EÖ SUNUCUSUNA YAPILAN SALDIRILAR

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
namik987
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

EÖ SUNUCUSUNA YAPILAN SALDIRILAR

Mesaj gönderen namik987 »

Sunucuya saldırı yapılıyor 2 dakika ayakta durduğunu görmedim sürekli kapanıyor ne zaman el atılacak.
Kullanıcı avatarı
Thestory
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: EÖ SUNUCUSUNA YAPILAN SALDIRILAR

Mesaj gönderen Thestory »

eski GM çocuklarının bloklarını kaldırsalar bitecek bu iş ':)
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII

xWesTSooNx
FiNDuK
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Kafam Kadar Güzelmisin

Mesaj gönderen FiNDuK »

Eminönü sunucusu devamlı oyundan atıyor , sorun benim pc de değil dir umarım
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Gangbangg »

Sorun suan gerekli bir aciklama yapilmadan kapanmasi , Sanirim ikv nin fisi cekiliyor. Bunca olaydan sonra :) Cimere sikayetlerde bulunduk illaki aksiyon alicaklar :)
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
buse1
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Paha Biçilmez

Mesaj gönderen buse1 »

Oyuna bakan kalmadı gorgarr geziyor ama boş herhalde oda anladı artık :thinking_face: :thinking_face:
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) yapmış olduğunuz başvuru ilgisi nedeniyle Kurumumuza yönlendirilmiş olup, başvurunuz incelenmiştir.

Başvurunuzun 5809 sayılı Kanun hükümleri uyarınca Elektronik Haberleşme Sektöründe faaliyet gösteren ve Kurumumuzca yetkilendirilen işletmecilerin neden olduğu tüketici şikâyeti kapsamında olduğu değerlendirilmiştir. Başvurunuzda belirtmiş olduğunuz hususların daha detaylı olarak, Kurumumuzca tüketici şikâyetlerinin elektronik ortamda kayıt altına alınarak daha hızlı çözümlenmesi ve şikâyet başvurularının tüketiciler tarafından elektronik ortamda takip edilebilmesi amacıyla kurulan Tüketici Şikâyeti Başvuru ve Analiz Yazılım Sistemine https://www.turkiye.gov.tr/btk-tuketici ... stemi-4764 adresinden elektronik ortamda gönderilmesi halinde şikâyetiniz değerlendirilebilecektir.

Bilgilerinize sunulur.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
Tüketici ile İlişkiler Müdürlüğü

Bugun gelen cevap , Guzelce bir geri bildirim yazip gonderiyorum . Gorusuruz :)
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
buse1
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Paha Biçilmez

Mesaj gönderen buse1 »

:thinking_face: :thinking_face:
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Gangbangg yazdı: 06 Kas 2025 15:18 Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) yapmış olduğunuz başvuru ilgisi nedeniyle Kurumumuza yönlendirilmiş olup, başvurunuz incelenmiştir.

Başvurunuzun 5809 sayılı Kanun hükümleri uyarınca Elektronik Haberleşme Sektöründe faaliyet gösteren ve Kurumumuzca yetkilendirilen işletmecilerin neden olduğu tüketici şikâyeti kapsamında olduğu değerlendirilmiştir. Başvurunuzda belirtmiş olduğunuz hususların daha detaylı olarak, Kurumumuzca tüketici şikâyetlerinin elektronik ortamda kayıt altına alınarak daha hızlı çözümlenmesi ve şikâyet başvurularının tüketiciler tarafından elektronik ortamda takip edilebilmesi amacıyla kurulan Tüketici Şikâyeti Başvuru ve Analiz Yazılım Sistemine https://www.turkiye.gov.tr/btk-tuketici ... stemi-4764 adresinden elektronik ortamda gönderilmesi halinde şikâyetiniz değerlendirilebilecektir.

Bilgilerinize sunulur.

Bu cevap açılan yardım talebini kapatmak için gönderilmiş bir şey ya ben de yaşamıştım aynısını. BTK'nin sistemi Cimer kadar kontrol içinde olmadığı için oradan hiç cevap gelmeyecek çok belli
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

TOLGARDA yazdı: 06 Kas 2025 21:57
Gangbangg yazdı: 06 Kas 2025 15:18 Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) yapmış olduğunuz başvuru ilgisi nedeniyle Kurumumuza yönlendirilmiş olup, başvurunuz incelenmiştir.

Bilgilerinize sunulur.

Bu cevap açılan yardım talebini kapatmak için gönderilmiş bir şey ya ben de yaşamıştım aynısını. BTK'nin sistemi Cimer kadar kontrol içinde olmadığı için oradan hiç cevap gelmeyecek çok belli
10 gün içinde şikayet edilen firma cevap vericek dedi , sürekli atar dururum bende aynı şikayet metnini :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön