunucudaki tahmini user sayısı beklentisi nedir ?
Duyuruda şöyle yazıyor " Oyunu özleyen yeni başlangıç yapmak isteyen kullanıcılar " böyle kullanıcılar mı var bizim bilmediğimiz hepi topu 200 adam bu oyunu oynuyor onlarda karaköyde zaten , şuan oyunu oynamayan oyunu galata sunucusunda oynamak için yeni indirip yükleyerek bir yerden çıkıp gelecek oyuncuların olduğunu mu düşünüyor acaba yönetim , tüm elinizdeki oyuncu sayısı karaköy ve eödekiler , eödekiler zaten full karakterlerle savaşmak istedikleri için tekrar uğraşmak istemedikleri için karaköye gelmediler galataya niye gelsinler :grin:

çok garip , bu sunucunun amacını anlayamadım :grin:
Kullanıcı avatarı
KENSHI3
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Galata Sunucusu Tahmini User Sayısı

Mesaj gönderen KENSHI3 »

Boş sunuculara bi bakış atayım diye yıllar sonra gelenler var, sunucular boş olduğu için oynamaya devam etmiyorlar.
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

Hayır dahası da var, madem Galata sunucusunu açmak için Teşkilatı, Ankayı kapatacaktınız zamanında Karaköy sunucusu açıldıktan sonra Kuklacı'yı neden kapattınız.

İnsanları ne yerine koymaya çalışıyorsunuz abi siz?
It is always darkest before the dawn.
Kullanıcı avatarı
VascoDeGama
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen VascoDeGama »

BLITZKRIEG yazdı: 27 Kas 2025 23:30 Hayır dahası da var, madem Galata sunucusunu açmak için Teşkilatı, Ankayı kapatacaktınız zamanında Karaköy sunucusu açıldıktan sonra Kuklacı'yı neden kapattınız.

Sebebini 2. sefer de anlamamışsın sıfırdan açılacak bir server elde edemiyorlardır var olanları değiştirirler zaten bunu açtığım bir konuda dile getirdim ancak galata sunucusunun farklı ve iyi olacağına inancım var çünkü 1 yeni sunucu için 1 sunucu kapatırken şimdi 3 kapanıyor bu hedefin ve vizyonun değiştiğini gösteriyor ancak geçmişle kıyaslarsak bu da az tabi...
Oyuncu sayısına karşı yorumunuza bakacak olursak da ikv nin şuan günlük ortalama 400 anlık oyuncusu falan var 18-19 yıllık bir oyundan bahsediyoruz bazı oyuncuları o anıları dün gibi hatırlarken dünyada olmayan çocuklar oynuyor şuan bu oyunu. Oyuncuları geri döndürmek, küsenleri döndürmek gibi hedefleri olabilir çünkü bu oyunun günlük ortalama oyuncu sayısı anlık online olarak 15 bin civarındaydı bir zamanlar. Ben o günleri de gördüm bu günleri de iyi değerlendirme yaptığıma inanıyorum.
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

VascoDeGama yazdı: 27 Kas 2025 23:49
BLITZKRIEG yazdı: 27 Kas 2025 23:30 Hayır dahası da var, madem Galata sunucusunu açmak için Teşkilatı, Ankayı kapatacaktınız zamanında Karaköy sunucusu açıldıktan sonra Kuklacı'yı neden kapattınız.

Sebebini 2. sefer de anlamamışsın sıfırdan açılacak bir server elde edemiyorlardır var olanları değiştirirler zaten bunu açtığım bir konuda dile getirdim ancak galata sunucusunun farklı ve iyi olacağına inancım var çünkü 1 yeni sunucu için 1 sunucu kapatırken şimdi 3 kapanıyor bu hedefin ve vizyonun değiştiğini gösteriyor ancak geçmişle kıyaslarsak bu da az tabi...
Oyuncu sayısına karşı yorumunuza bakacak olursak da ikv nin şuan günlük ortalama 400 anlık oyuncusu falan var 18-19 yıllık bir oyundan bahsediyoruz bazı oyuncuları o anıları dün gibi hatırlarken dünyada olmayan çocuklar oynuyor şuan bu oyunu. Oyuncuları geri döndürmek, küsenleri döndürmek gibi hedefleri olabilir çünkü bu oyunun günlük ortalama oyuncu sayısı anlık online olarak 15 bin civarındaydı bir zamanlar. Ben o günleri de gördüm bu günleri de iyi değerlendirme yaptığıma inanıyorum.
Senin kaçırdığın nokta bence şu, belli başlı yatırımlar oyunculara yapılsaydı bu 15 bin kişilik kitlenin önemli bir çoğunluğu zaten oyunu bırakmayacaktı. Bu yatırımların en başında topluluk yatırımları geliyor. Kaliteli, tarafsız bir destek ekibi yok.

Bu durumda yeni sunucu açman yalnızca bir vurgun daha yapmak amacı taşıyor gibi görünüyor. Belki kuklacının kapatılıp yerine sunucu gelmemesi büyük bir mevzu değil, ancak yönetimin duyarsızlığı, bu zamana kadar verdiği yanlış kararları da göz önüne alındığında atılan her adım art niyetli algılanıyor. Üzgünüm ama bu durum böyle.

Üstüne üstlük oyundaki toplam sunucu sayısının azaltılması gibi bir tablo da var karşımızda. Bu da insanları ister istemez beklenen sonun yaklaştığı izlenimine itiyor. Nereden bakarsan bak olumlu bir mevzu yok elimizdeki tabloda.
It is always darkest before the dawn.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön