Dostlar yeni sunucu için forumdaki üyelerin görüşleri üzerinden anket açtım. Lütfen katılım sağlayınız. Yönetim ekibi bu sayede sesimizi duyabilir. Eklenmesini istediğiniz görüş varsa bildirirseniz ekleyebilirim. Fakat forumda genel itibariyle oyuncular tarafından en çok yazılanları en çok istenenleri seçeneklere ekledim.
https://strawpoll.com/ajnE1QRYMnW
Yeni Sunucu Nasıl Olmalı -Anket-
- hattihumayun
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Anka
- VascoDeGama
- İskele Babası

Re: Yeni Sunucu Nasıl Olmalı -Anket-
Cevap veremedim arkadaşım çünkü ecel getiren ejder asa yani hidranın hemen öncesini tercih ediyorum, sunucuların günlük şimdikinden 15 kat kalabalık olduğu ve her yerde klan savaşlarının döndüğü yeraltında karacinlerde meranda item farmlandığı dönemler, elementin hakim olduğu dönemler...
- hattihumayun
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Anka
Ekledim hocam bahsettiğiniz eklenti paketi sürümü derindeki sır 3.0.0VascoDeGama yazdı: ↑28 Kas 2025 03:28 Cevap veremedim arkadaşım çünkü ecel getiren ejder asa yani hidranın hemen öncesini tercih ediyorum, sunucuların günlük şimdikinden 15 kat kalabalık olduğu ve her yerde klan savaşlarının döndüğü yeraltında karacinlerde meranda item farmlandığı dönemler, elementin hakim olduğu dönemler...
- VascoDeGama
- İskele Babası

Evet benim tercihim o tabi bazı çok işimize yarayan şeylerin de kalması gerekir topkapı ve lonca sistemi, bol maden çünkü eskiden bu kadar maden yoktu