Orta direk kayboluyor...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
VascoDeGama
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Orta direk kayboluyor...

Mesaj gönderen VascoDeGama »

Tam 12 sene sonra ilk defa ciddi şekilde oyuna geri dönmek istedim, paketlerimi lonca pasaportumu akçemi vs aldım ancak gel gelelim boss ve grup bölgelerinin zorlaşmış olması sebebiyle yeni karakter açmış gelişmeye çalışan arkadaşlar ile bir araya gelip boss kesmek mümkün değil ( geçmişte güneş asa ile solucan, dişi, iflis, kenan, junon, hidralar bile mümkündü) mecbur olarak yardım almak gerekiyor ve kimse yardım etmiyor, onu geçtim kimse loncaya almıyor, onu da geçtim hol görevlerine bile yardım bulamıyoruz. Bunun sonucunda bir grup fazla güçlenirken bir grup hiç gelişemeyerek bırakacak. Ben bu boş zamanlarımda günde 10 12 saatimi oyuna ayırıyorum ancak bir başkasının insiyatifine göre gelişmek zorunda olmak pek adil gelmiyor. sunucu: Karaköy , nick: Tunahank
Kullanıcı avatarı
Thestory
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Orta direk kayboluyor...

Mesaj gönderen Thestory »

Selamlar,
Eminönü sunucusunda oynamaya başlar iseniz imzada yazan nicklerden bana ulaşabilirsiniz, elimden gelen her türlü yardımı sağlamaya hazırım.
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII

xWesTSooNx
VascoDeGama
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Çok teşekkür ederim ancak Eminönü pvp ye dönüşmüş durumda bundan dolayı Karaköy de oynamayı tercih ediyorum.
VascoDeGama
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Bu kadar saat geçti bu yazdıklarımın üzerinden henüz beni miğrat veya sığınağa alan bir grup olmadı ve benim gibi bir çok kişi başıboş bir şekilde dolaşıyor. Biz ve bizim gibi yeni başlayanlar gelişemediği zaman pazarcılar kime satış yapacak? Karakterler fullendiği zaman kim kiminle savaşacak?
Kullanıcı avatarı
Buminhan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Buminhan »

Junona Y2 gelirim desteğe. Çt ye de gelirim. Başka gelecek bulursanız. DoĞuKaĞaN büyücüm bugün oyunda olurum çoğunlukla
BuMiNHaN- DoĞuKaĞaN- XAlPaRsLaNX

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön