BAN?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
buse1
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Paha Biçilmez

BAN?

Mesaj gönderen buse1 »

7/24 hayatsız gibi durmadan çar kasıyorum ne boss kaçırıyorum ne küfür ediyorum ne klanda geziyorum oyun 5dkda bir kapanıyor sonra bir giriyorum ki hesabınız 2053 yılına kadar bloklanmıştır diyor D güler misin ağlar mısın

Resim
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: BAN?

Mesaj gönderen Gangbangg »

Yonetim ekibini yavas yavas oturtuyor demekki .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
hiphopmoruk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen hiphopmoruk »

Benimde aynı şekilde?
Hesaptan hesaba aktarma oldu 24 saat dolmadan hesap bloklanmıştır uyarısı geldi ?
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

iyi olmuş , öyle her salatalığım var diyenin yanına elinize tuz alıp koşmazsınız bundan sonra :') oyun açığından faydalanmışsınız dua edin türk telekom dava açmasın
Kullanıcı avatarı
Galette
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ottoman Nobility

Mesaj gönderen Galette »

O kadar süre İkv oynadım ne bende ne çevremde haksız bir ban yiyen olmadı. Kurcalamışsındır birşeyler
FERASET
zahH
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Gangbangg »

Karakter aktaricaksin telefona gelen kod 00000000 sifir olursa ve sen aktarirsan buna karsilik banmi lazim :) Karakter aktarma islemini almissin akceyle dukkandan yapmissin ve aktarmissin ama ban geliyor :) Bence kurcalamamistir, baskasinin yaptigi hatayi sen oyuncuya yukleyemezsin hatayi ilk basta kendinde ariyacaksin. Koyucan sapkani onune ne yaptim diye dusuneceksin :) tek tas ile duvar olmaz ekip lazim ekip adam akilli hemde.

•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "

“Genel Etkileşim” sayfasına dön