OYUNDA BAZI HARFLER GÖZÜKMÜYOR

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
onurcinucen
İskele Babası
İskele Babası

OYUNDA BAZI HARFLER GÖZÜKMÜYOR

Mesaj gönderen onurcinucen »

Herkese selamlar

Uzun süre sonra oyuna tekrar başlamak istedim ancak oyunu indirip açtığımda " I " " İ " ve " Ş " harflerinin olmadığını gördüm. Ekran görüntüsünü de bırakıyorum buraya. Ayrıca ikv asistan indirdim ancak dış hizmetlere bağlanamıyor diyor. Yurt dışında yaşıyorum bununla ilgili olabilir mi? Eğer daha önce böyle bir sorun yaşayan varsa oyunu silip VPN ile indirip tekrar denesem çözülür mü? Türkiye'ye bağlanabileceğim VPN önerisi yapabilecek var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Resim

https://hizliresim.com/b5a4z8u
Kullanıcı avatarı
onurcinucen
İskele Babası
İskele Babası

Re: OYUNDA BAZI HARFLER GÖZÜKMÜYOR

Mesaj gönderen onurcinucen »

Arkadaşlar sorunu çözdüm,

Bilgisayardan dil ayarlarından yönetici ayarlarına girip bölgeyi Türkiye seçmeniz gerek BETA seçili olmadan kaydedin yeniden başlatın sorun çözülecektir. Bölgeyi direkt Türkiye diye ayarladım normal ayarlardan da. Dil paketini de silip tekrar yükledim. Fakat İKV Asistan hala dış hizmetlere bağlanamıyor hatası veriyor. Bunun çözümünü bilen varsa buraya yazabilirse çok sevinirim.
Gündüz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: OYUNDA BAZI HARFLER GÖZÜKMÜYOR

Mesaj gönderen Gündüz »

onurcinucen yazdı: 15 Tem 2025 01:32 Arkadaşlar sorunu çözdüm,

Bilgisayardan dil ayarlarından yönetici ayarlarına girip bölgeyi Türkiye seçmeniz gerek BETA seçili olmadan kaydedin yeniden başlatın sorun çözülecektir. Bölgeyi direkt Türkiye diye ayarladım normal ayarlardan da. Dil paketini de silip tekrar yükledim. Fakat İKV Asistan hala dış hizmetlere bağlanamıyor hatası veriyor. Bunun çözümünü bilen varsa buraya yazabilirse çok sevinirim.
Asistan çalışmıyordu en son senlik sıkıntı yok bence

“Genel Etkileşim” sayfasına dön