Bu durumlari gormeyen Yonetiminde !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Bu durumlari gormeyen Yonetiminde !

Mesaj gönderen Gangbangg »

You tube sayfasinda adamin kendi videolari attigi , Karakoy sunucusunda kokten ayar dedgi yerde herkesle dalga gecerek boss kacirmasi durumunu gormeyen yonetimin suan ne yaptiklarini sorgulamak biz gibi oyunculara dusuyor sanirim . Haktan hukuktan dinden imandan bahsedenler kul hakkina girilince gormezden gelerek ayni onlar gibi ayni cezayi islemis gibi olurlar .

https://www.youtube.com/watch?v=7OIToEU9NEc&t=116s

Bu ve bunun gibi conolar oldukca oyuncu denen sey kalmaz. Az kaldi zaten IKV v2 cikarsa oraya gecicek cogu oyuncu zaten, Sizde satilan akceden komisyon alamayacaginiz gunler gelicek !
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Bu durumlari gormeyen Yonetiminde !

Bu bildigin ayar degil sadistlik ! yemin ederim empati yetenegi olmayan 2 kelimeyi bir araya getiremeyen ne kadar Hirt varsa ikv ortaminda da mevcut. ulkenin durumu gibi hirt sorunu var ! IKV de hirt istemiyorum !
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
Galette
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ottoman Nobility

Mesaj gönderen Galette »

V2 den sonra merak ediyorum İkv nin geleceğini
FERASET
zahH
Kullanıcı avatarı
Paun
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Paun »

bakkala gidemeyenler burda aga olmuş vay be ..
''DAİ'' nedir bu dai dai sivil hayatta kendıne bırsey katamamış insanlar maalesf ki durum budur..
bu kesım çoğunluk olarak doğu bölgesnde ama işin garibi doğu harıcınde oyunda hiç bir sorun yok ınsan ve ya ı rk ayrımı yapmıyorum yanlş algı olmasın ama demekkı bir sorun var bilader sizde
Kullanıcı avatarı
Paun
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Paun »

şimdi birde böyle konuşunca adamlar ayrım yapıyosun diyor hayır dostum sorun sizin zihniyetınız..
sen şimdi bu oyunda oyuncu bulamadığın zaman döner b qunla oynarsın ..
bir kere şu çok acayip sen bu sanal ortamda neyi kanıtlıyorsun eğer kanıtlama yapıcaksan adres alır memleketıne gidersin bu iş böyle yapılır bir kişiye kin duymuş da bos kaçıracakmış beyfendı :D beyfendı dedım beyfendılere ayıp h 1rd olacaktı
Kullanıcı avatarı
Paun
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Paun »

ŞİMDİ OYUNDA BİR BAKTIM ADAM BÜYÜK LONCA KESİM YAPIYOR TAMAM 2. GURUP OLARAK BİZ GİTTİK KESİM BİTTİ ..
EE HADİ AGAM SIRA BIZDE HOPPPP Q 3 TANE NARACI GELDİ ŞİMDİ DİYECEKSİN Kİ İFTİRA ATMA TAMAM 1 BÖYLE OLUR 2 OLUR 3 OLUR 4 5 6
EE BİLADER KIMSE DE AKILDAN YOKSN DEĞİL
Kullanıcı avatarı
Paun
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Paun »

BEYİN YANMIŞ ÇOCUKLARIN 5 ÇAR AÇIP 1 TANESİ İLE KAÇIRIP DİĞER 4 ÇARIYLA GURUPTAKI ADAMLARLA KENDİNE SALLIYR EDİYOR BEN BUNLARI 1 AYDA GÖZLEMLEDİM. BİRDE ÖYLE BİR KONUIŞUYOR Kİ SANARSIN O BOSSU O KAÇIRMAMIŞ ÖYLE ATIYOR KENDINI YERDEN YERE ZA VALLI DERSİN AMA GENÇLER ŞUNU UNUTMAYIN BİZ BİLMESEKTE SİZİ TANIYANLAR VARDIR BU OYUN BİTTİĞİ GÜN O SİZİ TANIYANLAR SİZİ HER YERDE OKUR BUNUNDA ALTINI ÇİZİN SİZE İYİ GÜNLER BUDA SON MESAJIM DI
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Su an icin Cimere şikayet atma akimi basladi . Whatsap Gruplarinda Cimere şikayet olarak yazilan metini koydular ve tahminim 20 kisi atti. Eger imkaniniz varsa , şikayet olarak cimere her hangi bir birimi secerseniz o zaman gerekli kuruma sevk ediyor . Gerek Bos kacirma gerek oyun yapimcilarinin ilgisizligi, biz para vererek birseyler satin almak isteyen insanlari magdururiyetlerini illaki şikayeti duyucak bir kurum olucaktir . Goruceksiniz cok degil en fazla 1 ay sonra bu durumun meyvesini alicagiz veyahut V2 ye gecip kafa rahat bir sekilde oyunumuza bakicagiz.
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Bu V2 konusu nedir arkadaşlar? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
Resim

Anka
hercai
JillValentine
desoildd
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen desoildd »

Oyunun fişi çoktan çekilmiş, TTNET'te oyunun başına birini koymuşlar "Gel sen bu oyunun başına geç, son bir dibini sıyırmak için Karaköy diye yeni bir sunucu açalım sana, arada dümenden indirimle ürün sat eline geçenin %30 u senindir " demişler sanki.

Zaten Karaköy bölgesi en başından beri tezatlıkları içeren, aceleye gelmiş (Geliştiricilerin hiçbir suçu yok bu arada, üstadlara selamlar, saygılar.) bir bölge. Fakat o zamanları da hatırlamak gerekir. Açık bölge diye ağlayan oyuncuları " asa zırh üretim olsun yav kolay kolay düşmesin keh keh" diyenleri mi hatırlamak lazım bilemedim. Keşke patronlar bu bölgede de grup bölgesi içerisinde olsaydı da en azından oyun normal oyuncular için de eğlenceli bir hal alsaydı.

Tabi sen bölgeyi açık yaparsan kaçak elektrik kullanan hırt da kendi hayatının anlamsızlığını bu dünyada anlamlı kılmaya çalışır. Kendisini efendi sanır.

Zaten IKV artık gerçekten IKV mi ? Bunu sormak lazım. 30 hesaba aynı anda giren, bir şekilde bu sunucuda da kopya yapan, bot karakterlerle Büyük Hol'ü Kraliçe Tırtıl'ı zapt edenler varken hangi oyun keyfi hangi adalet ?

Oyunun sistemi eski, her türlü açığı bulunabiliyor. Sizlere tavsiyem, bir allahın kulu bu oyunu TTNET'in pençelerinden çekip alabilir de hikayesine bağlı kalarak güncel bir oyun motoruyla tekrar geliştirirse işte o zaman oynanır. Bu da yatırım, ekip ve pazarlama gerektiriyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön