Bu durumlari gormeyen Yonetiminde !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
desoildd
İskele Babası
İskele Babası

Re: Bu durumlari gormeyen Yonetiminde !

Mesaj gönderen desoildd »

Oyunun fişi çoktan çekilmiş, TTNET'te oyunun başına birini koymuşlar "Gel sen bu oyunun başına geç, son bir dibini sıyırmak için Karaköy diye yeni bir sunucu açalım sana, arada dümenden indirimle ürün sat eline geçenin %30 u senindir " demişler sanki.

Zaten Karaköy bölgesi en başından beri tezatlıkları içeren, aceleye gelmiş (Geliştiricilerin hiçbir suçu yok bu arada, üstadlara selamlar, saygılar.) bir bölge. Fakat o zamanları da hatırlamak gerekir. Açık bölge diye ağlayan oyuncuları " asa zırh üretim olsun yav kolay kolay düşmesin keh keh" diyenleri mi hatırlamak lazım bilemedim. Keşke patronlar bu bölgede de grup bölgesi içerisinde olsaydı da en azından oyun normal oyuncular için de eğlenceli bir hal alsaydı.

Tabi sen bölgeyi açık yaparsan kaçak elektrik kullanan hırt da kendi hayatının anlamsızlığını bu dünyada anlamlı kılmaya çalışır. Kendisini efendi sanır.

Zaten IKV artık gerçekten IKV mi ? Bunu sormak lazım. 30 hesaba aynı anda giren, bir şekilde bu sunucuda da kopya yapan, bot karakterlerle Büyük Hol'ü Kraliçe Tırtıl'ı zapt edenler varken hangi oyun keyfi hangi adalet ?

Oyunun sistemi eski, her türlü açığı bulunabiliyor. Sizlere tavsiyem, bir allahın kulu bu oyunu TTNET'in pençelerinden çekip alabilir de hikayesine bağlı kalarak güncel bir oyun motoruyla tekrar geliştirirse işte o zaman oynanır. Bu da yatırım, ekip ve pazarlama gerektiriyor.
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Gangbangg »

desoildd yazdı: 04 Kas 2025 23:21 Oyunun fişi çoktan çekilmiş, TTNET'te oyunun başına birini koymuşlar "Gel sen bu oyunun başına geç, son bir dibini sıyırmak için Karaköy diye yeni bir sunucu açalım sana, arada dümenden indirimle ürün sat eline geçenin %30 u senindir " demişler sanki.

Zaten Karaköy bölgesi en başından beri tezatlıkları içeren, aceleye gelmiş (Geliştiricilerin hiçbir suçu yok bu arada, üstadlara selamlar, saygılar.) bir bölge. Fakat o zamanları da hatırlamak gerekir. Açık bölge diye ağlayan oyuncuları " asa zırh üretim olsun yav kolay kolay düşmesin keh keh" diyenleri mi hatırlamak lazım bilemedim. Keşke patronlar bu bölgede de grup bölgesi içerisinde olsaydı da en azından oyun normal oyuncular için de eğlenceli bir hal alsaydı.

Tabi sen bölgeyi açık yaparsan kaçak elektrik kullanan hırt da kendi hayatının anlamsızlığını bu dünyada anlamlı kılmaya çalışır. Kendisini efendi sanır.

Zaten IKV artık gerçekten IKV mi ? Bunu sormak lazım. 30 hesaba aynı anda giren, bir şekilde bu sunucuda da kopya yapan, bot karakterlerle Büyük Hol'ü Kraliçe Tırtıl'ı zapt edenler varken hangi oyun keyfi hangi adalet ?

Oyunun sistemi eski, her türlü açığı bulunabiliyor. Sizlere tavsiyem, bir allahın kulu bu oyunu TTNET'in pençelerinden çekip alabilir de hikayesine bağlı kalarak güncel bir oyun motoruyla tekrar geliştirirse işte o zaman oynanır. Bu da yatırım, ekip ve pazarlama gerektiriyor.
Anlatmak istedigimi guzelce anlatmissin .. Ulkemde Hirt sorunu oldugu gibi oyundada var , ulkesi olan konussun yazdim gecen whatsapda artik kaciranlara o kadar sinirlendim ! Bu durum gercekten tas kafali sac traslari ayni olan Hirtlarla dolu. Konusmayi bilmeyen , Empati yetenegi sifir, 2 kelimeyi bir araya getiremeyen arkadaslarindan cevresinden bir iyilik gormemis , sevgiden yoksun hirt sorunu iste ikv de mevcut
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
desoildd
İskele Babası
İskele Babası

Gangbangg yazdı: 05 Kas 2025 10:34
desoildd yazdı: 04 Kas 2025 23:21 Oyunun fişi çoktan çekilmiş, TTNET'te oyunun başına birini koymuşlar "Gel sen bu oyunun başına geç, son bir dibini sıyırmak için Karaköy diye yeni bir sunucu açalım sana, arada dümenden indirimle ürün sat eline geçenin %30 u senindir " demişler sanki.

Anlatmak istedigimi guzelce anlatmissin .. Ulkemde Hirt sorunu oldugu gibi oyundada var , ulkesi olan konussun yazdim gecen whatsapda artik kaciranlara o kadar sinirlendim ! Bu durum gercekten tas kafali sac traslari ayni olan Hirtlarla dolu. Konusmayi bilmeyen , Empati yetenegi sifir, 2 kelimeyi bir araya getiremeyen arkadaslarindan cevresinden bir iyilik gormemis , sevgiden yoksun hirt sorunu iste ikv de mevcut
Konu aslında ırksal değil, daha çok ekonomik ve sınıfsal olduğu düşüncesindeyim. Tabi bu kümenin kesişiminde de göç etmeyi seven ve göç ettiği yeri ahıra çeviren eşek sever bir ırk var orası ayrı.

Oyunun donanım gereksinimi düşük olması ve premium ürünlerin en basit bir mobil oyundan bile ucuz olması sebebiyle ulaşımı kolay malesef.

Atıl halde kaldığı için gerektiği şekilde denetlenmeyince bir yaptırımı da olmuyor ne yazık ki. Bu sebeple oyunu kendi parklarına çevirmekten geri durmayıp her türlü yanlışı kendilerine hak biliyorlar.

Uzun lafın kısası, oyunda keyif aldığınız şeyleri yapmaya çalışınca daha mutlu olabiliyorsunuz. Ben şahsen Karaköy sunucusunun ilk zamanları keyif alarak oynadım. Çünkü Sığınaklar için bile sıra beklemek, düşük karakterlerle bölge tamamlamaya çalışmak bir keyif veriyordu. Uzun süredir girmesem de ara ara girip Eminönü limanında fareadam kesip Adalı ve Çarşı itemler veya reçeteler düşürmeye çalışıyorum. Karaköy kaosundan daha çok zevk veriyor :')

Oyunun bir tarafa gelişeceği yok, o sebeple "ZalımX e ayar verdim" gibi 30 görüntüleme alan hırt müziği arka planlı PvP videolara konu olmak ve bu tiplerle muhattap olmak yerine kendi keyif ortamınızı oluşturmanızı tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Mevzu belli bir kesim ya da topluluk değil. Bugün onlar fazlalar yarın başkası olur ama her türlü dijital ortamda birileri sizin platformunuzu kötüye kullanıp kendi para kazanmaya çalışacaktır. Burası sokak değil ki önüne geçilemez bir şey olsun. Ban atarsın, yaptığı açığı kapatırsın sonra uğraşsın dursun. Adam akıllı tek bir yönetici olsa kimin kim olduğuyla ilgilenmeye gerek kalmadan konu kapanır ama ortada bir yönetici yok.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Thestory
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Thestory »

Vasıfsı'zın birini koymuşlar oyunun başına, ayda bir gelip yüzde 30 indirim diyerek kayboluyor. Bu oyunu oynayan herhangi bir oyuncu bile tüm türk telekom yetkililerinden daha iyi bakar şu oyuna. Yazıklar olsun
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII
Kullanıcı avatarı
Thestory
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Thestory »

Arada bir foruma girip şunları okuyarak gülüp geçiyordur muhtemelen, her kim isen aldığın para helal değil, umarım tez zamanda kovulursun
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII
desoildd
İskele Babası
İskele Babası

TOLGARDA yazdı: 06 Kas 2025 22:02 Mevzu belli bir kesim ya da topluluk değil. Bugün onlar fazlalar yarın başkası olur ama her türlü dijital ortamda birileri sizin platformunuzu kötüye kullanıp kendi para kazanmaya çalışacaktır. Burası sokak değil ki önüne geçilemez bir şey olsun. Ban atarsın, yaptığı açığı kapatırsın sonra uğraşsın dursun. Adam akıllı tek bir yönetici olsa kimin kim olduğuyla ilgilenmeye gerek kalmadan konu kapanır ama ortada bir yönetici yok.
Doğru bir moderasyon ve düzgün çalışan bir şikayet sistemi ile çözülemeyecek şeyler değil bence. Onun için de kaynak ayrılması gerek tabiki. TTNET'in de 2013'ten beri böyle bir niyeti olmadığı apaçık ortada. Sokaklarda da bu hırtların önüne geçilmediği de apaçık ortada. IKV gittikçe bir Türkiye simülasyonuna dönüşmeye başladı. Türkiye sokaklarında önüne geçse keşke başımızdaki yöneticiler :')

Oyun atıl, yatırım olmadıkça ve güncel olarak tekrar geliştirilmedikçe oyunun bugünkü hali ile gittiği yere kadar gider yani. Çok bir beklenti olmadan oyunu oynamak en mantıklısı olacaktır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön