Adam geçen hafadan beri ban yemedı hala kaçırmaya devam ediyor sayın yöneticiler ..
Üstüne bir de bu insan pardon insan demıyorum ......... arkadaşlarımız bunu kendıne bir görev edimiş aralarında bu işi dönüşümlü yapıyor hee bitmedi......
üstüne birde sizin bu tepkisiz kalışınız sayesinde şuan 1 aydır oyundayım gelen kaçırıyor giden kaçırıyor bir baktım kı meğersem herkesın bir yan çarı var onunla kaçırıyor sonra bitmedi dahası var sayın yönetici... şimdi sen telekomdan aldığın aylık var ya sen onu evınde yerken nasıl yiyebiliyorsun ben bunuda anlamadım bu 1.
2. olarak kulakların hiç mi çınlamıyor
adam kendi 59 lvl full çarımla kaçırıyorum var mı arttıran yazıyor bu ne demek bu oyunda bir tane ADAM yokki benı banlasın demek oluyor yönetici bey...
GÜNCELLEME YAPMIYORSUNUZ HİÇ DEĞİLSE OYUNUN AKIŞI HAKKINDA BİRAZ OLSUN ÖZENLİ DAVRANIN..
ŞUNU SÖYLEMEM LAZIM İÇİMDE KALMASIN NE KADAR GM VARSA BİR GÜN HEPİNİZ İLE DENK DÜŞMEK İSTERIM 19 YILIMIZI BU REZALET ORTAM İÇİN VERMEDIK.. SİZ BU OYUNA HAK ETTİĞİ DEĞERİ VERDİNİZ ...BENDE SİZE BİRŞEY VERMEK İSTERİM.. İYİ GÜNLER İYİ FORUMLAR ..
Boss Kaçıranlar ve Yönetimin Tepkisizliği
-
BuLveYOKET
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonuna Kadar
Re: Boss Kaçıranlar ve Yönetimin Tepkisizliği
Yönetim yokki bir tane var oda FBI sanki kendini gizliyor basit insanların eline kaldı oyun. Kapanış yakındır.
https://www.youtube.com/@sonunakadar
Sonuna Kadar - Eminönü ( 2024-
)
Sonuna Kadar - Teşkilat ( 2020- 2020 )
Sonuna Kadar - Beyazköşk ( 2015-2024 ) ❤
Dostlar Düşkünü - Sus Kun Lar - Osmanlı Devleti - Gök Türkler - Tılsım ( 2010-2015 )❤
Sonuna Kadar - Eminönü ( 2024-
Sonuna Kadar - Teşkilat ( 2020- 2020 )
Sonuna Kadar - Beyazköşk ( 2015-2024 ) ❤
Dostlar Düşkünü - Sus Kun Lar - Osmanlı Devleti - Gök Türkler - Tılsım ( 2010-2015 )❤