Platformun güvenliğiyle ilgili dikkatimi çeken bir durumu fark ettim.
Bu konu, kullanıcı hesaplarının güvenliğini ilgilendirdiği için detayları burada paylaşmak istemiyorum.
Daha önce konuyu e-posta yoluyla bildirdim fakat henüz geri dönüş alamadım.
Lütfen ilgili birimin bu bildirimi alıp almadığını kontrol eder misiniz?
Teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim.
Yöneticilere — sistem güvenliğiyle ilgili özel bildirim
- Herakles
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kervanı
Yöneticilere — sistem güvenliğiyle ilgili özel bildirim
Mustafa Kemal ATATÜRK
Re: Yöneticilere — sistem güvenliğiyle ilgili özel bildirim
Aradiginiz admin suanda bulunamadi
.
Ozelden bana gondersene bakayim bi detayli video da oalbilir bu arada . Calistigim yerin it islerine bakanlara gosterebilirim ilgilenirler
Ozelden bana gondersene bakayim bi detayli video da oalbilir bu arada . Calistigim yerin it islerine bakanlara gosterebilirim ilgilenirler
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
- hattihumayun
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
sistem güvenliği mi kaldı oyuna girişte server ipsi açık şekilde yazıyor kafasına göre sunucuyu resliyor oyuncular
Harbi adam gruba yazıyor beyler silah yükseltme aldım oyunu birazdan kapatacağım haberiniz olsun diyehattihumayun yazdı: ↑14 Kas 2025 02:20 sistem güvenliği mi kaldı oyuna girişte server ipsi açık şekilde yazıyor kafasına göre sunucuyu resliyor oyuncular![]()
O efsane İKV ekibinden geriye kim kaldı ki? Türk telekom için SIRADAN bir insana bırakıp gittiler oyunu. Vasıfsız bilgisiz indirim yapmaktan başka bir halt bilmeyen bir İkvAdmin olursa olacağı bu.TOLGARDA yazdı: ↑15 Kas 2025 23:06Harbi adam gruba yazıyor beyler silah yükseltme aldım oyunu birazdan kapatacağım haberiniz olsun diyehattihumayun yazdı: ↑14 Kas 2025 02:20 sistem güvenliği mi kaldı oyuna girişte server ipsi açık şekilde yazıyor kafasına göre sunucuyu resliyor oyuncular![]()
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
Thestory yazdı: ↑16 Kas 2025 00:28O efsane İKV ekibinden geriye kim kaldı ki? Türk telekom için SIRADAN bir insana bırakıp gittiler oyunu. Vasıfsız bilgisiz indirim yapmaktan başka bir halt bilmeyen bir İkvAdmin olursa olacağı bu.TOLGARDA yazdı: ↑15 Kas 2025 23:06Harbi adam gruba yazıyor beyler silah yükseltme aldım oyunu birazdan kapatacağım haberiniz olsun diyehattihumayun yazdı: ↑14 Kas 2025 02:20 sistem güvenliği mi kaldı oyuna girişte server ipsi açık şekilde yazıyor kafasına göre sunucuyu resliyor oyuncular![]()
Tabi indirim yapicak, Akcelerden komisyon aliyor .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "