Yeni Sunucu Nasıl Olmalı -Anket-

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka

Yeni Sunucu Nasıl Olmalı -Anket-

Mesaj gönderen hattihumayun »

Dostlar yeni sunucu için forumdaki üyelerin görüşleri üzerinden anket açtım. Lütfen katılım sağlayınız. Yönetim ekibi bu sayede sesimizi duyabilir. Eklenmesini istediğiniz görüş varsa bildirirseniz ekleyebilirim. Fakat forumda genel itibariyle oyuncular tarafından en çok yazılanları en çok istenenleri seçeneklere ekledim.

https://strawpoll.com/ajnE1QRYMnW
Kullanıcı avatarı
VascoDeGama
İskele Babası
İskele Babası

Re: Yeni Sunucu Nasıl Olmalı -Anket-

Mesaj gönderen VascoDeGama »

Cevap veremedim arkadaşım çünkü ecel getiren ejder asa yani hidranın hemen öncesini tercih ediyorum, sunucuların günlük şimdikinden 15 kat kalabalık olduğu ve her yerde klan savaşlarının döndüğü yeraltında karacinlerde meranda item farmlandığı dönemler, elementin hakim olduğu dönemler...
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

VascoDeGama yazdı: 28 Kas 2025 03:28 Cevap veremedim arkadaşım çünkü ecel getiren ejder asa yani hidranın hemen öncesini tercih ediyorum, sunucuların günlük şimdikinden 15 kat kalabalık olduğu ve her yerde klan savaşlarının döndüğü yeraltında karacinlerde meranda item farmlandığı dönemler, elementin hakim olduğu dönemler...
Ekledim hocam bahsettiğiniz eklenti paketi sürümü derindeki sır 3.0.0
Kullanıcı avatarı
VascoDeGama
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen VascoDeGama »

Evet benim tercihim o tabi bazı çok işimize yarayan şeylerin de kalması gerekir topkapı ve lonca sistemi, bol maden çünkü eskiden bu kadar maden yoktu

“Genel Etkileşim” sayfasına dön